Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mu ONLiNE OyNaMAYa BEyLER . . .

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oncelikle bana da boyle bir forum acmamı gosteren arkadasıma cok tesekkuerler . . . Evet beyler asıl meseleye Gelelim Bn Uzun zamandır mu online oynuyorum sizde degisklik yapmayı seven ark iseniz buyrun gelin her turlu yardım yapılır . . . Hangi serwda oynucaz dienler herkeze gore bir sürü serwer var oynamak isteyen arkadaslar bana msj atarsanız sizi yönlendirecegim . . . KAİ[SM]
Mesaj tarihi:
ben de bu topic araciligiyla tum turkiyeye super sekilde dagilmis olan akrabalarima;
konyadaki teyzeme ve kocasina
izmirdeki halama
ankaradaki dedeme babanneme
antalyadaki amcama
ve hatirlayamadigim bilimum kisiye selamlarimi gonderiyorum.

*! el sallar kameraya *

kamera sakasiydi di mi? maymun olmayalim da.
Mesaj tarihi:
Hiç lag girmeyen , kolay server varsa söyle bide Exp miktarını yaz ona göre gelirim ... Caglar[MG]

[Bu mesaj Sphere tarafından 23 Kasım 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi okuyan ot satıyosun falan sanıcak,torbacı gibi :)

Yaz mesela hangi adresler falan var,öyle daha çok yardımcı olursun.Şu server şöyle falan,şurdan download edicen gibi..
Mesaj tarihi:
Alchemy muonline en saglam serw hic bir zaman kapanmaz ama coooooooook zordur . . .

Nick : KAİ[SM]
LVL : 312
SERVER : ALCHEMY
GUİLD : EL~Raİn
EXP : :(
SİTE : muonline.co.uk
Mesaj tarihi:
mu online de mi paso savaşa dayalı?
yokmudur mining blaksmithing gibi ticarete dayalı skiller
her çıkan mmoprg hep savaşa endeksli olmuş yav
bu oyundada türkler bir hayli fazla galiba bununda knight gibi çıvığının çıkma ihtimali var mı?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
Bence cok güzel oyun ama artık hiç zevk alamıyorum . Eskiden çok oynardık.Devil square sıralamasında 1. olmak icin , site sıralasında ilk 10 a girmek icin ceberleşirdik , yarış yapardık , saatlerce futbol macı yapardık... ahh ahh nerde o günler...[signature][hline]Name : Sphere
Nation : Karus
Class : Roque
Level : 70
Np : 50
Server : Ares 6

Bos konusan ve Geyik yapanlar TIKLAYIN
  • 14 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...