Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmenler günü kutlu mutlu olsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1-Ozel ders almadı diye düşük not veren hocaya saygı duymam.
2-Hakkımı yıyıp 2 senedir oss yuzunden bunalıma sokan hocayada saygı duymam
3-Bana karşı bunları savunana hiç saygı duyam(.)[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Mesaj tarihi:
said:
tellos, 24 Kasım 2005 13:03 tarihinde demiş ki:
Kutlamak bile cok sacma bence gorevlerini yapıyolar diye onları anmaya gerek yokki .İstisnalar haric ogretmenleri sevmiyorum.

genelleme bencede yalnış saygı duyduklarımız var tabi.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Mesaj tarihi:
Canım Annecim ve Babacım Öğretmenler Gününüzü kutluyorum,iyiki varsınız ve iyiki yanımdasınız;)[signature][hline]Dinlenmemek Üzere Yürümeye Karar Verenler Asla Ve Asla Yorulmazlar......
Mesaj tarihi:
Öğretmenliğin ne kadar zor bir meslek olduğunu unutmayıp ne kadar az maaş aldıklarınıda eklemek isterim ayrıca iyiki çok sevdiğim hocalarım var herzaman severim ve unutmam onları
Çalışmayıpta 1 aldıysam hocanın değil benim suçumdur ben hiç inek bi çocuk olmadım olamadım
Yeri geldi 2 okuldan atıldım 1 sene sınıfta kaldım disiplinlere gittim müdür odalarından çıkmadım
Ama hiçbiri içinde hocaları suçlamadım kendim ettim kendim buldum
Hem onlar olmasa bunları yapmanında keyfi olmazdı :D
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN AZİZ ÖĞRETMENLER[signature][hline]....Hergele....
  • Yeni Oluştur...