Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Öss'ye hazırlanacakların bu hafta içinde başlıyor kursları öf haftada 4 gün 6 saat derm mi yapılır bu sıcakta sorarım size?![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 yapılmaz boşver öss falan simdilerde dersaneye gidip kız tavlamaya calısanlara takıl accık havalar soguyunca baslarsın derse[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ben lise 2 ye geçtim yinede p.tesi başlıo benimki ehe :) ama 2 hafta sürcek. durcak. sora eylül de yine başlıcak.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ben 1 agustos dn bericalısıyorum gunde otalama 4,5 saat[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 benim de 18inde baslıyo ama valla eylule kadar gitmeyi hic dusunmuorum allan cezası mef guzel kız da yokki[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Ben mef beşiktaştayım lise 2 olarak mutluyum sonunda bi meşgalim olcak kararlıyım öss de ilk 10 gircem (YAVAŞ!) 10 diil 1000...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 finale gittiydim ben fişın tv gibi :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ya ben keske lsıe 2 de dershaneye gıtseymısım uf[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bi de bu sıcakta demişsiniz ulan en azından dersanede klima falan vardır ev daha sıcak...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 eet bızım dershanede war (fbm)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ben senin yerinde olsam bi kız bulup o 1 haftayı onun yanında geçiririm[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Benim arkadaş paso çalışıyo valla.Ben o kadar çalışçam, hey gidi hey.Heyecanlanıp kazanamazsa kafasını koparıcam.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: DynamicK, 09 August 2003 11:09 tarihinde demiş ki: yapılmaz boşver öss falan simdilerde dersaneye gidip kız tavlamaya calısanlara takıl accık havalar soguyunca baslarsın derse [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 En iyisi 1 hafta çalışmak,nasıl olsa gitcez seviye sınavında zıçıp Z sınıfına düşmekte var yolun sonunda.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bıze sts ını bı okul kapanmadan bıde okulun kapandıgı hafta yaptılar uhuhu ko-tu ondan benım yane normal sınıf hep yarısında fılandım kısılerın ole bıseydı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bizim evde ztn var klima ama mefte gormedim klima fln kız da yok nebicim dershane lan bu[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 umarım fbm de bu sene güzel kız olur.. ehe olur da kendime ayarlayabilir miyim o bilinmez malum bir sürü abaza olacaktır haliyle :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 fbm e kardesim gitti bu sene ilk katta danısma da bi kız var görünce sok oldum eylülde taksidi yatırmaya gittiydim annem zar zor al kardeşinin işi var git yatır gel dedi bende oflaya puflaya gittim ama kızı bi gördüm eve gelince ilk işim "anne bidahaki ayın taksidini yarın yatırmaya gidimmi?" oldu :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: -coLdwind-, 09 August 2003 12:04 tarihinde demiş ki: umarım fbm de bu sene güzel kız olur.. ehe olur da kendime ayarlayabilir miyim o bilinmez malum bir sürü abaza olacaktır haliyle :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere ya ben ılk sts ye gırerken etrafta bıssuru guzel kız wardı ama bılemıycem hepmı ole oralar :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Ya ama hep sts lerde etrafta güzel kız oluyor. Sonra hepsi kayboluyor ya anlamadım gitti...[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 sen çalış jacabo ama bi gün dediklerimi dinlersen adam olursun sene ortasında sıkılınca çalışmaktan görürsün bu arada ben yarın başlıyorum çalışmaya :) 18 inde açılıyor dershane[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: -coLdwind-, 09 August 2003 12:04 tarihinde demiş ki: umarım fbm de bu sene güzel kız olur.. ehe olur da kendime ayarlayabilir miyim o bilinmez malum bir sürü abaza olacaktır haliyle :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere can bu can yavaş ayarla[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 benim için ise 1 hafta sonra tatil başlıyor. işi bırakacam.. iki hafta istanbulda iki hafta ise şehirdışında denizin keyfini çıkaracam. ondan sonra okul başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 öss'ye gireceklere kolay gelsin. neyse ben de eylül sonuna kadar bodrum'a gidim bari. =P[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Prawler, 09 August 2003 12:44 tarihinde demiş ki: sen çalış jacabo ama bi gün dediklerimi dinlersen adam olursun sene ortasında sıkılınca çalışmaktan görürsün bu arada ben yarın başlıyorum çalışmaya :) 18 inde açılıyor dershane[hline]mix edebiyat & oyun sitesi adama bak o zaman sende sene ortasında sıkılcan mrk etme benım hedeflerım war ben sıkılmam kendine gore degerlendırme herkesi[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar