tellos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 1-Ozel ders almadı diye düşük not veren hocaya saygı duymam. 2-Hakkımı yıyıp 2 senedir oss yuzunden bunalıma sokan hocayada saygı duymam 3-Bana karşı bunları savunana hiç saygı duyam(.)[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 onları savunmuyorum zaten, onlara öğretmen demediğim için. genelleme yapmayalım lütfen[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: tellos, 24 Kasım 2005 13:03 tarihinde demiş ki: Kutlamak bile cok sacma bence gorevlerini yapıyolar diye onları anmaya gerek yokki .İstisnalar haric ogretmenleri sevmiyorum. genelleme bencede yalnış saygı duyduklarımız var tabi.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 annem de babam da ögretmendi bi aralarrr ,kutlu olsun *benim annem güzel annem seni ben pek cok pek cok severiiim,* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odhinn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Canım Annecim ve Babacım Öğretmenler Gününüzü kutluyorum,iyiki varsınız ve iyiki yanımdasınız;)[signature][hline]Dinlenmemek Üzere Yürümeye Karar Verenler Asla Ve Asla Yorulmazlar...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Öğretmenliğin ne kadar zor bir meslek olduğunu unutmayıp ne kadar az maaş aldıklarınıda eklemek isterim ayrıca iyiki çok sevdiğim hocalarım var herzaman severim ve unutmam onları Çalışmayıpta 1 aldıysam hocanın değil benim suçumdur ben hiç inek bi çocuk olmadım olamadım Yeri geldi 2 okuldan atıldım 1 sene sınıfta kaldım disiplinlere gittim müdür odalarından çıkmadım Ama hiçbiri içinde hocaları suçlamadım kendim ettim kendim buldum Hem onlar olmasa bunları yapmanında keyfi olmazdı :D ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN AZİZ ÖĞRETMENLER[signature][hline]....Hergele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar