Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatil Bitiyo 1 Hafta Kaldı! :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öss'ye hazırlanacakların bu hafta içinde başlıyor kursları öf haftada 4 gün 6 saat derm mi yapılır bu sıcakta sorarım size?![hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
ben lise 2 ye geçtim yinede p.tesi başlıo benimki ehe :) ama 2 hafta sürcek. durcak. sora eylül de yine başlıcak.[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 09 August 2003 11:09 tarihinde demiş ki:
yapılmaz boşver öss falan simdilerde dersaneye gidip kız tavlamaya calısanlara takıl accık havalar soguyunca baslarsın derse
[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
En iyisi 1 hafta çalışmak,nasıl olsa gitcez seviye sınavında zıçıp Z sınıfına düşmekte var yolun sonunda.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
bıze sts ını bı okul kapanmadan bıde okulun kapandıgı hafta yaptılar uhuhu ko-tu ondan benım yane normal sınıf hep yarısında fılandım kısılerın ole bıseydı[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
umarım fbm de bu sene güzel kız olur.. ehe olur da kendime ayarlayabilir miyim o bilinmez malum bir sürü abaza olacaktır haliyle :)[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
kıl olurum şirin diyenlere
  • Admin
Mesaj tarihi:
fbm e kardesim gitti bu sene ilk katta danısma da bi kız var görünce sok oldum
eylülde taksidi yatırmaya gittiydim annem zar zor al kardeşinin işi var git yatır gel dedi bende oflaya puflaya gittim ama kızı bi gördüm eve gelince ilk işim "anne bidahaki ayın taksidini yarın yatırmaya gidimmi?" oldu
:)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Mesaj tarihi:
said:
-coLdwind-, 09 August 2003 12:04 tarihinde demiş ki:
umarım fbm de bu sene güzel kız olur.. ehe olur da kendime ayarlayabilir miyim o bilinmez malum bir sürü abaza olacaktır haliyle :)[hline]Fizban (9:08 PM) :

ya ben ılk sts ye gırerken etrafta bıssuru guzel kız wardı ama bılemıycem hepmı ole oralar :p[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
Ya ama hep sts lerde etrafta güzel kız oluyor. Sonra hepsi kayboluyor ya anlamadım gitti...[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
said:
-coLdwind-, 09 August 2003 12:04 tarihinde demiş ki:

can bu can yavaş ayarla[hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 09 August 2003 12:44 tarihinde demiş ki:
sen çalış jacabo
ama bi gün dediklerimi dinlersen adam olursun
sene ortasında sıkılınca çalışmaktan görürsün
bu arada ben yarın başlıyorum çalışmaya :)
18 inde açılıyor dershane[hline]mix edebiyat & oyun sitesi

adama bak o zaman sende sene ortasında sıkılcan mrk etme benım hedeflerım war ben sıkılmam kendine gore degerlendırme herkesi[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

• Yeni Oluştur...