Thedark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Oncelikle bana da boyle bir forum acmamı gosteren arkadasıma cok tesekkuerler . . . Evet beyler asıl meseleye Gelelim Bn Uzun zamandır mu online oynuyorum sizde degisklik yapmayı seven ark iseniz buyrun gelin her turlu yardım yapılır . . . Hangi serwda oynucaz dienler herkeze gore bir sürü serwer var oynamak isteyen arkadaslar bana msj atarsanız sizi yönlendirecegim . . . KAİ[SM]
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben de bu topic araciligiyla tum turkiyeye super sekilde dagilmis olan akrabalarima; konyadaki teyzeme ve kocasina izmirdeki halama ankaradaki dedeme babanneme antalyadaki amcama ve hatirlayamadigim bilimum kisiye selamlarimi gonderiyorum. *! el sallar kameraya * kamera sakasiydi di mi? maymun olmayalim da.
Thedark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Zuahahahahahah . . . espiri süper dostum . . . :D :D :D
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hiç lag girmeyen , kolay server varsa söyle bide Exp miktarını yaz ona göre gelirim ... Caglar[MG] [Bu mesaj Sphere tarafından 23 Kasım 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Thedark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Arkadaşım su anda elimde seni istedigin gibi serw var 1000 exp Bless Soul vb . . . Satılıo Ama PaRa EN BaşLarda SORUN OnuDA BN Hallederim . . . :)
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 link ver bi bakalım .Ama lag olmasın , en nefret ettigim şey blood castle , devil squarede falan lag olması. 0 LAG OLCAK HATTA 0 bile olmıcak -50135132 .[signature][hline]Name : Sphere Nation : Karus Class : Roque Level : 70 Np : 50 Server : Ares 6 Bos konusan ve Geyik yapanlar TIKLAYIN
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Abi okuyan ot satıyosun falan sanıcak,torbacı gibi :) Yaz mesela hangi adresler falan var,öyle daha çok yardımcı olursun.Şu server şöyle falan,şurdan download edicen gibi..
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Buzk dogru söylüyor , madem birilerinin girmesini istiyorsun özelliklerini , linkini falan yaz.[signature][hline]Name : Sphere Nation : Karus Class : Roque Level : 70 Np : 50 Server : Ares 6 Bos konusan ve Geyik yapanlar TIKLAYIN
Thedark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Beyler su anda spider mu die bi serw oynuyorum ama acc alımları biraz karışmış serw tmmı genelde TÜRK . . . spidermu.mine.nu
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Server name : Spider MU Server location : Sweden Server exp : 300x Server website : http://spidermu.mine.nu Bless Bug : OFF Reset Level : 350 (Bence işe yaramaz)Hem kolayca kapanabilecek server , hemde zor.[signature][hline]Name : Sphere Nation : Karus Class : Roque Level : 70 Np : 50 Server : Ares 6 Bos konusan ve Geyik yapanlar TIKLAYIN
Thedark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Alchemy muonline en saglam serw hic bir zaman kapanmaz ama coooooooook zordur . . . Nick : KAİ[SM] LVL : 312 SERVER : ALCHEMY GUİLD : EL~Raİn EXP : :( SİTE : muonline.co.uk
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Resmi serverinda oynasanıza.Ne de olsa ücretsiz...[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 mu online de mi paso savaşa dayalı? yokmudur mining blaksmithing gibi ticarete dayalı skiller her çıkan mmoprg hep savaşa endeksli olmuş yav bu oyundada türkler bir hayli fazla galiba bununda knight gibi çıvığının çıkma ihtimali var mı?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
YOYO Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 görüntüler dandik grafik yok adam gibi çayda çıra oynar gibi hareketler :D
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bence cok güzel oyun ama artık hiç zevk alamıyorum . Eskiden çok oynardık.Devil square sıralamasında 1. olmak icin , site sıralasında ilk 10 a girmek icin ceberleşirdik , yarış yapardık , saatlerce futbol macı yapardık... ahh ahh nerde o günler...[signature][hline]Name : Sphere Nation : Karus Class : Roque Level : 70 Np : 50 Server : Ares 6 Bos konusan ve Geyik yapanlar TIKLAYIN
Thedark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Evet mu online eskisi gibi deil artk ama genede oynamaya deger bi serw var eskilerden ALCHEMY. . . muonline.co.uk
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 İnferno mu online vardı .O server acılsa hemen girerim de artık kalmadı inferno gibi güzel server.Yok artık oynamam ben mu falan .Knight bile sıkıcı gelmeye basladı.Zor dayanıyorum :)[signature][hline]Name : Sphere Nation : Karus Class : Roque Level : 70 Np : 50 Server : Ares 6 Bos konusan ve Geyik yapanlar TIKLAYIN
Herotik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Dostlar bende clienti indirriyorum oynayacagim[signature][hline]Ririth Rigerback (50ice wizzy)Merlin Herotik (44heretic)Merlin Ganza (34Blademaster) Lancelot
Herotik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 nedense oyuna giremiyorum disconnect diyip duruyo ne yapmaliyim[signature][hline]Ririth Rigerback (50ice wizzy)Merlin Herotik (44heretic)Merlin Ganza (34Blademaster) Lancelot http://www.darkandlight.net
Herotik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Oyundayim alchemy 1de oynuyorum level 36 oldum dark knight yardimlarinizi bekliyorum[signature][hline]Ririth Rigerback (50ice wizzy)Merlin Herotik (44heretic)Merlin Ganza (34Blademaster) Lancelot http://www.darkandlight.net
adanus45 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2020 www.muarkada.com 97d server ESKİ GÜNLERİN HATRİNA :)
Öne çıkan mesajlar