BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bekleyis suruyo[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yalan oldu bence[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 olmasın yaaf[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 3 ay sonra bida bakın topiğe eçılmış olur heralde:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 avrupa tarafında yokmu cafe.tecrubem yok fazla örenmek istiyorum.izleyici olarak oyunlarda bulunabilirim yani :D[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui [Bu mesaj Thraine_Numeheru tarafından 03 Kasım 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bi aralar Beşiktaş'ta Sihir vardı noldu bilmiom[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim Hamish, 26 Ekim 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Her gece cikartiyorum kupeyi icinde 1 sivi oluyo sabah tekrar kupe takarken biraz acirya cok seviorum o aciyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Laf agzimdan bi kere cıkar korkmayin sadece biraz erteledim dostlarim. Cünkü bilirsiniz gercek hayatta nolacagi belli olmuyo ve agir bi dönem gecirdim .. Kafami toplamam gerek o yüzden siteye de fazla takılamadim ama simdi brz kendime geliyorum ekonomik durumda etkiliyo tabi :) Yakında tekrar bilgilendircegim sizi aslinda kucuk eyr acarim ama o zaman Frp kafe olmaz sadece dükkan olur umarim anlatabilmisimdir :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Selamon, 29 Mayıs 2005 02:58 tarihinde demiş ki: FRP odası olan mekanlar arasında Kadıköy'de METROCK cafe var. Tavsiye olunur. Metrock kapanmıstı acıldı mı ?[signature][hline]Est Sularus Oth Misthas Quis custodiet ipsos custodes ? ---------------------- uhr-miller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Ancalagan, 03 Kasım 2005 19:07 tarihinde demiş ki: Laf agzimdan bi kere cıkar korkmayin sadece biraz erteledim dostlarim. Cünkü bilirsiniz gercek hayatta nolacagi belli olmuyo ve agir bi dönem gecirdim .. Kafami toplamam gerek o yüzden siteye de fazla takılamadim ama simdi brz kendime geliyorum ekonomik durumda etkiliyo tabi :) Yakında tekrar bilgilendircegim sizi aslinda kucuk eyr acarim ama o zaman Frp kafe olmaz sadece dükkan olur umarim anlatabilmisimdir :( olsun biz senin yanındayız ne zamandır zaten sana ben gaz veriyorum :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Ancalagan, 03 Kasım 2005 19:07 tarihinde demiş ki: Laf agzimdan bi kere cıkar korkmayin sadece biraz erteledim dostlarim. Cünkü bilirsiniz gercek hayatta nolacagi belli olmuyo ve agir bi dönem gecirdim .. Kafami toplamam gerek o yüzden siteye de fazla takılamadim ama simdi brz kendime geliyorum ekonomik durumda etkiliyo tabi :) Yakında tekrar bilgilendircegim sizi aslinda kucuk eyr acarim ama o zaman Frp kafe olmaz sadece dükkan olur umarim anlatabilmisimdir :( canin saolsun bea sen kur yeri bol bol magic booster fln da aliriz tabi magic getirirsen =)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yalan oldu yalan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 olmadiii yaw neden yalan söliym arkadaslar :) Olamdiysa olmicak derim size ama bu benim acmak istedigm biyer zaten fakat daha öncede dedigim gibi kötü bi dönem gecirdim .. ve simdi tabi inşallah basliyoruz z yaptigm ilk adimda bu mekanı acmak icin olan haber vericem size bura vasitasiylaa ne sacma bi cümle oldu sonu neyse anladinz ama[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya ühühü ya artık :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar