Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resim mi bakmıştınız?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ilginclıkle alakası yok bunlar resmen sapıkca seyler :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Mesaj tarihi:
said:
SON_SAVASCI, 04 Ekim 2005 11:32 tarihinde demiş ki:

adresi tıkladığımıda her bölümde bir tane resim var. başka yok mu?

Evet her bölümde sadece tek resim var. Diğer resimlere nerden bakabiliyoruz ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Dunemaul Level 4* Troll Shaman
Mesaj tarihi:
(nerdeyse) hepsi photoshopla yapılmış o da ayrı konu...

ama mükemmel ötesi güzel ya

elmoyu zaten MSN resmime koydum bida asla çıkarmam

üstündeki yazılar süper
"Oh yeah! Try me !

"Fuck me elmo !"
ahhahahahaha[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
güseller kısmı bitirdi beni :horace: oy vere vere bi hal oldum :horace: bitmesmi bu resimlr? :horace:[signature][hline]bayan arkadaş:serhat, gamze intihar etti,hastanede şu an.
Ben:bişicik olmaz.1 hatfaya kalmaz akarsınız gene ortamlara
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..
ünlüler kategorisi yapmayı planlıyorum. Türk ve yabancı en popüler ya da en güzel kadınlardan 7-8 kişinin resimlerini koyacağım ancak bu konuda benim bir fikrim yok. isimler konusunda yardımcı olursanız sevinirim..
Kimlerin resimlerini görmek istersiniz? Favoriniz kim?[signature][hline]Taklacı Güvercinler

Mesaj tarihi:
süper resimler var ama gereksiz bi dolu resimde var.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
aslında Türkiye'de olmayan, nadir ve en iyi resimler oldukça ekliyorum ama tabii tamamen kendi zevkimle ekliyorum. gereksiz olduğunu düşündüğünüz resimleri söylerseniz çıkartalım..

Bir de isim bekliyorum arkadaşlar. Favoriniz yok mu hiç?
ör: Adriana Lima[signature][hline]Taklacı Güvercinler

Mesaj tarihi:
[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

[Bu mesaj Muhallebi tarafından 24 Kasım 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...