Selamon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Kadıköy'de üç katlı mekan kaldı mı ki üç katlı FRP cafe açılıyor? Umarım bizle eğlenmiyorsundur çünkü çok büyük beklentiler içindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eğer harbi 3 katlıysa süper bi mekan olur...kütüphane gibin bişiyde ayarla bari frp kitapları koy raflara alamayıpta uzaktan baktıklarımızı orda okuyalım :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Mandooo, 21 Ocak 2005 22:05 tarihinde demiş ki: eğer harbi 3 katlıysa süper bi mekan olur...kütüphane gibin bişiyde ayarla bari frp kitapları koy raflara alamayıpta uzaktan baktıklarımızı orda okuyalım :) Birde parmak kamera koysun o kitaplar orda yaşamaz[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yok ya kimse yapmaz öyle birşey... ;) tabi belli olmaz açıkcası...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 1 katta magic oynansa çok güzel olur,emin ol ki birçok müşterisi olur.sonuçta istanbulda tek bir yerde magic oynanıyo orasıda gerekli şeyler,orada da oynayabilcek kişi sayısı belli. hem bi masrafıda yok,at 5-6 masa aha burada magic oynayın de yeter:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 arkadaslar orasinin tabelasinda FRp kafe diye yazmicak heralde ama.. Frp kitaplari ve zarlari ve eger sihirle anlasabilrsek w40k oyuncakalri ve tabi fnatasy satilcak 1.kat genis biyer olcak yani kafeterya macig oynanabilir 2.Frp odalari 2 tane 3. W40k masalari kac tane sıgdırısak neyse simdiden dedigim gibi bizde yalan yok söz var =)[signature][hline]Emperor Cromex --------PatiUo Master swordsman Emperor of Archolm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Sihir vardı bi ara Beşiktaş'ta bilenler bilir.Aynı tatta olacaksa magic,frp,muhabbet falan bayağı bir abonesi olur cafenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Umarim diger cafelerin ugradigi kotu sona ugramaz. Temelli kalmasi dilegi ile. Bol kazanclar hayrili mu$teriler. Bizede oyun mekani ciksin yahu :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StignaLammoth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arkandayım Anca... Maddi destek veririm ki ihtiycın yok sanırım marul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Sagol stigma eheh acicam emrak etme maddi destege COk sükür ihtiyacim yok sadece müsterilerimden isteyecegim sey oranın bi ticarethane oldugunu unutmamalari gerektigi olacaktir fakat Bu yakadaki bütün bu konuyla ilgilenenlerin toplanabilcegi biyer olacagindan emin olabilirsin yanliz önce hayatta halletmem gerekn bazi isler var herseyin bi sirasi avr tabi he deyince acilmiyo bazi belgeleri cıkarmak gerek anlasmalar yapmak gerek.. :) sabir millet kadiköy eski kadiköy olmicak yakında[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 siz oynayın ben izlerim biraz sora bende katırlırım :)[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: _-Sturm-_, 10 Şubat 2005 20:42 tarihinde demiş ki: Kadıköyün ne taraflarında olacak bari onu söyle canım kardeşim.. :) *!sabırsızdır* Moda tarafinda olacak ama bisüpriz olursaki onu bekliyorum biyer kapanacak o zaman Barlar sokaginda olabilir :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 adını söyle gitmeyelim,gidenleri uyaralım;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Odrin, 11 Şubat 2005 00:55 tarihinde demiş ki: adını söyle gitmeyelim,gidenleri uyaralım;) hehehe sagol odrin ama Cidden sölyim hepinize HerSey cok güzel olucak ama simdi reel hayata halletmem gereken bazi isler var ondan iste bekliyoruz hala ama hersey tamam sak deyince olcak Fakat hep diyorum kırılmak gücenmek yok ciddi sert kurallari olcak buranın cünkü daha önceki sahiplerlede konustum saklıkentin gecitin fln Kurallar :-) 1.Dukkanda Frp oynanmasi kesinlikle yasaktir 2.Dukanda ayran lahmacun döner kesinlikle sokimicak! 3.Dukkanda Frp lafi 1 kere bile gecmicek 4.Asla kac attin abi denmicek 5.Asla mahmut senin charin statlari ne gibi seyler siz oyunda rp yaparken duymicam yakarim :) 6.Sürekli Frp ve Macig turnuvalari düzenlenck katilmayanı Yakarim 7.Starwars fun clubu accam zor olcak ama accam kadiköyde olupta ugramayanı Mıhlarim 8.teveccüllerinize layik olmaya caliscaz Hepsi geyikti ama hepsi degil :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 alla daha bir sabırsızlandım dükkanda yatarız biz artık sorun olmaz herhalde.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shymalan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ulan senın warhammer hakkında zerre kadar bılgın yok bıde cafesını mı acıcaksın ?? puhahaha onur ne adamsın yaw ??[signature][hline]______88______88_______________________ ____888888____888888_____8888__________ ______88______88___88___88__88_________ ______88__88__88___88___888888_________ ______88__88__88___88___88_____________ ______8888____88___88____8888__________ _______________________________________ _______________________________________ __88____________________________88_____ __88____________________________88_____ __88____________________________88_____ __888888_____8888_____88888__88888888__ __88___88___88__88___88_________88_____ __88___88___888888____8888______88__88_ __88___88___88___________88_____88__88_ __888888_____88888___88888_______888___ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bilgisayardan zerre anlamayan insanlarin net cafelerle köşeleri döndügü bi dönemi gördükten sonra senin bu laf pek komik geldi bana :) + olarka o imzani kisaltirmisin small filan yap en azindan normalde olmasi gerekenden kat kat fazla..[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 shymalan sen warhamerin bilgisayar oyununu oynayarak bana biliyorumluk taslama pls İkimizde bilyoruz bilgimin enginligini warhammer40k da :D bunu saka olarak saydim bu arada evet su zamanlar ailemizin prodiksiyon sirketi var ondan işleri yogun bundan dolayi aileden zulanin bana akmasini bekliyorum neyse Ama ok isareti aldim acicaz yanliz dedigim gibi bazi sert kuralari olabilr sonucta bir ticarethane acicam :P yukarda kurallar yaziyo[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 valla kılıç ve büyü kokusundan çok para kokusunun duyulduğu bir yer hoş olmaz...dengeyi iyi sağlamak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Kokmaz korkma :D bende kazikci yerleri sevmem o yüzden kazikci olmam ama cafemiz jix olacaktir sölyim (Cafeterya kısmı ) ama fiyatlar fix olacaktir nescafe 2.5ytl gibi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ee noldu bu proje o kadar vaat ?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bir şeyler açıldı galiba, afiş falan vardı net cafelerin bazılarında, nerede olduğunu bilmiorum ama[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ah harika... ben de 3 yıldan sonra frp oynamaya geri dönmüşken güzel bir haber aldım fakat umarım bu yaz açık olur bu bahsettiğiniz yer biz de serin serin gelir oynarız. Bir yıldır da paticik'e gelmiyordum. Hm özlemişim bir çok şeyi...[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 kadıköyde açık olan cafe var zaten bir tane.FRp ağırlıklı değildi en son ama o zaman da bir odası vardı frp için.Şimdi geliştirdiler mi bilemem am öyle planları vardı.Adı yanlış hatırlamıyorsam 25'lik olması gerek ya da öyle sayılı bir şey:) Yeri de kadıköy barlar sokağındaki Orta Dünya'nın(CD,VCD,DVD falan satıyor) tam karşısında bir sokak aşağı sahile doğru gidiyor.O sokaktan girin 20-25 metre ilerde sağda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ancalagan oldun mu konus seni bekliyoruz 2 ayda cafeler zinciri bile kurarsın :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar