tunch Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bugün ikinci çekim geçti... alt çene daha çok ağrıyor demişlerdi... hakaten DAHA çok ağrıyormuş.. .çok fena durumdayım :S bi de üstüne ağzım uyuşukken dilimi yuara yaptım :s[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 gecmiş olsun :/[signature][hline]"Buraya çöp döken Sayın eşek, görüntü hoşunuza gidiyor mu? Konteynır iki metre ileride!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: tunch, 22 Kasım 2005 16:43 tarihinde demiş ki: bugün ikinci çekim geçti... alt çene daha çok ağrıyor demişlerdi... hakaten DAHA çok ağrıyormuş.. .çok fena durumdayım :S bi de üstüne ağzım uyuşukken dilimi yuara yaptım :s raki ise yarayabilir[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: RaidenXelRu, 22 Kasım 2005 16:46 tarihinde demiş ki: said: tunch, 22 Kasım 2005 16:43 tarihinde demiş ki: bugün ikinci çekim geçti... alt çene daha çok ağrıyor demişlerdi... hakaten DAHA çok ağrıyormuş.. .çok fena durumdayım :S bi de üstüne ağzım uyuşukken dilimi yuara yaptım :s ya ne alaka şimdi ? getirip buraya bağlamak. bence rakı mide bulandırıcı bişey onun yerine ağrı kesici tavsiye ederim. raki ise yarayabilir [signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 dilini yuara yaptın??? o ne bab??[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 dili uyuşunca herhalde farkında olmadan bi kısmını yemiş arkadaş[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: fenerbahce, 22 Kasım 2005 16:54 tarihinde demiş ki: dili uyuşunca herhalde farkında olmadan bi kısmını yemiş arkadaş zuhzuhauh afiyet olsun demek duser bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 pis bişi şu diş olayı Bide basıyolar iğneyi felçli gibi hissediyon ağzın yüzün kayıyo...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sonunda ağrıdan ve çileden kurtuldum.. aman arkadaşlar şu 6 aylık muayene olayını aksatmayın sonra böle çekiyorsunuz... diş çektiriceklere tecrübeliden öneriler.. - 1 gün önceden annenize çorba hazırlatın. (sebebi birazdan) - uyuşuk ağızla makarna yemeye kalkmayın.. ağzınız dışında her tarafınızla yiyorsunuz o makarnayı.. - dilinizi mümkün olduğunca diş çekilmiş tarafın tersine "ittirin".. malum ağzınızda hiç alışık olmadığınız bi boşluk oluşuyor ve dil sürekli oraya gidiyor.. kanamayıda çabuk durdurur. - mümkünse 2 günlük "iş görmez" raporu alın.. hakaten iş göremiyorsunuz. ayrıca kavga edebileceğiniz ortamlardan kaçının. inanılmaz stres ve sinir yapıyor.[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 gecmis olsun tunç[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 gecmıs olsun tunch[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sakın rakı içiyim falan deme.geberirsin. ağrıyı geçirmez ve ağzının içine eder. doktorlar bas bas bağırıyo rakı içmek yapabileceğiniz en .oktan iş diye[signature][hline]For Tomorrow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odhinn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 20 lik diş olayı berbat ben çektirmedim ama tedavi etmeyi başardılar...:D[signature][hline]Dinlenmemek Üzere Yürümeye Karar Verenler Asla Ve Asla Yorulmazlar...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben 14 eylulde cektirmişim =P acımadı hiç http://forum.paticik.com/view.php?id=143796[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 cümleten geçmiş olsun o zaman! :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaslar gecmis olsun gerci ben dis acisi bilmiyorum ama (daha 20lik dis felan cikmadi)[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 lol bende cektirdim (sadece ust altin acisini bilmem) aci hic hissetmedim hatta adam cekerken ust cenemden cikan kemik kiriliyormus gibi sesler cok guzeldi.. ama bir uyustuki dilimi cigneyerek kanattim :D[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar