dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Valor shoulder'la Thunderfury wield etmeye utanirim ben sahsen.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Biz dün aldık sonunda 2. tankımıza 1. tank tada ragnaros vardı hatta butun guild daire yapıp duel yaptırdık. Ranganaros dövdü ss leri koyarım bir ara :D[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Tank adam neresine sokar acaba o mace i onu merak ettim : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Kasım 2005 04:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hautanan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 karakter adımın geçtiğini gördüm bende bişyler yazayim dedim :) 4 ekimde silah elime geçti ve bwl de epey iş gördü. Şu anda thunderclap effectiyle stack olduğu için boss larda yada pvp de melee classlara karşi aşiri üstünlük veriyor. % 25+ 10 = % 35 attack speed slow. Pvp de epey işe yariyor. Ama arkadaşlarinda dediği gibi çok tecrübeli mage leri yenmek ...eh çok şansli iseniz oluyor onun dışında zor. Bu arada acayip sevinçliyim :) çarşamba günü nefarian i öldürdük sonunda :) Eğer ukalalık gibi gözüktüyse post kusura bakmayin. /saygılar Main Tank of A few Good Men. http://www.afgm-wow.com/ [Bu mesaj Hautanan tarafından 25 Kasım 2005 04:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 eheh biz burda tankları konuşuoz millet twisting nether de olayı aşmış bizim serverda 2 gnome rogue da ve bi troll rogue da gördüm bu silahı düşündüm biraz :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Nerflediler bunuda, attack speed debuffı artık diğer thunderclap, hurricane gibi debufflar ile stack olmuyor ve %20'ye indirildi. Ayrıca proc rate de düşürülmüş.[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 1.9'dan itibaren thunderclap ile birlikte çalışmıyor. Thunderfury proc'u thunderclap efektini etkisiz kılıyor, yani %25 yavaşlamanın üstüne çıkmıyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: dream_endless, 25 Kasım 2005 02:53 tarihinde demiş ki: Valor shoulder'la Thunderfury wield etmeye utanirim ben sahsen. aynen[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar