unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 offf cok zayıflar ya[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kimi kişilerinin cocuklarının resmını cekebılmek ıcın 5 mılyon dolar verıorlar ama iş böle bişeye geldımı o 5 mılyon dolar veren adamlar ellerını cebıne atmıorlar yasadıgımız suankı dunya bencılık dunyası bence artık herkes kendını dusunuor[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ulen madem sömüryorsun adamları. ekmek su ver lan yaşasınlar bari. geçtim eğitim duzeylerini ama herşeyden önce yaşamak için bi olanak tanı adamlara.aptal geri zekalı politikacılar.hepsinin kökünü kazımak lazım.sinrlendim ben yine, susiim.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bence kapitalist sistem olması gerekene en yakın sistem,üreten karşılığını alıyor,sermaye koyuyor ve yeniden üretiyor. Olay sistemde nerdesin ve napıyorsun o önemli.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: AMO, 03 Ağustos 2005 19:22 tarihinde demiş ki: O zmn dunyanın butun kaynakları ınsanlara eşit bolunsun.Afrikadakı aclar ıcın kendı hayat standartlarının dusurulmesını onların cektıklerı acıların bı kısmını cekmeye razı olucak mısın ? Emin ol, olurum....[signature][hline]Dennis Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :( Off[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 doğanın kanunu bu herkes zengin olamadığı gibi, herkes sağlıklı da olamayabilir.......[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 fotoğraflar ve calısmalar cok güzel.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paspatur sen doğa kanunlarına göremi yaşıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hepimiz doğa kanunlarına göre yaşıyoruz... ölümsüzmüsün?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 gerçekten ne yapabiliriz ?[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konu hortlamış Ne yapabileceğin sana kalmış, herşey senin elinde.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Yolda senden kuvvetli senden iri bir adam seni öldürüp malını,kız arkadaşını vs. alır,el koyar. Bu doğa kanunudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hayır bu gasptır[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Doğa kanunlarına göre yaşamıyomuyduk,ne gaspı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hehe... uzun deri mevzu... ben kaçtım ;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 madem konu doğa kanunlarına gelmiş alın okuyunda doğa kanunu nedir anlayın [spo1=doğa kanunu olan biteni izlemek değildir]Deniz Yildizi Bir zamanlar yazilarini yazmak uzere okyanus sahiline giden aydin bir adam varmis. Calismaya baslamadan once sahilde bir yuruyus yaparmis. Bir gun sahilde yururken plaja dogru baktiginda dans eder gibi hareketler yapan bir insan goruntusu gormus. Baslayan gune dans eden biri olabilecegini dusunerek gulumsemis ve ona yetisebilmek icin adimlarini hizlandirmis. Yaklastikca bunun bir genc adam oldugunu ve dans etmedigini gormus. Bir kac adim kosuyor, yerden bir sey aliyor ve yumusak bir hareketle okyanusa firlatiyormus. Biraz daha yaklasinca seslenmis: "Gunaydin. Ne yapiyorsun boyle ?" Genc adam durmus, basini kaldirmis ve cevap vermis : "Okyanusa deniz yildyzi atiyorum." "Sanirim soyle sormaliydim demis Bilge adam... Neden okyanusa deniz yildizi atiyorsun ?" "Gunes coktan yukseldi ve sular cekiliyor. Eger onlari suya atmazsam olecekler." "Ama delikanli gormuyor musun ki kilometrelerce sahil var ve bastan asagi deniz yildiziyla dolu. Hicbir sey fark etmez !" Genc adam kibarca dinlemis, egilerek yerden bir deniz yildizi daha almis ve dalgalanan denize dogru firlatmis. "Bunun icin farketti." Bu cevap bilgeyi sasirtmis ne soyleyecegini bilememis. Geriye donmus, yazisinin basina gecmek uzere kulubesine gitmis. Gun boyunca birseyler yazmaya calisirken genc adamin goruntusu gozunun onunden gitmemis. Aklindan cikarmaya calismis, bir turlu olmamis. Nihayet aksama dogru farketmis ki, bu gencin davranisinin ozunu kavrayamamis. Cunku bu gencin asil yaptiginin; evrende bir gozlemci olmayi ve olup biteni gozlemeyi degil, evrende bir oyuncu olmayi ve fark yaratmayi secmek oldugunu anlamis ve utanmis. O gece sikinti icinde yatmis. Sabah oldugunda bir sey yapmasi gerektigini bilerek uyanmis. Yataktan kalkmis, giyinmis, sahile inmis ve o genci bulmus. Ve butun sabahi onunla okyanusa deniz yildizi atarak gecirmis[/spo][signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ulan moralim bozuldu, yemek yiyodum bide at çöpe[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bence bi 18+ koysaydınız.Çünkü cidden psikolojiyi etkileyecek fotoraflar var. Şahsen ben gece nasıl uyuyacağımı düşünmekteyim şuan ... :([signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 gece gece gitti kafa keşke yapabilcek bişeler olsa yada imkanlar olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sabah sabah moralim bozuldu bu ne ya. dünyada adalet sağlıyorum diyen devletlerin hepsine lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ya içim acıdı.. bi an halimize şükretmek gerektiğinin farkına vardım :([signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bunu bir kaç hafta önce izlemiştim. Gerçekten ibret verici görüntüler. Malesef madalyonun diğer yüzü çok kötü. Allah sonumuzu hayır etsin.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar