JsH Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Evet arkadaşlar şöyle en fazla 56milyar civarına kadar MECBURİ OTOMATİK VİTES olmak koşuluyla dizel araba önerilerinizi bekliyoruz. Listede şu an 3 araba var: 2.0 tdı jetta (boş) 56m 2.0 leon (full)53m 1.6focus (donanımını bilemicem)48m Güzel önerilerinizi bekliyoruz, unutmayın şanzıman neredeyse arabadan daha önemli, otomatik ya da triptronic. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bence jetta alma sakın! focus derim bu üçü içinden![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Leon diicemde iç tasarımını beğenmeyebilirsin galerilere gidip bi bak deirm[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 jetta yakisikli araba, ama aksesuarlarla 61 milyara cikar min. az daha kasabiliyosan al bence.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 selam, vw passatı eski ağırbaşlı halinden alıp çingene gibi yaptı ve üstüne üstlük caanım bora da boncuklarla süslenip jetta olarak karşımıza çıktı. seat grubundan bir araç öneririm. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Şimdi sağlam araç da dersen açtığım konulara bak, Volvo 1.6 dizel 50 milyar civarı, otomatik vites binse üstüne senin dediğin paraya gelir. 1.6 dizelinin performansı 2.0dan daha iyi (nedeni sanırsam motorun daha yeni olması) En azından incele bir seçenek olsun. Diğer arabalar da iyidir listedeki ama ben olsam Focus'a bakmam, Jetta'nın da yenisi zevk meselesi beğenmeyen çok.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ya arkadaşlar açıkçası biz leon u çok beğendik, jetta yukarıdaki arkadaşında dediği gibi çok pahalıya geliyor içini az doldurunca. Birde şöyle bir düşüncem var, arada 3-5 milyar fark edecekse niye 1.6 dizel alayımki 2.0 varken? Çok bir yakıt farkı olmaz muhtemelen ama çekişte çok fark eder. Bugün mercedes B180cdı ya baktık ama fiyatı duyunca dudağım uçukluyordu az daha:D 46.151 euroooooooo Dicektim beyefendi Kia sorento lar 45bin euro naptınız diye ama tabi ki diyemedim:) Bir de aranızda hiç seat leon u kullanan var mı? Yada daha önce seat sahibi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bana dediler ki, yılda en az 30.000 km devirmiyorsan dizel almak caiz değil. Niye? Çünkü dizel araçlar kamyonlar gibi mazot değil de eurodizel yakmalı, velhasılı mazotun kalitesi ülkemizde düşük. Bunu bilen akıllı devletimiz eurodizelde vergiyi bindirip kurşunsuz benzinle olan farkını komik rakamlara indirdi. Üstüne de dizel motorun hem bakımının daha sık olması hem de parçalarının vs. daha pahalı olmasını eklerseniz aradaki farkı kurtarmıyor. 6 milyar fark verip aldığınız arabanın zaten 1 yıllık falan benzin parasını o arada vermiş oluyorsunuz, bakımlar da binince arabanın 2 yıllık benzinini peşin peşin dizel için veriyorsunuz, öyle düşünün. Bu bakımdan ben de araba alırken bana dedikleri bu oldu, 1.6 dizel alacağına 1.8 al (veya 2.0 benzinli 407) al dediler Volvo'da. Eğer bu kadar km yapmayacaksan tek iyi yanı 2. elde satış kolaylığı dizelin başka da bir şeyi yok. Ona göre düşünüp karar ver. Günde 70+ km gitmiyorsan veya Köprü trafiğinde her gün boğuşmuyorsan (veya benim gibi her ikisini de sık sık yapmak zorunda değilsen, iş sağolsun) dizel almak mantıksızlaşıyor.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 cafein o dedigin yanlis fikri. 1 dizel araba her zaman cok daha iyi satar 2 dizel araba daha pahali satilir daha az deger kaybeder. [Bu mesaj matama tarafından 22 Kasım 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remedy1014 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 eğer o üçü içinden dersen kesinlikle leon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk_87 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 focustan şaşma kafan ağrımasın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 VW'nin dizellerini almak akıllıca bir iş değil çünkü arada 3 4 milyar değil 10 12 milyar fark oluyor.. Ancak bazı arabalar varki örneğin Astra, iki tercihim arasında 1.500ytl fark vardı bende dizelini aldım. Günde 25km yapıyorum. Yinede aldım mutluyum. Dizel arabası olunca insan benzin yakar abi diye korkmuyo yaksa yaksa ne yakcak yahu deyip yollara düşüyo. Dizel araba aldı diye Uludağa bi çay içmeye giden arkadaşım var :) Bahsettiklerin arasında Jetta yı tavsiye etmem. Leon güzel araba yaptı ama Seatlar ülkemizde 2. elde bir vw kadar tutulmuyor. Focus'un dizeli iyi ancak Volvo da bu civarlardaysa neden Focus alasın ki?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: JsH, 22 Kasım 2005 01:38 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar şöyle en fazla 56milyar civarına kadar MECBURİ OTOMATİK VİTES olmak koşuluyla dizel araba önerilerinizi bekliyoruz. Listede şu an 3 araba var: 2.0 tdı jetta (boş) 56m 2.0 leon (full)53m 1.6focus (donanımını bilemicem)48m Güzel önerilerinizi bekliyoruz, unutmayın şanzıman neredeyse arabadan daha önemli, otomatik ya da triptronic. Şimdiden teşekkürler. 2.0 TDCI Mondeo Trend de alabilirsiniz 5 otomatik vitesli. Sunroof ve alaşım jantlarla, metalik boya ekledim. 56.3 milyar kredili, 54.5 milyar peşin çıktı. Deri döşeme istiyorsanız 3 milyar daha eklemeniz gerekiyor. Ayrıca çekiş kontrol sistemi dahil değil. (istersen 2 milyar daha) Ghia ve Titanium versiyonları 56 milyarın üstüne çıkıyor o yüzden yazmadım. Donanımına ford.com.tr den bakabilirsin.[signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz... kalabalıklar diktatörlerin sonuncusu ve en tehlikelisi olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Valla bence gerek iç donanım olsun, gerek güvenlik olsun, 50 milyara çıkacaksanız gidin Volvo alın. Ha olmadı gidin Peugeot 407 alın. Ford bence alınmaz, bazı fanatik kullanıcıları olsa da, Ford'un otomobilleri rakiplerine oranla hep biraz daha odundur bence. Ha tabi şahsi görüşüm, siz bilirsiniz, ama benim içinde çok gezip hiç beğenmediğim ve babamın "Asla alınıp kullanılmayacak" listesinde olan bir arabadır Ford.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 selam, cafein sen kaça aldın volvo'u? not: soğukda da sıcak bir kahve süper gider ;) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ben tam 49.000YTL'ye aldım ama aldığım yer tanıdık olduğu için biraz indirim yaptılar. Bana ilk verdikleri fiyat da kampanyalı 31.000 Euro civarı + muamele işlemleri gibi bir şeydi. Benim arabada çok ufak bir iki ıvır zıvır var normaline göre. Bu bakımdan 1 milyar fark için derim ki gidip Focus alınmaz. 1.6 407 de 48-49 civarında bir fiyata sahip, içerik olarak da Forddan doludur (mekanik olarak konuşamam, Peugeot bende iyi anılar bırakmadı).[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Arkadaşlar mondeo ile volvo ya hiç balmamıştım, çok güzel fikilrer gelmekte:) En iyisi bir ford ile volvo bayiine gitmek, ne kadar benim düşüncem leon dan yana olsada:D Mondeo 2.0tdci otomatik 54 milyar çok uygunmuş hiç haberim bile yoktu böyle bir fiyattan. Bir de hayatımda hiç ford kullanmadım kalitesi konusunda pek bir bilgim yok, fikri olan varsa belirtip bize yardımcı olabilir.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Renault megan larda 27 milyara kadar düştü onları düşün (fulleride 35 milyar olması lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ford malzeme kalitesi olarak daha dandik plastik kullanıyor yeni Focusta. Walla bende çok bilmiyorum bitek bu :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 54'ü kolay verirsen 2.0 PEugeot 407 dizel de alınabiliyor, bilgine. Bence Volvo daha iyi, yaptığım tercih üzerine de zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 selam, alırsan ford, olursun lord demişler ama nerenein lordu onu kimse belirtmemiş :P bu amerikan uşağı için ağzımı açmıyorum ;) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Valla paramecium işin lordunu falan bilemem, ford konusunda tecrübeli birisi lazım:) Cafein bugün gittim volvo ya sordum, s40 ın dizel otomatiği yokmuş yani volvo listeden çıktı artık. Leon a bakmaya gene gittim yeni leon2.0 140hpdizel DSG şanzıman full 53milyara geliyor. İçine sport up paketi dahilmiş 17" jantlar bu fiyatın içinde yani. Ancak bugün arabayı biraz tarafsız gözle inceledim:P içinin kalitesi çok yüksek değilmiş gibi geldi bana. Astra ile gittim leon bayiine, açıkçası bizim astranın iç görünüşü kalitesi leon a 5 basar gibi geldi bana. Yok mu hiç leon kullanannnnnnn--şu gariplere yardımcı olacak (Ford bayiinin yeri biraz ters ona daha gidemedim en erken haftasonu gidebilirim mondeo aklımda kaldı biraz.) Bu arada bu alttaki forumda görünce aklıma geldi... Yeni Leon da xenon far sunulmuyorrrr. Evet inanması güç 53 milyarlık bir arabada xenon far istiyorsanız avrupa dan getiriyorlar ve serviste montaj yapıyorlar. Fiyatını sormadım bile. Moralim bozulmasın:P [signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- [Bu mesaj JsH tarafından 24 Kasım 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 selam, ford bana hep kütük gibi gelir. neden bilmiyorum. ben de tarafsız gözle bakıyorum halbuki :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Gibisi fazla paracım, Ford zaten "kütük". Her yönden (özellikle içi)[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar