Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Şu anda 0 puan almış bir oyuncuyu değiştirmemin bir zararı-yararı var mı?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 0 puan almışsa maç yaypmamıştır ya da bugun ki maclarda oyuna girmemiştir. değiştirirsen -2 puan alırsın[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ALLAH KAHRETSİN! :P shevayı almamışım aldım sanıyom.. neyse makaay var onun yerine :P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ilk gün sonu 32 puan almısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Fistan, 14 Eylül 2005 00:35 tarihinde demiş ki: 0 puan almışsa maç yaypmamıştır ya da bugun ki maclarda oyuna girmemiştir. değiştirirsen -2 puan alırsın Hmm bugünkü maçlarda oyuna girmemiş biri, haklısın. Peki matchday 1 sonunda değiştirirsem de puan cezası gelir mi? Çünkü bundan sonra da pek oynamayacak biri galiba[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 grup maçları bitene kadar transfer yaparsan eksi puan alırsın. geçen sezon nasıldı hatırlayamadım devre arası acılıyomuydu transfer unuttum. bu arada 3 lü orta sahamın 3 üde bugun gol atmış :P 42 puan ilk gün.. yarın makaaydan gol bekliyoruz..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 o halde ben yapayım transferimi 26 dan 24e düşecez..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ilk gün 45 puan yarın için de thuram, vieira, ronaldinho var kadroda, hepsinden de cok şeyler bekliyorum açıkçası[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bugun Oyuna girmemiş biri (Morientes)'i Yarın maçı olan biriyle (Larrson) ile değiştirirsem .. Puan kaybediomuyum ? 2 side kadromda[signature][hline]Trasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 5 Adam ile 32 puan aldım .. Juninho 11 Coupet 8 Alex 7 Gattuso 1 (En kötü Performans) Zenden 5 4 Defans oyuncum .. Ferdinand ( Man Utd ) , Ottl ( Bayern ) , Cygan ( Arsenal ) , Sylvinho ( Barcelona ) ve 2 Forvet Oyuncum Gudjohnsen ( Chelsea ) ve Larrson ( Barcelona ) Henuz puan almadı .. Iyi bir başlangıc olarak nitelendirebilirmiyiz ?[signature][hline]Trasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ikisi de kadrondaysa birşey olmaz sanırım[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ilk 11 de olan oyuncularından biri mesela 1 puan aldı ama yedekteki oyuncularından biri 3 puan aldı. otomatikman daha fazla puan alan oyuncuyla değişiyor. kasmayın ilk 11 diye.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 pardon gudjohnsen in maçı bugundü[signature][hline]Trasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 cech 6 terry 6 nesta 2 thuram (yarın) cordoba 6 ronaldinho (yarın) vierra (yarın) cocu 4 diarra 3 shevchenko 12 wiltord 6 giannou, adam, jarrntfall, hutton da yedeklerim 3. sıradayım şu anda, yarın için de süper kozlarım var elimde ,patlamamayı ümit ediyorum açıkçası dream team i geçmekte zorlanmayacagım, borusanın kozları sıkıntı yaratabilir benim için...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Kaptanım Gudjohnsendi fakat bugun oynamadı Onu Ferdinand olarak değiştirsem yarın'a yansırmı ?[signature][hline]Trasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 kaptanı değiştiremiyosun mac günleri..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 İlk günün lideri benim,53 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: lucretia85, 14 Eylül 2005 10:07 tarihinde demiş ki: İlk günün lideri benim,53 puan. Fakat nerdeyse Tüm Takkım oyuncuların düne aitti ..[signature][hline]Trasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: lucretia85, 14 Eylül 2005 10:07 tarihinde demiş ki: İlk günün lideri benim,53 puan. Daha matchday1 bitmedi.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 eski şampiyon olarak kötü başladım 5 adamım var 32 puan pf.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben derim ki sadece kendimiz için oynamayalım ligimiz ve ülkemiz için de oynayalım çünkü onların da ortalama puanlara göre sıralaması yapılıyor paticik ligini kim ilk sıralarda görmek istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ben de girdim lige bugun biraz gec oldu ama toparlıcam merak etmeyin :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 benim oyuncularımın çoğu bugün oynuyor. umarım sıralamadaki dengeyi bozarım:D[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 dün 37 toplamışım bugünede 5 adamım var haydin hayırlısı[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 45 çaktım ben..geçen seneki gibi iddialı olduğumu gösterdim=P süper bi kadro ayarladığım için hergüne mutlaka en az 6 oyuncu oluyo bende.bugüne 6 oyuncum var.barça mutlaka yenmesi lazım.eto gol atarsa iki günün lideri ben olurum büyük ihtiaml[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar