unac Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yapraklar yesilse kurbagalar yapraktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 matematiği sevmem seveni de sevmem ... şaka şaka severim[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 X²-Y²,(X-Y)(X+Y) ye eşittir orda sorun yok hatayı 0/0 da yapmısım arkadas yukarda cok iyi bi şekilde anlattı 0x5=0x2 ama 0 ları sadeleştirip 2=5 diyemiyoruz dedi ve cok haklı =)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: zamo, 23 Kasım 2005 18:05 tarihinde demiş ki: X² - Y² = XY - Y² basamağından (X + Y).(X - Y) = Y.( X-Y ) basamağına geçerken hata yapmışın. X² - Y², (X + Y).(X - Y) ye eşit değildir.(X-Y)² nin karesini açmışın sen. abi doğru caprmış ark çarp tek tek X²-Y²-XY+XY çıkıyo sonuç X² - Y² kalıy[signature][hline]*********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Not: bu arada (X - Y) nin karesi=X² - 2.X.Y + Y² dir =)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben hiç bişey anlamadım ki hata neresinde bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 abi sizin dediğinizi anlamdım ya , ben şunu demek istiyom lim X²-2x-8/X²-4 x->2 normalde bu 0/0 dır bu nedenle bu işlem (eğer sizi doğru anladıysam) sizin dediğiniz gibi olmaz işte bu nedenle şu kuraldan gidelim f (x) --- g(x) 0/0 belirsizliği varsa çarp ayrılarak işlem yapışır ve belirsizlik giderilir[signature][hline]*********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 aşar beni bu işler baba[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ha 1 eksik ha 1 fazla birbirimizi kırmaya değmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: anartheelf, 23 Kasım 2005 17:58 tarihinde demiş ki: x=y dediği içinmi ama eğer tam sayı değillerse 0/bişiler çıkar bu durumda değer sonsuz olmazmı? Dediğinden anladıım kadarıyla eğer reel sayı olursa sayılar 0 çıkmaz demişsin? Öncelikle 0/bişiler=0'dır. Reel sayı olarak alırsakta; örn: 2/5-2/5=0 çıkar. 0/bişiler çıkmaz...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 2+2=5 by Radiohead Are you such a dreamer? To put the world to rights? I'll stay home forever Where two & two always makes up five I'll lay down the tracks Sandbag & hide January has April's showers And two & two always makes up five It's the devil's way now There is no way out You can scream & you can shout It is too late now Because You have not been paying attention I try to sing along I get it all wrong Ezeepeezeeeezeepeeezee NOT I swat em like flies but Like flies the burgers Keep coming back NOT Maybe not "All hail to the thief" "But I am not!" "Don't question my authority or put me in the dock" Cozimnot! Go & tell the king that The sky is falling in When it's not Maybe not. bu konuya getirilebilicek en ii yorum heralde:))[signature][hline]baby you're so vicious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Doğru işlem göremedim ben...?[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Lisede bi fizik hocam vardı 2 vektörle 3 vektörün bileşkesini alırdı işlemler ona benzemiş :)[signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki: ztn her birine 1000 er dolar verebilen bi erkekse mali durumu iyi demektir.büyük memeliyi seçmesi gayet doğal bence.çok parası olan bi adam paralarını kızın memelerinin arasını saklayabilir.gayet doğru bi seçim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 [signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Asteroth, 23 Kasım 2005 17:35 tarihinde demiş ki: 2 elma sağ eline alıyosun, 2 tane de sol eline, sonra masaya bırakıyosun elmaları, sayıyosun... Görüyoruz ki 4 tane elma var... Bana teoriyle gelmeyin kardeşim, pratik adamıyım ben... 4 elmanın karesini kübünü alıp karıştırırsan 5 tane çıkabilir[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 limit konusu olayı bitirio gerçekten. matematik kendiyle çelişip kendini çürütüosa bizim fani işlerle uğraştıgımız kesin abi.. sistem kökten çökmüş biz ne kasıoz ki kendimisi peehh..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 (X-Y) ler sadeleşir yavvvaaaaaaşşşş[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 lol, limitin fonksiyona eşit olduunu nerden çıkardınız ki?[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 2+8=1 Kim kanıtlayabilir ki bunu? 2 nedir, 8 nedir, 1 nedir?[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Saykoleo, 23 Kasım 2005 20:21 tarihinde demiş ki: lol, limitin fonksiyona eşit olduunu nerden çıkardınız ki? ben çıkarmadım matematikçiler çıkarmış bzk:etrafınızda bulunan tüm matematik kitapları ayrıca ben bunu final ve arşimetin ktıabından aldım(limit fonksiyon olayını) yanlışsa onlar yanlış[signature][hline]*********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** [Bu mesaj anartheelf tarafından 23 Kasım 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 fistan açıklamış ordan yakın.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Nedense bu akşam mantıksız(yada yanıltıcı mı desem?) sorular soruluyor..x=y den x-y leri birbirine eşitleyip sadeleştiremezsiniz çünkü x-y= 0 olur dolayısıyla ilk bakışta nasıl yani? dedirten ama bakıldıgında saçmalıgı farkedilen bir enstantene olmaktan öteye gidemiyor vs..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yılda gelir böyle 2-3 defa hep. aılışırsın.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuriken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: anartheelf, 23 Kasım 2005 18:18 tarihinde demiş ki: abi sizin dediğinizi anlamdım ya , ben şunu demek istiyom lim X²-2x-8/X²-4 x->2 normalde bu 0/0 dır bu nedenle bu işlem (eğer sizi doğru anladıysam) sizin dediğiniz gibi olmaz işte bu nedenle şu kuraldan gidelim f (x) --- g(x) 0/0 belirsizliği varsa çarp ayrılarak işlem yapışır ve belirsizlik giderilir belrisizlik giderilir ama sonucta bulduun şey x2-2x-8/x2-4 işleminin sonucu değil.sen orda limiti bulmak için belirsizliği giderdin.arkadaş orda limit felan bulmamiş dikkatinizi çekersem.dört işlem yapıyo.okulda limit gören bi öğrenci nasil sifirlar sadeleşir diyo aklim alamadi valla.konuyu tam bilmeden öğrenmeden yorum yapmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 x=y ise x-y=0 olur bu nedenle x-y ler sadeleşmesi için her iki tarafı x-y ye böldüğümüzde payda 0 olur bu da tanımsızdır. O yüzdendirki x-y sadeleşmesi yapılamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar