SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Acaba Knight Hiç oLmasaydı son Geçen 2+ yıl da napardınız hiç düşündünüzmü..Knight yok uykunda göremicen , butun gününü veremicen , cafeye daha az para ödicen , daha fazla sigara içicen , okuldan kaçmıcan , veya hayatında birsürü kız olacak , eglenebileceğin bir sürü ortamın olacak vs... bunların hepsini yapıyorum diyen mesaj atmasın pls :D[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bi tek kız arkım var bu kinght boyunca 5. olcak[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 var hepsi k.e de var nasıl dersen günde 5 saat uyursan sendede olur :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Yaaa ben hiç uyumuyommm :D ne 5 saat i yazıları okuyamıom artık :D[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 waLLa ßen Hepsine zaman ayırıyorum :D *!Gördüm a$ağıda yazmı$sın ama yazmadan duramadım :lol:*[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ehuehueh :D Yaz hade yaz :P[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 KE hayatım şu an :D[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: SlmTurkmusun, 24 Kasım 2005 04:22 tarihinde demiş ki: Acaba Knight Hiç oLmasaydı son Geçen 2+ yıl da napardınız hiç düşündünüzmü..1.Knight yok uykunda göremicen , 2.butun gününü veremicen , 3.cafeye daha az para ödicen , 4.daha fazla sigara içicen , 5.okuldan kaçmıcan , 6.veya hayatında birsürü kız olacak ,7.eglenebileceğin bir sürü ortamın olacak vs... bunların hepsini yapıyorum diyen mesaj atmasın pls :D 1.Uykumda daha düşük lvlken görüyodum 2. Artık bütün günümü vermiyorum ama verdiğim dönemler oldu 3. Evden oynuyom aylık bedel 29 milyon lol 4. Valla KO oynarken kesinlikle daha fazla sigara içiyorum tam tersine 5.Okul çağını geçtim yaş 32 :D 6. Yengeniz keser valla.. 7. Eğlencek bir şey illa bulunuyor...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 [spo1=informer senin için bu:D]bide az uyudumu şölebi durum var kız arkadaşınal sinemaya gitmek kötü oluyor kız senden sinemada başak şeyler bekliyo sen sızıyosun[/spo][signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır [Bu mesaj holigun_tr tarafından 24 Kasım 2005 04:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hehehe uyuduğumu düşünemiyom sinemada.ya kız arkadaşın KE den olacak ya da sende onu bizden KE li yapacan benim gibi :D gurur duyuyorum bundan :)[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: holigun_tr, 24 Kasım 2005 04:25 tarihinde demiş ki: [spo1=inforner senin için bu:D]bide az uyudumu şölebi durum var kız arkadaşınal sinemaya gitmek kötü oluyor kız senden sinemada başak şeyler bekliyo sen sızıyosun[/spo] ü bak bu dogru işte kız elimi tutı ben kızın kucagına yatıyom kafa durmuyo uyku var :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben bide kendim i anlatıyım. Kız arkadaşım yok.Bi ara artık cafeye kadar geliodu benı görmeye bıktı gitti. ko oynarken sigarayı unutuyom. okul bitti. paramda var allaha şükür. artık evimde net im de var.ama cafe keyfi baska =) KO ALLAH BELANI VERSIN :D:D:D:D:D[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kız arkadaşım beni klavye ile dövmekle tehdit ediyordu şimdi ben ona göre noobum benden daha çok oynuyor :D[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D :D :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ekleme... en son kız arkadaşım la sinemaya gittiğimin öncesi gece cafede kalmıstım.sinemada kızın yanında uyudum bi daha benle bi yere gitmeme kararı aldı :D[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: In_SuN, 24 Kasım 2005 04:28 tarihinde demiş ki: kız arkadaşım beni klavye ile dövmekle tehdit ediyordu şimdi ben ona göre noobum benden daha çok oynuyor :D ben bilgisayar başındayken kalkmam için neler neler yapıyodu evden oynuoyrum bu arada,bi an düşündüm bu ko iyi bi aile planlama servisi olabilir[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: SlmTurkmusun, 24 Kasım 2005 04:29 tarihinde demiş ki: ekleme... en son kız arkadaşım la sinemaya gittiğimin öncesi gece cafede kalmıstım.sinemada kızın yanında uyudum bi daha benle bi yere gitmeme kararı aldı :D heLaL OLsun sana ne diyim ßa$ka :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bende evdeyim ve artık pcden kalkmıyor lvl kasacam diye tutturdu onun için 2 pc var artık evde :D :D[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 daha neLer geLdi basıma :D anLatmıcam ehuehue :P Kız arıo biraz geç açıyorum telefonu uyuyodum aşkım kusura bakma diyom. tmm o zmn dio bye dio kapıo tel i. 5 dakka sora bi bakıom cafede yanımda :D ühühühü neler imi verdim ko ya :D[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 dedim ya cinsel kazalrın çoğu ya tuvaleette yada sinemada oluyomuş o zman ko=aile planlama derneği[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kız benim kafama sinemada kola döktü .... düşünsene millete nasıl rezil oldum o gunden bu yana migros sinemasına gidemiyom akkoprudeki :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: holigun_tr, 24 Kasım 2005 04:32 tarihinde demiş ki: dedim ya cinsel kazalrın çoğu ya tuvaleette yada sinemada oluyomuş o zman ko=aile planlama derneği :lol:[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanetolsun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kız milletimi aman amannnnnnnn hepsine kibrit suyu a.q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar