Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadiköyde Frp&w40k kafesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
avrupa tarafında yokmu cafe.tecrubem yok fazla örenmek istiyorum.izleyici olarak oyunlarda bulunabilirim yani :D[signature][hline]Knowledge is power
Power corrupts
Study hard, be evil.
Thraine,Fallen,Loren Numeherui
Numeherui

[Bu mesaj Thraine_Numeheru tarafından 03 Kasım 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Laf agzimdan bi kere cıkar korkmayin sadece biraz erteledim dostlarim. Cünkü bilirsiniz gercek hayatta nolacagi belli olmuyo ve agir bi dönem gecirdim .. Kafami toplamam gerek o yüzden siteye de fazla takılamadim ama simdi brz kendime geliyorum ekonomik durumda etkiliyo tabi :) Yakında tekrar bilgilendircegim sizi aslinda kucuk eyr acarim ama o zaman Frp kafe olmaz sadece dükkan olur umarim anlatabilmisimdir :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
Selamon, 29 Mayıs 2005 02:58 tarihinde demiş ki:
FRP odası olan mekanlar arasında Kadıköy'de METROCK cafe var. Tavsiye olunur.

Metrock kapanmıstı acıldı mı ?[signature][hline]Est Sularus Oth Misthas
Quis custodiet ipsos custodes ?
----------------------
uhr-miller
Mesaj tarihi:
said:
Ancalagan, 03 Kasım 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
Laf agzimdan bi kere cıkar korkmayin sadece biraz erteledim dostlarim. Cünkü bilirsiniz gercek hayatta nolacagi belli olmuyo ve agir bi dönem gecirdim .. Kafami toplamam gerek o yüzden siteye de fazla takılamadim ama simdi brz kendime geliyorum ekonomik durumda etkiliyo tabi :) Yakında tekrar bilgilendircegim sizi aslinda kucuk eyr acarim ama o zaman Frp kafe olmaz sadece dükkan olur umarim anlatabilmisimdir :(

olsun biz senin yanındayız ne zamandır zaten sana ben gaz veriyorum :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Mesaj tarihi:
said:
Ancalagan, 03 Kasım 2005 19:07 tarihinde demiş ki:
Laf agzimdan bi kere cıkar korkmayin sadece biraz erteledim dostlarim. Cünkü bilirsiniz gercek hayatta nolacagi belli olmuyo ve agir bi dönem gecirdim .. Kafami toplamam gerek o yüzden siteye de fazla takılamadim ama simdi brz kendime geliyorum ekonomik durumda etkiliyo tabi :) Yakında tekrar bilgilendircegim sizi aslinda kucuk eyr acarim ama o zaman Frp kafe olmaz sadece dükkan olur umarim anlatabilmisimdir :(

canin saolsun bea sen kur yeri bol bol magic booster fln da aliriz tabi magic getirirsen =)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
olmadiii yaw neden yalan söliym arkadaslar :) Olamdiysa olmicak derim size ama bu benim acmak istedigm biyer zaten fakat daha öncede dedigim gibi kötü bi dönem gecirdim .. ve simdi tabi inşallah basliyoruz z yaptigm ilk adimda bu mekanı acmak icin olan haber vericem size bura vasitasiylaa ne sacma bi cümle oldu sonu
neyse anladinz ama[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...