ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 merhaba arkadaslar uzun suredir sizi takip ediyodum ama anca kayit olmak nasip oldu hehe mutlu oldum ya[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! [Bu mesaj ZiFir tarafından 24 Kasım 2005 10:32 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Hehe sende hosgeldin. * sırtına vurur *[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Alıntıla
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hehe hocam dakka bir oldu yaw 4 kisi okumus biri cevaplamis hehe baya ilginc[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Burasi öyle işte, icine girdikce daha cok seversin =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Alıntıla
PCPC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Hosgeldin^^[signature][hline]PiCaLLo_TR, 23 Kasım 2005 10:07 tarihinde demiş ki: Bana Clanini söyle,Sana Kim Oldugunu Söylim:D Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hosgeldin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hoşgeldin![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Alıntıla
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Zifir adamsın İffet hânımı çok severim For the horde İlerlemeye devam Roar with the magic beast[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . [Bu mesaj Angelotti tarafından 24 Kasım 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hoş gele[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Alıntıla
Padi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hoşgeldin kardeş. ya bişi sorcam bu balon patlarken patlama görüntüsü falan oluyomu yoksa direk yokmu oluyo??[signature][hline]For Tomorrow... Alıntıla
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaslar herkese tesekkur ederim biraz kendimi tanitayim: emir akmantar istanbul marmara universitesi elektrik ogretmenliginde okuyorum ogame-ke-ferentus-martial heroes-dark eden-anarchy online ve bilumum mmorpg oynarim.ayrica anime izlemekten cok keyif aliyorum.lotr oyun-film,punisher,warcraft,prince of percia oynarim.bi de frp manyagiyimdir[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Alıntıla
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Hoşgeldin[signature][hline]İnternete resim yüklemek Why can't you see that I try; When every tear I shed, is for you? Alıntıla
Joey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hoşgeldin :)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK Alıntıla
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hoş geldin[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.