Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Off 26yla çok ezik kaldık ya, toldoyu kaleye koyanda kabahat. coupetle deiştirdim. Hadi hayırlısı...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Kalan 5 Futbolcumdan bugun oynayan sayısı 2 .. komik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 İlk defa böyle bi oyna katıldım ve şebek oldum.Sonuncuydum en son bakalım kaç puan topluycam bugün.Aslınca çoğu oyuncum bugün oynuyor.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ben de acemiyim zamo, ligin dibine artık kendi ligimizi atarız biz :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ben de girdim ama daha nasıl maç yapacağımı bile bilmiyorum :-P Takım adı ; ß@ßz[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ronaldinhoyu kaptan yaptık adam batırıyo ya...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Rewendor, 14 Eylül 2005 22:47 tarihinde demiş ki: Ronaldinhoyu kaptan yaptık adam batırıyo ya... merak etme garantisi benim :D bende kaptan yaptım ps:bu arada bende ligin dibine demir atcam herhalde ilk gün 23 puan aldım :) 3 oyuncuda bugün oynuyor :)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz [Bu mesaj Ronaldinho tarafından 14 Eylül 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 off ya vieria kırmızı kart gordu[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Holley be, almıştım vieirayı da sonradan para yetmedi die satıp poborskiyi almıştım iyi yapmışım :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 vieria kırmızı kart gördü, ronaldinhonun golü var, thuramla ilgili bilgim yok birinci olamam sanırım ama ilk 3te oldugumu düşünüyorum, bakalım...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ohannes göçmüşüm, 53 puanla 12. sıradayım ronaldinho 4 vieira 3 thuram 0 puan getirmiş neyse, ilerleyen haftalarda telafi ederiz, temeli oluşturduk ama baya bi...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 benim forvetlerden hiç biri gol atamadı =P neyse daha hafta cok az puan aldık diye üzülmeyin[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Off be kaleye baştan toldo yerine coupet i koysam 70 puanla 1.ydim. Şu anda 62 puanla 4. sıradayım :( Edik: aaa yedek kalecim oynamış 8 yerine 4 puan almış. Yine de iyidir ya.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 15 Eylül 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 gerard 1 carragher 1 puan. Bu liverpool 10 - 0 yenildi mi naptı? poborski de 2 puanda kalmış[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 peh 16. oldum neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız :)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Sen de hep sürprizlere oynamışsın ama be ronaldinho[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Iaquinta show yaptım :)[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Rewendor, 15 Eylül 2005 00:31 tarihinde demiş ki: Sen de hep sürprizlere oynamışsın ama be ronaldinho daha ilk denememdi fazla araştırmaya zaman ayıramadım :) ama bi dahakinde coşcam :)[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Takımı kökünden Değiştim .. Kaptan yaptığım adam oyuna çıkmadı ilk gün sonunda 6 oynamayan playerım olmasına rağmen bunlar arasından SAdece Ferdinand sahaya çıktı .. Sakatlık kurbanı oldum .. toplam 8 Transfer yaptım ne kaybetceksem kaybediyim cinsinden fakat takım şu an formlara göre baya iyi oluştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 57 puanla 7.liği paylaştım artık bu heyecana 2 hafta sonra kaldığımız yerden devam ederiz[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Artık kalemde coupet var. Savulun :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben bugün bikaç tane transfer yaptım ama 22 puan gitti sanırım öle bişeler yazıodu ama tmm dedim :D[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bende bir iki oyuncuyu değiştirmeyi istiyorum ama puanlar birbirine çok yakın.65,64,63,62. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu kodu nereye yazıcaz ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 leagues bölümüne[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar