In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 allahtan benim kız sabırlı imiş :D bana kızınca partyden atıyor yada gelip ks yapıyor :) 62 lvl str priestin ks si nasıl olur :D[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 öle deme 1 ay kız yüzü görmiyim ko felan yalan oluyo anında nokta :D direk arıyom nasılsın aşkımmm die :P bahanede hazır senı rüyamda gördüm [Bu mesaj SlmTurkmusun tarafından 24 Kasım 2005 04:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: SlmTurkmusun, 24 Kasım 2005 04:34 tarihinde demiş ki: öle deme 1 ay kız yüzü görmiyim ko felan yalan oluyo anında nokta :D direk arıyom nasılsın aşkımmm die :P bahanede hazır senı rüyamda gördüm [Bu mesaj SlmTurkmusun tarafından 24 Kasım 2005 04:35 tarihinde değiştirilmiştir] ßir$ey Diyecektim ama ßo$ver yanLı$ anLa$ıLır Sonra :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: In_SuN, 24 Kasım 2005 04:34 tarihinde demiş ki: allahtan benim kız sabırlı imiş :D bana kızınca partyden atıyor yada gelip ks yapıyor :) 62 lvl str priestin ks si nasıl olur :D abiiiiii auzdhaudhauhda :D:D:D ben alıstıramadım ko ya :D aman alısmasın zaten bu sefer ben peşinden kosarım :D[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 lan bu da kız arkadası ile oynuyor benimkine oyna dedim bize geldi pc basına oturttum kafama klavye fırlatıyo :D ama kızı bırakamıyom niye derseniz evde tek kalınca hemen geliyo :D yemek hazırlıyo yanlıs anlamayın :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ne zaman serverlar offline olsa yada elk.kesilse sevgilimle buluşuyordm ona KE öğretmeden önce ama cafede yakalanınca pek ii olmadı o da başladı oyuna :D[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: In_SuN, 24 Kasım 2005 04:36 tarihinde demiş ki: ne zaman serverlar offline olsa yada elk.kesilse sevgilimle buluşuyordm ona KE öğretmeden önce ama cafede yakalanınca pek ii olmadı o da başladı oyuna :D Daha ne istiyon DewamLı Yanında oLuyor i$te :D :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: nightmares, 24 Kasım 2005 04:36 tarihinde demiş ki: lan bu da kız arkadası ile oynuyor benimkine oyna dedim bize geldi pc basına oturttum kafama klavye fırlatıyo :D ama kızı bırakamıyom niye derseniz evde tek kalınca hemen geliyo :D yemek hazırlıyo yanlıs anlamayın :D Neyini yannıs anlıyım auzhdzuahda :D:D:D bu arada EvoLution_Priest :P:P:P[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 taßi canım yemek yiyorsunuz neden yanLı$ anLayaLım :D :D :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D :D :D[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanetolsun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bu muhabbet bitmez uzadıkca uzar nerden açtın a.q. :D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu kız derdi adamı deler :D ama benim sorunum yok elimin altında cok var olmasa bile ankarada 2*3 cafeye girsem hemen ayarlıyom hatun :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sadece okuyodum canım sıkıLdı ortalıgı bi karıstırıyım dedim :D:D azudhauda[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: nightmares, 24 Kasım 2005 04:38 tarihinde demiş ki: bu kız derdi adamı deler :D ama benim sorunum yok elimin altında cok var olmasa bile ankarada 2*3 cafeye girsem hemen ayarlıyom hatun :D abi benım en büyük problemim o zaten. ben ayarlayamıom utanıom konusamıom.okuldayken böle deildim ama okul bitti deiştim :( onLar benı ayarLıo azuhduahd a:P[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 konuyu açanın ellerine sağlık :Dkeyfim yerine geldi :)[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: In_SuN, 24 Kasım 2005 04:40 tarihinde demiş ki: konuyu açanın ellerine sağlık :Dkeyfim yerine geldi :) ty canımın içi :D:D sen iste hergün açam :P[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yanına git sonra biraz zamanınız varmı de :D sonra başla soru cvp oynuna arada 2 espiri cak geris gelir zaten :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: nightmares, 24 Kasım 2005 04:41 tarihinde demiş ki: yanına git sonra biraz zamanınız varmı de :D sonra başla soru cvp oynuna arada 2 espiri cak geris gelir zaten :D gidemiom işte :([signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: SlmTurkmusun, 24 Kasım 2005 04:38 tarihinde demiş ki: ozaman sen Lise Dönemine Geri Git ßeLki sorunun nerden kaynakLandığını ozaman çözersin :D :D :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kız bulmak dert diil de sevgilinin charını da kasmak zorunda olmak bi çile kasmazsam beni delvl yapıyor :Dpiskopat ya :)help meee :D[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 geçmise donus yapmamız lazım hastanın çocukluguna incez evo testeremi baltamı ve keserimi getir :D :D :D :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: EvoLution_Priest, 24 Kasım 2005 04:42 tarihinde demiş ki: said: SlmTurkmusun, 24 Kasım 2005 04:38 tarihinde demiş ki: ozaman sen Lise Dönemine Geri Git ßeLki sorunun nerden kaynakLandığını ozaman çözersin :D :D :D Ya aslında lise de görmen lazımdı benı acaip fırlamaydım :D bi bakmısın kızla sarmas dolasım :d ne zaman oluo fark etmiodum :D[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 o zaman sen şu canlı bımbaların aldığı haplardan al çok rahat gidersin yanlarına ama arada espiri patlatcam diye karizmayı patlatma:D[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: holigun_tr, 24 Kasım 2005 04:43 tarihinde demiş ki: o zaman sen şu canlı bımbaların aldığı haplardan al çok rahat gidersin yanlarına ama arada espiri patlatcam diye karizmayı patlatma:D :lol:[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: In_SuN, 24 Kasım 2005 04:42 tarihinde demiş ki: kız bulmak dert diil de sevgilinin charını da kasmak zorunda olmak bi çile kasmazsam beni delvl yapıyor :Dpiskopat ya :)help meee :D abi yarıldımmmmmm azudhauhduahduahda :D:D:D:D:D::D[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar