Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bunu indirebileceğim ares-kazaa v.s shareware ürünleri harici bir yer mevcutmu bilen varmı acaba? Yada elinde olupta bana ulaştırabilecek olan birisi?[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bende redblade3.5 diye bir program var en sonunda verileri orjinal character sheette printleyebiliyorsun da. Ayrıca kendi abckgroundunu da oluşturabiliyorsun vs vs. güzel bir program yani :) .Tek bir sorunu var arada fazladan skill ve feat verebiliyor.Bir de seçebileceğin büyülerin sınırı yok. Bu arada baya gelişmiş bir item shopu var oyuna başlarken elinde ki parayla ordan kendini donatabiliyorsun da. Sana tek düşen hazır olan kağıdı DMe uzatmak :) redblade3.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 http://www.fantaseum.com/downloads/browse.asp?orderby=rec_date+DESC&whichpage=50#here Bu siteden download edebilecegin hemen herşeyi bulabilirsin. Sevgiler...[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kaptım hemen :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hiç birini e-tools kadar beğenmiyorum, e-tools kadar dinamik, kullanışlı ve herşeyleri değiştirilebilir değil.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bari bulunca buraya da upload et de biz de faydalanalım :) .Merak ettim şimdi.Daha önce o programı hiç kullanmadım da[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 e-tools mu? koysana link iyi olur valla hocam sevap işlersin bak ramazandayız hem hehe :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ares,kazaa gibi share programlarında bulması sorun olmuyor ayrıntılı bilgi için ise ; sitesi[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ares ve Kazaa kullanmayanlar için upload etmeni istesek çok bir şey mi istemiş oluruz. No-ip kullanıp fake acc.la upload edebilirsin bile etsen yeter yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ı ıh... bulamadm ben. lütfen biri koysun dili linkini felan. yada upload etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bir arkadaş 3rd edition e-tools indirmişti bir yerlerden ama 3.5 hiç görmedim... e-tools yapan firma kapanmadı mı? sanki uzun zaman önce sitesini ziyaret edip bir güncelleme yapmak istedim de, artık bu ürüne destek vermiyoruz gibi bir yazı çıkmıştı, yapamadım gibi hatırlıyorum... Netten bulabildiğim tooller arasında kullanışlı şeyler çıksa da (ev yapımı xls vs. dosyalar) bunlarda genellikle ufak tefek bug'lar oluyor, bug'ları çözerken visual basic bilginiz gelişiyor ama onun haricinde sinir oluyorsunuz :) çünkü bunun o akşam oynayacağınız oyuna bir katkısı olmuyor... Bir sonraki oyuna hazırlanırken de başlarım yapacağınız toollere deyip kendi işinizi görecek makrolar, fonksiyonlar vs'lerden oluşan kendi özgün toolünüzü hazırlıyorsunuz... en azından istediğiniz gibi çalıştığından emin oluyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 e-tools el değiştirdi ve yakın zamanda 3,5i çıktı. DnD nin sanırım tüm kitaplarını içeriyor. Benim elimde şu an olmadığı için upload edemiyorum ama bulursam ederim neden etmeyeyim.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 e-tools pro v.4 u bldm işinize yararsa upload ediim ama nerdn??[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 boyutu çok yüksek değilse www.rapidshare.de den upload etmeyi dene[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kuçuktu de iner inmez avast virus buldum orda dedi bnde sldm kolpa çktı yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 shareware kullanan birisi varsa bizimlede share etsin (dimi dilbao ? -di)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 İsteruk.Upload edin de sevinelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 çekiyorum e-toolsu. biter bitmez rapid share upload linkini veriem buraya.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 e-tools ver.3 full şimdi önce bunu bir indirin ihtiyuaç duyulan diğer paketleride yavaş yavaş upload edicem. Hayırlı olsun...[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 rapidshare olayını becerememişim. Upload edebileceğim başka bir yer varmı acaba? Yada isteyenlere bu ilk dosyayı mail ile yollayayım.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 redblade... küçük, şirin, kullanışlı. cebe bile girebilyor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 e-tools daki fonksiyonları görsen redblade bir daha bakmazsın. Biliyorum çünkü yaşadım ...[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 elbette ki hepsini bol bol kullandım.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Redblade de bazı buglar var.O yüzden pek kullanışlı değil.Ama o buglar olmasa süper bir prog. olurdu...Off off Ha bu arada www.rapidshare.de den cok kolay bi şekilde upload edebilirsin.Orda browse dan dosyayı bul daha sonra upload tuşuna basman yeterli onu halledince de aşşağıda download link diye bi yer var yanında uzunca bir link yazar onu kopyalayıp buraya yapıştır biz de tıklar download ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 www.megaupload.com/tr/ buraya upla turkçe desteğide var sıkındı çekmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar