microCosmo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 google analyticsde sadece ziyaretçi bilgisini falan alabiliyorum. oraya bi dolu yok screen resolution yok browser type falan koymuşlar onlar dekorasyon amaçlı mı yoksa bana yanlış kod mu kakaladılar?[signature][hline]Pixxor - BEDAVA Resim Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 tam olarak nedir o[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 evt bende ne oldgn bilmiorum noldunu acıklarsan cvp verırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ya sitenize giren kişilerin sayısını, hangi browserdan girdiklerini, hangi IP'den girdiklerini falan gösterio. ama ben onun yerine başka bir tane tercih ediorm. daha iyi analytcs den. buradan[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar