lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 maçlar bugün saat kaçta.20.30?[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbie lerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya ben üye olamadım nası olacagım bilen biri yardım etsin :([signature][hline]NP=(10060) Nick=DarkCr0w lvl=5x (Hunter) Server=Chyper İtem=+9/90 totomic Bow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 nese oldum :D maçlar 21.45 de star tv[signature][hline]NP=(10060) Nick=DarkCr0w lvl=5x (Hunter) Server=Chyper İtem=+9/90 totomic Bow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 oldugumu sanmışım ya arkadaslar error wrong data format dio naspabilirim :([signature][hline]NP=(10060) Nick=DarkCr0w lvl=5x (Hunter) Server=Chyper İtem=+9/90 totomic Bow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ya 5. post um bi yardım edin lütfen log in failed werio :D:D:D deliricem ko yetio zaten bide bu cıkmasın basımıza yarın öbürsü gün 10061 de weir şimdi bu :D:D:D yardım edecek yokmu :(???[signature][hline]NP=(10060) Nick=DarkCr0w lvl=5x (Hunter) Server=Chyper İtem=+9/90 totomic Bow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Muhtemelen kaydolmadan login olmaya çalışıyosun. Kayıt olman lazım önce.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 gecen senenin birincisi olarak giriş yapıcam simdi, geç kaldım kadroyu kurmaya, bu akşamki maçları sayarlar umarım aslında birisi söylese, bu akşamki maçlar sayılır mı?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 khaldun f.c olarak katıldım aranıza, hadi hayırlısı[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 geçen senenin birincisi senmiydin lan hatırladım şimdi ikimiz bitirdik ligi dogru dürüst zaten :P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Hoşgeldin Zaugna, ben acemiyim pek bir otorite sayılmam da "matchday1 13 eylül saat 13:00 da başlıyo" gibi bi yazı vardı rules kısmında, saymayabilirler sanki[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 yine varım Borusan olarak..geçen sene bir ara lider gidiyordum fakat sonra bakmayı unutunca dağıldı takım.bu sene ciddi takip edicem[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 fistan sayar dedi walla, ben de kurdum milan üstüne kadromu=) ya ben cok kötüydüm aslında stage 1 in sonunda, sonra 2. stage de biraz daha çözdüm işin mantığını, baya bir kişi de bıraktı oynamayı falan, fırladık zirveye takip edemem büyük ihtimalle bu sene ama iddialı oldugumu söyleyebilriim en azından[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ya bu arada ben as kaleciyi toldo yapmıştım. Yanlız interi bi süredir takip etmiyorum toldo yedekmiş şu aralar. Oynuyo mu bilen var mı[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sheva yüzümü kara cıkartmadı[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 alex,shevchenko,kaka kadromdaydı =P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bende de Alex Sheva ve Carew vardı 3ü de attı golleri valla. Da Toldo'yu bilen varsa sölesin :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 wiltord + scheva vardı, ikisi de gol attı[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 carew vardı shevı vardı adrıano vardı bı adrıano atamadı yarında maclar var neyse[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 juninhoyu alacaktım, son anda caydım, ona da yanarım biraz...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: jacabo, 13 Eylül 2005 23:46 tarihinde demiş ki: carew vardı shevı vardı adrıano vardı bı adrıano atamadı yarında maclar var neyse Bende de 3 forvet oynuyodum bu üçü vardı. Bu arada İnter'de kalede kim vardı biliyo musun :) Juninhoya param yetmemişti benim yerine Alexi almıştım diye hatırlıyorum..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 allam takımıma bakamıyorum lampard da vardı oda atmış golünü. juninhoda vardı =P shevada kaptandı cok merak ediyorum puanları.. gerçi bide bunun yarını var..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Oheh fistan naptın ya, şifre yazdın da 200 milyonla mı başladın naptın :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Giremiyorum ben.Account aktif olmadı sanırım.Bekliyim biraz.[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Beni bir Kaka güldürdü bu arada Allah Veron un cezasını versin kırmızı yedi dallama.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Please login after the match[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar