Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben bi turladim ciktim yatcam simdi ;/[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sattınız lan bizi ne güzel geyik yapıyoduk şurda[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 herkes oyunda bırak onları huzura kavustular :D[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya ben ke yi yüklicem ama yapamıyorum anlatırmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Valla ben bu oyun oLmadan öncede öyle bi düzenim yOktu. Bu oyun oLmasaydi zaten Aoc(Age of Empires) da 2k (master) oLurduk :D[signature][hline]___________________________________ Server: Xgenon Charname: _DarkReIgN Irk: Karus Job: Assasin Lvl: 61 * HACKED * ------------------------------------ Server: Xgenon Charname: BabyBaby Irk: Karus Job: Priest Lvl: 60 cLan: - (Kısmet) - Np:27xxx ACTİVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RoCkEfELeBrother Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadslar bu durum herkesın basında ben gunde 5 saat deıl 3 saat uyumaya ragzıyım kzı durumu drsenız vasat bu aralar ke hayatıma gırdıgı gunden berı abaza gezıoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: RoCkEfELeBrother, 24 Kasım 2005 12:07 tarihinde demiş ki: arkadslar bu durum herkesın basında ben gunde 5 saat deıl 3 saat uyumaya ragzıyım kzı durumu drsenız vasat bu aralar ke hayatıma gırdıgı gunden berı abaza gezıoruz :lol:[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 UO oynardım o zamanda kız arkadaşım olmazdı tahmin ediom (UO) benim için bağımlılıktı[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bi çoğunu yapıyorum. Vize dönemi ko ya ara verdim halada devam etmiyorum. Çok mutluyum valla. Deneyin süper oluyo. Ara verip tekrar oynayınca opyundanda keyif alırsınız hem.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 knight canımı sıkmaya basladı iyice wizelerde 10 dersin 5den anca 60 ı gecebildim dier 5 inden dokuldum amk carımda soyuldu zati iyice coktum diezde kasacam eger beceremessem bırakacam[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kız ark.ım bilgisayarını benden daha çok seviosun dedi :D[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cypher LvL : 61 Clan : StolenLifes (Abbys Bizim :D ) Job : Paladin Np : 48xxx http://img425.imageshack.us/img425/968/andjusticeforall6zk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: 4_f_r_4, 24 Kasım 2005 12:35 tarihinde demiş ki: kız ark.ım bilgisayarını benden daha çok seviosun dedi :D O lafı ben butun kız arkadaşlarımdan duydum :d[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 61 Server : Ares Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Geçen 2 sene içinde kesin bi minare dikerdim dfkdsalfdsafldsal :D[signature][hline]Nick: Synergenx (Soyuldu :( ) Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Beklemedeyiz) Clan: Karizma Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hector_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 en az 2000 dolarımı catır catır kızlarla yerdim onlar beni yerlerdi bende onaları yerdim:) veya o parayla deniz akkayayla birlikte bir gece gecirirdimm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: VW__, 24 Kasım 2005 13:39 tarihinde demiş ki: Geçen 2 sene içinde kesin bi minare dikerdim dfkdsalfdsafldsal :D :):):)[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Of off off.. Muhabbete bak sallayan sallayana ahah.. Topic sahibi gencin nicki de ayrı bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 topici açan adamın nicki süper orjinalmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Valla 13 sayfada neler yazıldı bilmiyorum ama KO ya harcanan 2 yıl değil her saniye Hata :P Slmturkmusun puahahahaa böyle bi nickle ancak KO forumlarında karışalıbiliir zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 lan böyle herifler varmıydı harbiden patide :D bukadar olduğunu bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 daha neler çıkar arayınca. sarsiemiz bile vardı bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 xD bu konu anlaşılıp açılmıştı hatırlıyorum o zamanı serverlar yoktu bizde aramıda konuştuk 1 kişi yeni accunt açsın eğlenelim diye açılmıştı. nickin yaratıcısı eski best31 diye bir mageydi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Challanger7 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 birisi denizimi andı bana mı öle geldi endless :D onu sonunda wow a başlıyo galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 aahaha endless bu adam beramusta oynuordu feyk account açmıştınız demek ha? hemde aranızda anlaşıp haha bak hala gülüorum sana yeniler örnek almayın bu adamı sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: birisi denizimi andı bana mı öle geldi endless :D onu sonunda wow a başlıyo galiba :D başladı wow a benim mageyle oyunu öğreniyo bu aralar pvp falan yapıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Challanger7 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 haberim war bro xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar