LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 At this time all servers are back up and operational. Due to some severe technical issues occurring from lasts night's planned maintenance, we have had to roll back all characters to as they were at 8:30PM PST Nov. 22, 2005. We have credited all Premium memberships with one day and will be restoring spent Knight Cash as well. We are sorry for the inconvenience and the lost play time however this could not be avoided. Please submit a Customer Service Ticket for any issues regarding this. anladım ama çeviremedim... :([signature][hline]LUCKybOY_2 server : diez lvl : 5x np : x clan : o iş yalan 1 yıldır oynuyorum anca bu kadar oldu [Bu mesaj LUCKybOY__ tarafından 24 Kasım 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 İngilizce çeviri? Eğitim bölümü..hh =][signature][hline]İnternete resim yüklemek Why can't you see that I try; When every tear I shed, is for you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hala yanıyorum 2 tane giden +6 mirage a .parayla alsam param kalırdı ama takas etmiştim.simdi 2 item de durmuo rollback den dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ii de site de aynısı war bunun. neden buraya yazma ihtiyacı duydunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 işte sitede var ama siteye bakmayanlar görsün die yazmıs arkadas...[signature][hline] Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 50xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 İşin En Kötüsü... Sabah Oyuna Girdigimde.. Dün Sattigim İtemlerimin Hepsi Geri Gelmisti.. Ama Paralari Duruyordu.. ßenim Satin Aldigim İtemler İse Gitmisti.. Ama Verdigim PArada Yoktu.. Ve Morodonda Adamın Biri Shouttan ßas ßas ßagırıyordu.. UNNAMED Clanı Dupeci Sakın Onlardan ßişi Almayin Diye.. ßide Adama Gel Verim Satin Aldigin İtemi Dedigimde Aldıgım Cevap Aynen Suydu - Haxtr Lan Milleti Uyandırmayayım Diye Veriyorsun Dimi.. ßumudur Yani.. Allahın ßelası Hataları Yuzunden Adım Dupeciye Cıktı.. Hadi Tüm Serveri Düzelttiler.. HAdi Hersey Mukemmel Oldu.. Hadi Hic Bir Sorun Kalmadı.. Peki ßunu Nasıl Duzeltecekler.. ? İsmimi Nasıl Temizleyecekler..[signature][hline]NICK [ Gizli ] SERVER OLYMPIA JOB ASASSIN LVL DAHA DOGMADI CLAN HENUZ KURULMADI NP 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya hala girmiyo kafayı yicem..[signature][hline]LUCKybOY_2 server : diez lvl : 5x np : x clan : o iş yalan 1 yıldır oynuyorum anca bu kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 serverde bakım mı var?[signature][hline]Forza TnT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theoman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 dupe felan değil kim ne derse desin sen sallama. dün aynen bendede öyle oldu sattığım itemlerin parası duruyordu ve item lerde duruyordu. şimdi sattığım item de 2m gibi bir şey di makul yani ya ben 500m lik bir item satsaydım. Evet server gene yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: KILIC, 24 Kasım 2005 17:36 tarihinde demiş ki: İşin En Kötüsü... Sabah Oyuna Girdigimde.. Dün Sattigim İtemlerimin Hepsi Geri Gelmisti.. Ama Paralari Duruyordu.. ßenim Satin Aldigim İtemler İse Gitmisti.. Ama Verdigim PArada Yoktu.. Ve Morodonda Adamın Biri Shouttan ßas ßas ßagırıyordu.. UNNAMED Clanı Dupeci Sakın Onlardan ßişi Almayin Diye.. ßide Adama Gel Verim Satin Aldigin İtemi Dedigimde Aldıgım Cevap Aynen Suydu - Haxtr Lan Milleti Uyandırmayayım Diye Veriyorsun Dimi.. ßumudur Yani.. Allahın ßelası Hataları Yuzunden Adım Dupeciye Cıktı.. Hadi Tüm Serveri Düzelttiler.. HAdi Hersey Mukemmel Oldu.. Hadi Hic Bir Sorun Kalmadı.. Peki ßunu Nasıl Duzeltecekler.. ? İsmimi Nasıl Temizleyecekler.. sadece sonuna kadar haklısın diyebilirim,üzüldüm:([signature][hline]server:ares nick:CYCLOME aşiret:RunningAmoks np:bunu söylersem seni öldürmek zorunda kalırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: KILIC, 24 Kasım 2005 17:36 tarihinde demiş ki: Sabah Oyuna Girdigimde.. 24 kasım sabahı mı?[signature][hline]LUCKybOY_2 server : diez lvl : 5x np : x clan : o iş yalan 1 yıldır oynuyorum anca bu kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar