Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Aranızdan bazı kişiler biliyor internet cafe işletiyorum. Bu olayı biraz önce yaşadım, daha taze yani dakikalar oluyor. Bir memur arkadaşımız geldi tabii ki polis, neyse girdi selamını verdi. Herhalde dedim birşey soracak veya denetlemeye geldi vs. Ama adamla aramız da geçen dialog aynen şu; Memur: Ya biraz paran var mı? Ben: Nasıl yani ne parası? (Tabii ben dumur, hönk!!!?) Memur: Araba da benzin yok, benzin alıcaz para varsa versene? Ben: Yok gerçekten (Tabii dumur vaziyetleri devam ediyor, olayı kavramaya çalışıyorum hala.) Biraz sessizlikten sonra Ben: Nasıl yani? Devlet para veriyor benzin için? Memur: Ya a..... k....... devleti benzin parası vermesine veriyor, ama (12 milyonluk mu ne dedi orayı pek anlamadım, sayıklıyordu işte.) depo boşaldı. Ben: Küfür ederdim de neyse Memur: Neyse saol bu o..... ç....... işte böyle, hadi eyvallah. Nedir abi bu? nasıl birşeydir ya ne denir bu durum da, içimden bütün bildiğim küfürleri saydım adama. Açık açık desene ben rüşvet istiyorum diye be dingil!!![signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ohaa bu ne ya, höh!arabaya benzin almak, para için internet cafeye gitmek..yani öe e öö *!kal gelir*[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bence olayı polisler diye bağlamak yanlış olur Ezik salak ve yüzsüz bi bireyin dengesizliği diyelim sırtına ünvanı olan bi ceket geçirilmiş adam sanıyo kendini. Tamamen şahsi ezikliği adamın.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 dicen bizde 19 luk revolver var verlim mi :D[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Tam bişey anlayamıdım ama anladığım gibiyse allah belalarını versin[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 oha ya abi harbi küfürü hakkediyolar ...[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Adamınki yanlış tabii ama devlet de mantıklı davranmıyor, polislere günlük 15 milyon civarında benzin parası veriyorlar, o parayı aşmamaları lazım ve bütün gün devriye yapması lazım, nasıl olacak ki bu iş? Geçen sene de biz ehliyetsiz kullanıyorduk, adamlar yakaladılar bizi rüşvet olarak arabalarına 40 milyonluk benzin istediler öyle çulsuzlar yani. Devlet polisi süründürdükçe polis de bizi süründürecek tabii ki.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Tabii orası da var polislere bağlamamak lazım, ama sonuçta "polis" olmaktan gelen nasıl desem güç mü güven mi... Kişiliği zaten tartışalamaz boyutlar da.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Antimodes hadi sen birşeyden yakalanmışsın, bir zaafın var yani isteyebilir o durum da. Yüz bulur. Ama bu şekilde ne mantıktır ya gülüyorum yemin ediyorum. Komik ya valla komik sinirden gülüyorum...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Haklısın abi ünvanın verdiği gücü kullanan karaktersiz tipleme. Sonuçta bu karakterde bi adam doktor öğretmen mühendis bakkal falanda olabilir ama bu tip bi karakterin en çok prim sağladığı meslekler zabıta yada polis olmak. Böyle onurlu bi mesleği ayaklar altına alıyo şerefsiz herifler.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Whiskey, 23 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: Bence olayı polisler diye bağlamak yanlış olur Ezik salak ve yüzsüz bi bireyin dengesizliği diyelim sırtına ünvanı olan bi ceket geçirilmiş adam sanıyo kendini. Tamamen şahsi ezikliği adamın. herkes de biliyor polislerin %90 ı böyle[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 İyi de, bu kadar dumur olmanıza şaşırdım, türk polisi hep böyleydi hep böyle olacak. Hayır, bunun suçlusu da bence türk polisi değil, haklarını ve sorumluluklarını benimseyememiş cahil türk halkı. Kaç kişi arasından kaçı böyle bir güce sahip olduğunda kuyruğu sıkıştığı bir anda kullanmaz ki? Ben açıkçası kullanırdım çok sıkışsam. Ne olacak ki, karşındaki adam cahil cühella, ne şikayette bulunacak ne bir şey, olmadı bir höt derim oturur yerine, oturmasa bile türkiyede o bir halt yiyemez. Ben haksız değilken böyle bir şey yapmaya kalksalar bana yeri göğü birbirine katarım sabahtan akşama kadar bu adamla uğraşırım ceza alana kadar. Ancak aynı bilinçlenme yok ki insanlarda, bir bakıyor polis, başıma bela olmasın diye veriyor ne parası varsa.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 polis ve lise ögretmenlerını hıc sevmem nedendır bılınmez[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yanlış anlaşılmasın hepsi için demiyorum ama babamın da dediği gibi polit den uzak duracaksın[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 genelleme yapmak çok doğru deil. canla başla halkı için çalışan insanlar var. Sonuçta bi düzen, heryerde olmasa da güvenle sokaklarda dolaşmak var.. Yok bu teşkilat bi boka yaramaz demek çok kolay da, polislerin yaptığı sadece sizin gördüğünüz kısım mı acaba ?[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Normal bu kadar şaşırmam, gelip bu parayı istemesi hem de üstü kapalı bir şekilde değil direk yüzüme karşı. Bari bazı şeyleri delil olarak göster şu yok ne dileyim bu yok, hani para istiyorum maksat (: (Herşeyin adabı var ahahah) Neyse zaten geçti dumur durumu, herkese anlatırım artık. Daha önce bu kadar yüksek version bi memur/polis görmemiştim.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 o memurun versionu ile alakalı hakkaten. =) daha beta dır o bakma sen :)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bi de tanışıyorduk olsaydık, herhalde maaşını falan da isterdi. Gerçi yine bizim paralarla ödeniyor orası ayrı.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 *LöL ve Ötesi*[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Adana da polis kahveleri gezer her hafta alır haftalığını ama adamlar bu parayı ceplerine koymaz.Benzin alırlar bilmemne alırlar zaten olay çok oluyo benzin de olmazsa naapacaklar.Benzin için alınan parayı komserleri de bilir ses çıkarmaz.Ha rüşvet alan yokmu var ama bunu gizli yapar uluorta istemez ve aldığı parayı da cebine koyar kötü bişeydir tasvip etmiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 oeh harbi suyunu çıkarmıs işin[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 O_o allah belasını versin öle polisin...!! :hrr:[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 oha![signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Oha harbiden[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 offf şu türkiyeyi kötü ypan tek şey işini iyi yapmayan insanlar uyuzzz oluyorum yaaa herkes işini düzgün yapsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar