Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Kararan umutlar yuzler soguk Sokaklar sessiz usuyorum anne... Duslerim yalniz hayat bir tuzak Cikis yolu bulamadim kurtar anne... Karanlik her yer aydinlik isyan Nerde bir isik kalpleri isitan Maskeler yuzden inmez oldu Artik cok gec gidiyorum anne... Sokaklar soguk, sokaklar benim! Kaldirim yoldas dusman yerim İsiklar sondu gozlerde huzun Ümitleri aldim gidiyorum anne... Umutlarim nemli gozlerim islak Bir ciglik dusunce tutsak Dertlerim...dertlerim şarab oldu Haberin olsun içiyorum anne... Hayat bir oyun oynayan insan Dunya trajedi yonetime isyan Perdeler ustumuze cekildi Gözlerim karardi nerdesin anne... Dunya yanliş sistem bozuk Ufak bir cocuk vucudu soguk İssiz sokaklar ewleri olmus Şimdi geldim dönüyorum anne... Sicak bir yuva bir tabak aş Ömrumuz bitti yok arkadas Yine bu gecede yalniz kaldim Korkma sakın dönecegim anne... Gözlerim kapandi Istanbul sessiz Bir yildiz kayiyor habersiz Gozlerim ansızın dolar oldu... izin verirsen ÖLÜYORUM ANNE… Dipnot : Bir yerde gördüm. Güzel buldum ve koydum ;)[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 diycektim zaten tanıdık geliyo diye! ama güzel![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Benden zamanında anneme böle bişi yazmışım o geldi şimdi aklıma :9 Sen yanımdayken Kendimi iyi hissediyorum Benden uzaklaştığında Seni özlüyorum Beni bu yaşama getirdin Ama bırakıp gittin Kendi başıma kaldım Bu dünyada sensiz Her gece oturup düşünüyorum Benim yüzümden mi gittin diye Ama bir anlam veremiyorum Kendi kendimi yiyorum Daha sonra aklıma takılıyor O anılar senle benim anılarım Yüzümde bir mutluluk oluyor Ama çok uzun sürmüyor Çok uzun sürmüyor çünkü Rüyadan uyanıyorum o zaman Gözlerimi açıyorum yanımda değilsin Gözlerimden yaşlar akıyorum Seni özlediğimi hatırlıyorum Her ne olursa olsun Seni çok özledim ve Seni çok seviyorum...[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bende annemi çok seviyorum! :D[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Aklıma yaşar kurt'un anneyle ilgili şarkısı geldi.. Güzel şiirmiş.[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 çok hoşmuş ..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar