Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Çocuklar kardeşim, Çocuklar arkadaşım Canım. Onlarda toplanmıştır Geçip geçen zamanım, Bir parıltı görsem gözlerinde, Bilgiden, anlayıştan yana, Bir hal olur bana Zannedersiniz ki Dünyalar benim Çocuklar, kitaplar, yazı tahtası Enine boyuna bütün zamanlar, Dört duvar arası bir dershanede Her dinden her dilden gelmiş insanlar Bizimle konuşur hayal ederler, Bağlanırız kalırız kendilerine Hikaye anlatır, şiir söylerler, Mutluluk üstüne, ümit üstüne Bide şey var : Öğretmeniiim canım benim canım benim sen bir babaaa sen bir anaaaa muhtaç oldun sen bir banaa o_0 hatırlamıyorum burasını[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . [Bu mesaj Angelotti tarafından 24 Kasım 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Angelotti tarafından 24 Kasım 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 İnsani duygular taşıyan sevimli eğitimci ruhlu öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Beter olsun piskopat hocalar.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 görevi gerçekten öğretmek , eğitmek olan insnaların günü kutlu olsun.. "öğretmen" sıfatı taşımak yeterli değil malesef..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ben şimdiden teşekkür edeyim. Şurda 3-5 sene kaldı öğretmen olmama :D[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 annem öğretmen onun adına teşekkür ederim babam da yedek subaylara öğretmenlik yaptı bi ara onun ki de kutlu olsun mu?[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 olsun![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 12.30 da çıktığım için bütün öğretmenlere teşekkür ederim:D[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 allah bütün öğretmenlerin töbe töbe :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Kutlamak bile cok sacma bence gorevlerini yapıyolar diye onları anmaya gerek yokki .İstisnalar haric ogretmenleri sevmiyorum.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 öğretmenlerin görevinin azizliğini bilmeyen gençliği anaraktan,tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 tabi gorevini yapan kaldıysa..[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 aaa ben liseme gidicektim bugün :/[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Hmm öğretmenler gününü seviyorum...Okulda öğretmenler için bi gösteri olduğundan bize yarım gün yapıp eve şutladılar bizi....Neyse beni yetiştirmiş,yetiştiren,yetiştirecek bütün örtmenlerime ayrıyetten teşekkürler...Bide kutlu olsun bütün öğretmenlerin öğretmenler günü...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Öğretmenim canım benım canım benım Senı ben pek cok pek cok severım Sen bı ana sen bır bana Hersey oldun artık bana....:) İlkokulda öğretilen iğrenç bir şiirdi :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hehe bugun okul korosundaydım ilk defa öğretmenlere sevgimizi(!) dile getiren şarkılar söylemedik aşk şarkısı söyledik iyi de oldu eğlenceliydi baya[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ogretmenler gunu kutlu olsun tum ogretmenlerin=) patide de vardi ogretmenimiz sanırım.[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 öğretmenler günümüz kutlu olsun..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ögretmenler günü kutlu olsun tüm ögretmenlerimizin ama hakkını vererek gercekten aldıgı görevi benimseyerek yapan ögretmenlerimizin ;)[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Christoph_Vassel, 24 Kasım 2005 12:03 tarihinde demiş ki: görevi gerçekten öğretmek , eğitmek olan insnaların günü kutlu olsun.. "öğretmen" sıfatı taşımak yeterli değil malesef.. [signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Özlüyorum okulu, okul da olsam da bütün hocalarımın öğretmenler gününü kutlasam. (hoca camii de, hoca camii de.)[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: tellos, 24 Kasım 2005 13:16 tarihinde demiş ki: tabi gorevini yapan kaldıysa.. said: Lexius, 24 Kasım 2005 13:00 tarihinde demiş ki: allah bütün öğretmenlerin töbe töbe iki öğretmenin çocuğu olarak bu sözlerinizin seviyelerinizi yeterince belli ettiğini düşünüyor, daha fazla tartışmaya girmeyip batmamanızı tavsiye ediyorum. said: Apache, 24 Kasım 2005 13:15 tarihinde demiş ki: öğretmenlerin görevinin azizliğini bilmeyen gençlik ayrıca Apache'ye bu sözlerinde çok haklı olduğunu belirtiyor, çok da haklı olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful [Bu mesaj PrudenT tarafından 24 Kasım 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 evet haklı![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 @prudent : bnde öğretmen çocuum hepsinden nefret ediorum hayatımla oynuolar..[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eh, o da senin insanlığına kalmış[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 @PrudenT, ben senin ailene karşı şahsi bişe demedim ayrıca bir üstde yazdıgım yazıda istisnalar hariç demişim.Senin ailenede o kalan,gorevini yapan,nadir oğretmenlerdense başımın üstünde yeri var sonsuz saygıyla ellerinden operim.Ama gorevini iyi yapan hocalar azınlıkta bunu unutma..[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar