dooman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arabam 2 aylık fakat 1-2 aksilik yüzünden xenon taktıramadım. serviste 0ı 4 milyara geliomuş bende o parayı vermek istemiyorum. bu farların çıkma'larını nereden bulabilirim? nereleri araştırmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 anadolu yakasinda cikmanin krali kartal oto saniyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 saçmalık işte sis farı yoktu, ellerinde ne varsa onu satıyolar tabi, isteğe bağlı konfigürasyon dedin mi 3-5 ay diyorlar kafadan, serviste yapıyolarmış bi sorayım dedim 750 milyona takıyolar iki sis farını, o da bağımsız olamıyomuş arkalarla birlikte yanıyomuş falan filan[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 selam, ikitelli'e git. audi çıkmalarını satan yer mevcut. ben abs sensörlerimi oradan alıyorum :) resistansları yanan aynalarımı değiştiricem bu ay içinde de kısmetse. kar geliyor malum. @BlackRose: gidip send e sis farları ile konsoldaki düğmesini alabilirsin oradan. sonra da özel bir serviste montajını yaptır. bazı çıkmacılar abartmış, avrupadan pelt araç ithal ediyorlar ve parçalıyorlar. malum araç hurda fiyatına geliyor ve vergileri de ona göre oluyor ;) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ikitelli olimpiyat stadının orası değilmi? oraya nası gidebilirim sanayi'yi hiç bilmiyorum audi çıkması neresi satar orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bizim okulda xenonlu a3'ler artacak anlasilan 2-3 tane var diye ovunuyodum ama :P :P[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Abt bodykit ne oldu abi senin dusunuyo musun hala?[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bizim serviste o bodykit'i yaptıran elemanla konuşacam. memnun mu fln diye çünkü serviste bodykit'i ithal edip takanlar bile yapma diyorlar. kullanan çocukla konuşmadan bende bişeye karar vermedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 buraya bir bakarsan bilgi alabilirsin[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar