Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bende bıktım oyunun zevki kalmadı derslerden düştük kız arkadaşıma,kardeşime,ailemi dinlemediğim zamanlar oldu bunları telafi edecem ben gidiyorum oyun oyun değil düpe düz dolandırma. Hakkınızı helal edin.[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sende helal et :)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Güle güle sarsie :([signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 by by dostum[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 62 NP : xxxx Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bye bye sarsie :) Hayatta başarılar :P bol bol kitap oku yazı yaz benim için olurmu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 güle güle sarsie :( ßiri daha aramızdan ayrılıyo gidipte dönmemek var gelipte gitmemek var SosYal Hayatında ßaşarılar[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx Not_: Artık Fakir SoyuLdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 roll bu gidişle bi sen kalcan türk ke de. bak gel kurtaralım senıde bu hayattan[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 62 NP : xxxx Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bu 2 ay muhabbeti ne ben bişi mi kaçırdım? Ne olcak 2 ay sonra?[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 güle güle kendine iyi baq sende helal et hakkını[signature][hline]FB:0 - SHEWCHENKO:4 :D:):D:):D:):D 64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Forumdan gitmiyom olanları takip etcem oyunu bıraktım düzelirse yeniden başlıcam üzülceme bu 2 ayda sevdiklerimle aramı düzeiteyim![signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 taşındık http://forum.paticik.com/view.php?id=159664 [Bu mesaj NAYTONLAYN tarafından 24 Kasım 2005 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar