Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilardo şampiyonası hakkında bilgi

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

şu sıralar sürmekte olan ve Türkiyede yapılmakta olan karşılaşmaları veren bir TV kanalı var mıdır acaba? (yerli, yabancı) bilen beri gelsin...

teşekkürler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

aslında spor bölümüne de açılabilir, o yüzden buraya açtım ben birden fazla alana açılabilir olduğu için

açtım, oldu :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bak izzet ibo alişan özcan benle poleniğe girme

Türkiye-İsviçre maçı hangi kanalda diye vizyon bölümüne mi konu açıyoruz normalde?

eurosport vermiyor, ya da ben yayın akışını iyi inceleyemedim :) multichannel turkey diye bir kanal vercekmiş iptal olmuş bi tek onu öğrenebildim, radyolar veriyor ama radyodan bilardo mu dinlenir :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

dünya bilardo şampiyonası demiş
3 bant, Saygıner, Blohmdal, Jaspers falan var benim tanıdıklarım arasında, bugün finali olacakmış, gazetede göründe atladım direkt ama veren kanal yok eurosport ve eurosport 2'ye de baktım ı ıh

şöyle eski bir haber var konu hakkında;

http://www.turkforum.net/showthread.php?t=109659

hatta;

http://www.milliyet.com.tr/2005/11/13/pazar/axpaz02.html

bi de "Türkiye bilardoda yükselişte" diye laflar etmiyolar mı deli oluyorum, daha koskoca şampiyonayı veren bir kanal yok, varsa yoksa magazin, kimin elin kimin cebinde[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 13 Kasım 2005 12:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

snookerı saymıyoruz 3 bant da 3 bant ^_-

tamam rating mating de yani rating kaygısı olmayan süper kanallarımız var onlar bari vereydi yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 13 Kasım 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
walla benim bu aralar takıldıgım bi bilardo salonu var. türkiye şampiyanosunun her yıl düzenlendigi yer. maçları izlemek için giden baya bi kişi vardı, geldiklerinde şampiyonadaki bikaç akıllıca atışları gösterdiler.

quadron ve blohmdal'ın attıgı bikaç sayı baya güzelmiş. quadron aşmış dio herkes bu arada..
Sosyal ağlarda paylaş

hm biraz geç kalmışız yine de yazalım.
şampiyonanın yarı final ve final maçlarında turnuvanın yapıldığı oteldeydim. final maçından önce bir kanalın canlı yayın ekibi geldi. kurmaya başladılar sistemi. sonra kurma işini yarıda bırakıp toplanıp gittiler. muhtemelen kanalın daha önemli bulduğu bi haber olayı için falan yönlendirildiler. hangi kanal olduğunu göremedim, blomdahl'ın yarı final maçını seyrediyordum bu sırada. özel kameralarla çekimler yapıldı ama hiçbir tv kanalı yoktu çekim yapan. semih ctesi günü murat naci'ye elenmiş. murat naci de çeyrek finalde elenmiş. yarı finalde bizimkilerden sadece tayfun taşdemir vardı. o da yarı finalde elendi. blomdahl şampiyon oldu.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada türkiyede tv kanalları harbi mal yani. aslında ne kadar cok izleyici kitlesi olabilecek bir spor bilardo. birisi haberlerde iki görüntü mü ne verdiler dedi, onlar da kaçan sayılarmıs lol

harbi ne iş yaf, aslında dışardaki bilardo liglerini düzenli olarak yayınlayacak bir tv olsa bence bariz yüksek bi rating alabilir..gerçi şampiyonayı yayınlamıolar, bilardo liglerini nerede yayınlayacaklar..
Sosyal ağlarda paylaş

evet caudron son 12 turnuvanın sonuçlarına göre bu senenin en yüksek puanını alan oyuncu olarak yılın şampiyonu ilan edildi.

yarı finalde tayfun caudron'a yenildi. seyircinin bilardo geleneklerini aşırı ihlal eden tezahüratı tayfun üzerinde olumsuz bir psikoloji oluşturdu. birsüre sonra oyunu, performansı falan bırakıp kendisine, milli mücadele ruhuyla aşırı tezahürat yapan seyirciye karşı sayı kaçırma korkususuyla paniklemiş bir havaya girdi. türk seyircisi aynı şeyi 90-92 arasında istanbulda yapılan world cup ve grand prix'lerde de semih'e karşı yapmıştı. semih henüz o sıralar dünya çapında önemli bir başarı elde edememişti. seyircinin yarattığı ağır psikoloji semih'i kendisinden güçsüz rakiplerine karşı zayıf durumda bırakıyordu. sonraları semih tecrübeyle bu olayı aştı. tayfun'un bugün düştüğü durum da tam olarak böyle oldu.

3 bant bilardo turnuvalarının ve liglerinin yayınlanmaması konusunda bwa (dünya 3 bant bilardo federasyonu) ya da 3 bant bilardo camiasının kendisinin de biraz suçu varmış gibi geliyor bana. son 3-4 senedir eurosport'ta bile tek bir 3 bant karşılaşması görmedim. ama 3 banta göre çocuk oyunu denebilecek snooker müsabakaları düzenli olarak yayınlanıyor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...