Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altered Books

DeadSouL

Öne çıkan mesajlar

NOT: Blog yazım olduğundan dolayı uslup aşağıdaki şekilde

www.logolalia.com/alteredbooks sitesinde kitap sayfalarında yapılan işlemlerle ortaya çıkan çalışmaları gördükten sonra, bu fikir beni gerçekten de son derece etkiledi. Sitede örneklerini görebileceğiniz, insanların yaptıkları şeyleri tanımlamamız gerekirse; sayfalar arasında saklı duygu ve düşüncelerin avcılığını yaptıklarını söyleyebiliriz. Siteyi hazırlayan kişinin aklına bu fikir, gittiği kütüphanedeki kitapları karıştırırken, kitaplardan birinde bu gibi bir çalışmaya rastlamasıyla gelmiş. Bir fikriniz olması açısından, LES sınavına hazırlık kitabımın bir sayfasını emellerime alet ederek, ben de böyle bir çalışma yaptım. Yapmanız gereken tek şey aşağıdaki fotoğraftaki okları takip etmek;

[spo1=Tıklayın][/spo][signature][hline]İnternet ve Teknoloji |
YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü

www.deadsoul.cjb.net

[Bu mesaj DeadSouL tarafından 25 Kasım 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

''Dünyaya bakış açımız ve gördüğümüz şeylerin herbiri özünde kocaman bir hayal ''[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn

[Bu mesaj Finrod tarafından 25 Kasım 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Finrod tarafından 25 Kasım 2005 10:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tüh kaybetmişim bendeki de böyle bi paragraf vardı. açık yerleri okuyunca kopyanın zararlarından bahsediodu. kesik kesik koyu yerler vardı aralarda, normalleri okumadan onları okuyunca da herkes kopya çekmelidir gibi bişi anlatılıodu.

[Bu mesaj PrudenT tarafından 25 Kasım 2005 10:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...