Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya$amayi seviyorsun ama bazen neden dogdum diyosun!

quamor

Öne çıkan mesajlar

ya bide sorunlarımız var diyosunuz ..
sizden rahatımı var ?
paranız var aileniz her gün haşlığınızı veriyo ? azda olsa çokda olsa vermiyomu ?
bilgisasayarınız var netiniz var ? yokmu ?
aileniz sizi seviyor size ilgi gösteriyor. göstermiyormu ?
annenle babanla konuşuyosun içini onlara dökebiliyosun
eve geldiğinde sıcacık yemekler felan oh
kardeşlerin var eve gidince gır gır şamata her neyse
sonra gidiyosun uzanıyosun yatağına ve güzel bi rüyaya dalıyosun
varmı sizden rahatı ? yok o zaman ne daha isyan ediyon
bazen size imreniyorum ama böyle arada bazen de lamerler çıkıp bunalımdayım isyanlardayım felan triplerine girmiyomu deli oluyom .[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 11 August 2003 08:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 11 August 2003 00:30 tarihinde demiş ki:
hmmm

apranax yazıyorum[hline]I know that the spades are swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart

Depresif ya da bunalmi$ birine Apranax yazmak nedendir?
Agri kesiciden cok bir anti-depresan ya da sakinle$tirici daha uygun olmaz miydi?
Xanax ya da $oyle kallavi bir Diazem :)[hline]tHe Original fi$h®

Banshee

Sosyal ağlarda paylaş

Prozac Turkiye'de neredeyse bakkallarda satilacak duzeye geldi.O yuzden okulun rehberlikcisi bile onerse $a$ma :)
Ayrica kendisi duzenli kullanilmadigi takdirde bir .oka yaramaz.Bir iki hafta duzenli kullandiktan sonra yava$ yava$ "mutlu" olursun...
Not:Terapistine,(psikolog ya da psikiyatr) "Intahar edicem sanirim." ya da "Intahar etmek istiyorum." diyenler intahar etmekten cok bunu $ova donu$turme istegi ta$iyanlardir.Ve insan tepkileri, ilgi cekme yontemlerine dair senden-benden cok $ey bilen terapist "Prozac al gecer." demekle gayet haklidir.[hline]tHe Original fi$h®

Banshee

[Bu mesaj -Wissy tarafından 11 August 2003 10:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Okul ortaminda revire genelde dersten yirtmak icin gidilir.Zaten ciddi bir$ey olsa Mudur Yrd.si sizi bir saglik kurulu$una sevk eder.Okul revirlerinde uzun sure cali$an personel de durumu oldukca iyi bilir.Bu yuzden minimum surede geci$tirmek icin agri kesici dayarlar. :)[hline]tHe Original fi$h®

Banshee

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 11 August 2003 10:36 tarihinde demiş ki:
Not:Terapistine,(psikolog ya da psikiyatr) "Intahar edicem sanirim." ya da "Intahar etmek istiyorum." diyenler intahar etmekten cok bunu $ova donu$turme istegi ta$iyanlardir.Ve insan tepkileri, ilgi cekme yontemlerine dair senden-benden cok $ey bilen terapist "Prozac al gecer." demekle gayet haklidir.

Buda doğru tabi.Eskiden hep görürdük, son zamanlarda azaldı sanırım.Boğazdaki köprülere çıkıp, onu getirin bunu getirin yoksa atlarım falan diyen insanlar.Harbi intahar etmek isteyen direk atıyor kendini aşşağa.Diğeri geliyor 2 saat sonra "ikna edildi" denilerekten, sözde "kurtarılıyor".Neyse, saçma.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë

Even the smallest person can change the course of the future...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 11 August 2003 10:41 tarihinde demiş ki:
Okul ortaminda revire genelde dersten yirtmak icin gidilir.Zaten ciddi bir$ey olsa Mudur Yrd.si sizi bir saglik kurulu$una sevk eder.Okul revirlerinde uzun sure cali$an personel de durumu oldukca iyi bilir.Bu yuzden minimum surede geci$tirmek icin agri kesici dayarlar. :)[hline]tHe Original fi$h®

Banshee

bune az gıtmedım revir e :p hep 1 parmagım oglen burkulurdu basket oynarken nedense bende anlamam orasını :p sonra tabi sonrakı derslerde yazamam ne yazıyolarsa ahh ahh ıcler acısı [hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

[Bu mesaj jacabo tarafından 11 August 2003 10:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şşşştttt...
hade ordan be, yok prozac yutacaklarmış da yok efendim intarr edeceklermiş...

sefkili cicilerim,
*!korkunç cadı ema maskesini sandığa kilitleyip, pamuk hemşire ema skinini üzerine geçirir*
aman diyim böle saçma sapan modlara girmeyin. herkesin içinden çıkamadığı problemleri zaman zaman olur, herkes zaman zaman darlanır, kendini dağa bayıra vurmak ister. ama pes etmek, ya da kafayı kırmak bir çözüm olmamalı.

bakın sizinle pek özel bişey paylaşıcam, normalde söylemezdim ama sabah sabah gönül telimi titrettiniz:

benim de zamanımdaki her ortaokul kızı gibi bi tane anket defterim vardı. hala var mı bööle bişey bilmiyorum, o bakımdan anlatıvereyim: bööle bi defter, en başında bi sürü soru var. yok en sevdiğin renk, yok efendim en bilmem ne hede filan gibi yaklaşık 50 soru filan. bu defteri arkadaşlarımıza veriyoduk, dolduruyolardı. neyse...

ben defterimi tuttum anneme verdim. sorularda bi tanesi de "hayat nedir?" idi. annem öyle bir cevap yazdı ki, 12 yaşımdan beri kulağıma küpe oldu, zor zamanımda güç verdi, mutlu zamanımda ayağımı yere bastırdı. aha sizinle de paylaşıyorum, belki size de iyi gelir...

demişti ki annem:
"hayat sana sormadan başlatılan ve sana sormadan bitirilecek olan bir zaman dilimidir. başı sonu belli olmadığı için, ve tek olduğu için verildiği kadarını iyi geçirmeye çalışırsan iyi edersin."
*!pamuk skini özenle katlayıp sandığa geri kor*
intaar edeni banlarım!

hade daalın şimdi...
Sosyal ağlarda paylaş

Gercekten hastaligi olup da revire gidenlerin sayisi cidden azdir.Cunku ciddi hastalik durumlarinda alinabilitesi olan rapor miktari revirin verebilecegi 1 gunluk istirahattan daha fazladir.Durum boyle olunca ogrenci ki$i revirden izin alarak durumu geci$tirmek istemez.Direk en yakin saglik ocagi vb. ile temasa gecer. :)
Revire ise genelde yapilmami$ bir odevin dersinin arifesinde ani kurtarmak icin gidilir.
Not:Burkulan parmaklar revire gitme nedeni ta$imaz genelde.Cunku top gelmesi sonucu olan $i$melerin cok buyuk bir kismi aslinda burkulma degildir.Halkimiz ota .oka burkuldu, kirildi, cikti demeyi cok sevdiginden boyle yerle$mi$tir dilimize.[hline]tHe Original fi$h®

Banshee

Sosyal ağlarda paylaş

Benim annem ve babam doktor.(Sidik yari$i ownz.)
Ama hicbir zaman "Baba rapor ver." demedim.Diyemem de.Verilmesini uygun gorurse yani mantikli bir gerekcem varsa zaten o verir.Eger bu gerekce mevcut degilse istemek bile gereksiz gerginlik yaratir.Bu durumlarda ben Kizilay teknolojisinden yararlanirim :)
Onerilir.

(Konu cok sapti..)[hline]tHe Original fi$h®

Banshee

Sosyal ağlarda paylaş

hic bisi yazmicam yazarsam cunku bunalim gecirecem biliyorum ..........[hline]Forcedata Hosting
Sintisyzer, 23 July 2003 15:42 tarihinde demiş ki:
dalga gecmeyin gariple :)
benimde kollarım inek memesi gibi olsa beni de tanıumazlardı[/b]

Prawler, 09 Ağustos 2003 18:42 tarihinde Hayri Usta Mekaninda demiş ki:İneğim ulan o kadar işte sizde benim gibi olun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 11 August 2003 08:57 tarihinde demiş ki:
ya bide sorunlarımız var diyosunuz ..
sizden rahatımı var ?

varmı sizden rahatı ? yok o zaman ne daha isyan ediyon
bazen size imreniyorum ama böyle arada bazen de lamerler çıkıp bunalımdayım isyanlardayım felan triplerine girmiyomu deli oluyom .[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 11 August 2003 08:58 tarihinde değiştirilmiştir]

bak benim babam vefat etti sonra okulum 2. ogretim zor şartlarda okuyorum sonra biraz kiz arkadas sorunlari arti sen benim eve cok geldin galiba her aksam sicak yemek oldugunu aileden şefkat gordugumu gordun heralde o yuzden boyle diyon bende bilip bilmeden konusan lamerlar cikinca ortaya kafayi yiyiyorum hayat sizin gorup imrendiginiz 5-10 kisi icin gecerli degil.yada burda o imrendigin insanlardan daha boktan hayat yasayanlarida var.yada senden daha boktan yasayanları.[hline]ALI G. MY BITCH
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...