Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e-tools 3,5 character generator

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

bende redblade3.5 diye bir program var en sonunda verileri orjinal character sheette printleyebiliyorsun da.

Ayrıca kendi abckgroundunu da oluşturabiliyorsun vs vs. güzel bir program yani :) .Tek bir sorunu var arada fazladan skill ve feat verebiliyor.Bir de seçebileceğin büyülerin sınırı yok.

Bu arada baya gelişmiş bir item shopu var oyuna başlarken elinde ki parayla ordan kendini donatabiliyorsun da.
Sana tek düşen hazır olan kağıdı DMe uzatmak :)

redblade3.5
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.fantaseum.com/downloads/browse.asp?orderby=rec_date+DESC&whichpage=50#here

Bu siteden download edebilecegin hemen herşeyi bulabilirsin.

Sevgiler...[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Sosyal ağlarda paylaş

bir arkadaş 3rd edition e-tools indirmişti bir yerlerden ama 3.5 hiç görmedim... e-tools yapan firma kapanmadı mı? sanki uzun zaman önce sitesini ziyaret edip bir güncelleme yapmak istedim de, artık bu ürüne destek vermiyoruz gibi bir yazı çıkmıştı, yapamadım gibi hatırlıyorum...

Netten bulabildiğim tooller arasında kullanışlı şeyler çıksa da (ev yapımı xls vs. dosyalar) bunlarda genellikle ufak tefek bug'lar oluyor, bug'ları çözerken visual basic bilginiz gelişiyor ama onun haricinde sinir oluyorsunuz :) çünkü bunun o akşam oynayacağınız oyuna bir katkısı olmuyor...

Bir sonraki oyuna hazırlanırken de başlarım yapacağınız toollere deyip kendi işinizi görecek makrolar, fonksiyonlar vs'lerden oluşan kendi özgün toolünüzü hazırlıyorsunuz... en azından istediğiniz gibi çalıştığından emin oluyorsunuz...
Sosyal ağlarda paylaş

e-tools el değiştirdi ve yakın zamanda 3,5i çıktı. DnD nin sanırım tüm kitaplarını içeriyor. Benim elimde şu an olmadığı için upload edemiyorum ama bulursam ederim neden etmeyeyim.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Redblade de bazı buglar var.O yüzden pek kullanışlı değil.Ama o buglar olmasa süper bir prog. olurdu...Off off

Ha bu arada www.rapidshare.de den cok kolay bi şekilde upload edebilirsin.Orda browse dan dosyayı bul daha sonra upload tuşuna basman yeterli onu halledince de aşşağıda download link diye bi yer var yanında uzunca bir link yazar onu kopyalayıp buraya yapıştır biz de tıklar download ederiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...