walenka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yeni server yarin geliyormu??varmı bi dorulugu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Duyumlarima Gore % 85 YArin Acilicakmis.. ßaska ßir Duyumuma Gore % 70 Yarin Acilicakmis.. ßune ße.. Sayısal Loto Tahmini Gibi :D[signature][hline]Nick : KLC LvL : 5x Job : Suikastci :D Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siworddansink Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 aga yarın aksam 8 de acılıyomus hepımıze hayırlı kasmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bak eminmisin yarin acilcaindan arklara telefon etcem...ben cuma yada hafta sonu die biliodum[signature][hline]Nick: Liquid_SnaKe Server:Ares Job:Kasar Hood Lwl:63 Clan:Alan olmadı daha Np:1xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ii o zmn herkes kospunu hazırlamıştır ben geçmicem kospçu dolcak...yarın geliyo evet doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 acilsin bakalim..[signature][hline]Nick : KLC LvL : 5x Job : Suikastci :D Server : Cypher - EL MORAD Np : Olanı HeaVeN e Hediye Ettik ßugun.. Clan : UNNAMED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bL4ck_aNoNyMity Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 oh nihayet geliyo bende sürekli bekliodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 el morad olmıcak herhalde herkes karus istio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 çok açılır bekleyin :-P * zzzz *[signature][hline]Rape Me Slow... :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coldragonfly Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kim nerden duydu bu haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bilmem herkes öyle dior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ßen El Moradım.. :)[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gimmeyourlif3 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yarın akşam açılmasa bile bu hafta sonuna kadar açılcak.ben beklerim çünkü pc bozuldu:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThErapy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya gecende boyle oldu sonra basladım oyuna mıllet 58 olmus moral bozuktu bıraktım bu sabah acılsa baride bu sefer olmasa ole bısıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: siworddansink, 22 Kasım 2005 23:03 tarihinde demiş ki: aga yarın aksam 8 de acılıyomus hepımıze hayırlı kasmalar sabah 8 de sanırım[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 onLineyiz ßakalım.. Daha Ne KAdar ßekleticekler..[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 beklenen server bu aksam saat 7 yada 8 de acılıyoo herkeze iyi kasmalar.bu sefer orc olcamm.ve emınımkı karuıslar bu serverda kafa sıraya gecerr.[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 62 NP : xxxx Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 açılırrrrrrrrrrrr :-P *!çıkmaz ayın son çarşambası*[signature][hline]Rape Me Slow... :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ben 6 saat 27 dakika 34 saniye 54 salisedir bekliyom daha bir gelişme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: zraile, 24 Kasım 2005 02:57 tarihinde demiş ki: Ben 6 saat 27 dakika 34 saniye 54 salisedir bekliyom daha bir gelişme yok. ßekLeyen Dervi$ Muradına Ermi$ :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 offffffffffffffffffffff offfffffffffffff :D[signature][hline]NICK [ Gizli ] SERVER OLYMPIA JOB ASASSIN LVL DAHA DOGMADI CLAN HENUZ KURULMADI NP 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: fehmi_bakan, 24 Kasım 2005 03:11 tarihinde demiş ki: acılsında bıraz lvl kasalım ne guzel butun sorver ezık (lol) :hrr::rock: :) fLood yapma istersen :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: siworddansink, 22 Kasım 2005 23:03 tarihinde demiş ki: aga yarın aksam 8 de acılıyomus hepımıze hayırlı kasmalar Eyw ağam aydınlattığın için... Ağa köyde zzzzzzzz....:hrr:[signature][hline]Nick: Synergenx (Soyuldu :( ) Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Beklemedeyiz) Clan: Karizma Job: Blade Master [Bu mesaj VW__ tarafından 24 Kasım 2005 03:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: VW__, 24 Kasım 2005 03:14 tarihinde demiş ki: said: siworddansink, 22 Kasım 2005 23:03 tarihinde demiş ki: aga yarın aksam 8 de acılıyomus hepımıze hayırlı kasmalar Eyw ağam aydınlattığın için... Ağa köyde zzzzzzzz.... :D :D :D :D :D :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar