metboy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 acaba yazılım/donanım bölümünemi açsaydım :hmm: neyse. varmı izmirde tavsiye edebilceğiniz böle bi yer. başlangıç olarak c++ dersi.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 walla lixada sor o sana öğretsin :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ben varım süferim aslanım kaplanım.[hline]Alma? Mater?
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 :D direk dalmışlar ya :-p yokmu bildiğiniz bi yer. lixad öğret istiosan tek tek icq dan fln :) tabi zor olur biraz ama :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 izmirli diilmisin :)). krallar gibi öretirim :)). Ama bu sene öss olayım varzaman bulamam sanırım duruma ve ücrete göre değişir tabi ama krallar gibi öğretirim. Tam C++ olmaz pratik bişi olur daha çok C/C++ karışık tabi tercih senin C++ de ısrarlıysan bana uyar. :))[hline]Alma? Mater?
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 gerisi özel mesaj ehi :p[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Açın söyle afillisinden bir kurs gelelim valla.
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ehe Bende Gelirim Bu arada Lixad Acarsan Kursu Zengin Olursun Gibime Geliyor Bak simdiden 3 ogrencin oldu :)[hline]Trust Is a Weakness
Öne çıkan mesajlar