Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

madalyonun öbür yüzü !!!

2pac

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
kimi kişilerinin cocuklarının resmını cekebılmek ıcın 5 mılyon dolar verıorlar ama iş böle bişeye geldımı o 5 mılyon dolar veren adamlar ellerını cebıne atmıorlar yasadıgımız suankı dunya bencılık dunyası bence artık herkes kendını dusunuor[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

ulen madem sömüryorsun adamları. ekmek su ver lan yaşasınlar bari. geçtim eğitim duzeylerini ama herşeyden önce yaşamak için bi olanak tanı adamlara.aptal geri zekalı politikacılar.hepsinin kökünü kazımak lazım.sinrlendim ben yine,
susiim.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Sosyal ağlarda paylaş

bence kapitalist sistem olması gerekene en yakın sistem,üreten karşılığını alıyor,sermaye koyuyor ve yeniden üretiyor.
Olay sistemde nerdesin ve napıyorsun o önemli.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

said:
AMO, 03 Ağustos 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
O zmn dunyanın butun kaynakları ınsanlara eşit bolunsun.Afrikadakı aclar ıcın kendı hayat standartlarının dusurulmesını onların cektıklerı acıların bı kısmını cekmeye razı olucak mısın ?

Emin ol, olurum....[signature][hline]Dennis
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

madem konu doğa kanunlarına gelmiş alın okuyunda doğa kanunu nedir anlayın

[spo1=doğa kanunu olan biteni izlemek değildir]Deniz Yildizi

Bir zamanlar yazilarini yazmak uzere okyanus sahiline giden aydin bir adam varmis. Calismaya baslamadan once sahilde bir yuruyus yaparmis. Bir gun sahilde yururken plaja dogru baktiginda dans eder gibi hareketler yapan bir insan goruntusu gormus. Baslayan gune dans eden biri olabilecegini dusunerek gulumsemis ve ona yetisebilmek icin adimlarini hizlandirmis. Yaklastikca bunun bir genc adam oldugunu ve dans etmedigini gormus. Bir kac adim kosuyor, yerden bir sey aliyor ve yumusak bir hareketle okyanusa firlatiyormus. Biraz daha yaklasinca seslenmis:

"Gunaydin. Ne yapiyorsun boyle ?"

Genc adam durmus, basini kaldirmis ve cevap vermis :

"Okyanusa deniz yildyzi atiyorum."

"Sanirim soyle sormaliydim demis Bilge adam... Neden okyanusa deniz yildizi atiyorsun ?"

"Gunes coktan yukseldi ve sular cekiliyor. Eger onlari suya atmazsam olecekler."

"Ama delikanli gormuyor musun ki kilometrelerce sahil var ve bastan asagi deniz yildiziyla dolu. Hicbir sey fark etmez !"

Genc adam kibarca dinlemis, egilerek yerden bir deniz yildizi daha almis ve dalgalanan denize dogru firlatmis.

"Bunun icin farketti."

Bu cevap bilgeyi sasirtmis ne soyleyecegini bilememis. Geriye donmus, yazisinin basina gecmek uzere kulubesine gitmis. Gun boyunca birseyler yazmaya calisirken genc adamin goruntusu gozunun onunden gitmemis. Aklindan cikarmaya calismis, bir turlu olmamis. Nihayet aksama dogru farketmis ki, bu gencin davranisinin ozunu kavrayamamis. Cunku bu gencin asil yaptiginin; evrende bir gozlemci olmayi ve olup biteni gozlemeyi degil, evrende bir oyuncu olmayi ve fark yaratmayi secmek oldugunu anlamis ve utanmis. O gece sikinti icinde yatmis. Sabah oldugunda bir sey yapmasi gerektigini bilerek uyanmis. Yataktan kalkmis, giyinmis, sahile inmis ve o genci bulmus. Ve butun sabahi onunla okyanusa deniz yildizi atarak gecirmis[/spo][signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

ya içim acıdı.. bi an halimize şükretmek gerektiğinin farkına vardım :([signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır...
///////////////////////////////////////
Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur...
///////////////////////////////////////
daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...