Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlar hakkınızı helal edin!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende bıktım oyunun zevki kalmadı derslerden düştük kız arkadaşıma,kardeşime,ailemi dinlemediğim zamanlar oldu bunları telafi edecem ben gidiyorum oyun oyun değil düpe düz dolandırma.

Hakkınızı helal edin.[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış.

Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!

:hrr:
Mesaj tarihi:
Güle güle sarsie :([signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Mesaj tarihi:
güle güle sarsie :( ßiri daha aramızdan ayrılıyo gidipte dönmemek var gelipte gitmemek var

SosYal Hayatında ßaşarılar[signature][hline]ID : MiLiTaN_44
LvI :5x
Server : CypHer
np : 6xxx
Not_: Artık Fakir SoyuLdu :(
Mesaj tarihi:
Bu 2 ay muhabbeti ne ben bişi mi kaçırdım? Ne olcak 2 ay sonra?[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Mesaj tarihi:
güle güle kendine iyi baq sende helal et hakkını[signature][hline]FB:0 - SHEWCHENKO:4 :D:):D:):D:):D

64 ganclık asigolar
aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş
name:sak_suka
lwl:52
clan: hawen't
ırk: karus orc orc
skill:flame/ice

kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :(
Mesaj tarihi:
Forumdan gitmiyom olanları takip etcem oyunu bıraktım düzelirse yeniden başlıcam üzülceme bu 2 ayda sevdiklerimle aramı düzeiteyim![signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış.

Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim!

:hrr:
  • Yeni Oluştur...