Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Neden cikmasini bekliyosun bone? yukle hermen fo2 yi[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 eheuehue[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 auhuahah koptum:P[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 bakalım çekiyorum 2 saat 11 dakka kalmış..[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 bir kaç şey soracağım. 1 NPC lerin hepsi size koşarak saldırıyor. Peki bizim karakterimiz koşabiliyor mu ? (koşuyorsa tuşu ne?) 2 Çift ele birden kılıç alınabiliyor mu? alınıyorsa ikisiyle birden mi saldırıyor. (oyunun başında saldıran NPC lerin ellerinde çift kılıç gözüküyor. 3 Perception 10 olmasına rağmen görüş alanım aynı. Yani PER 2 'ken bile aynıydı. 4 archer a hangi spiriti alayım?[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 sahi niye GORUS ALANI derız kı ... aslında GIRUS HACMI degılmıdır ???[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *did you sergen ... *no ı'm blind ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 237.6 KB complted ... estimated time left 21saat kusur kusur dakıka ... adaletın bumu dunya ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *did you sergen ... *no ı'm blind ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 6.67 mb ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *did you sergen ... *no ı'm blind ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 1) Bilmiyorum, yok galiba. 2) Bilmiyorum, yok galiba. 3) Perception görüş alanını değil, o alan içerisindeki nesneleri farkedebilmeni (ve daha başka pek çok şeyi) etkiler. 4) Tribal Domination archer için çok yararlı bi okul, Tribal al.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 oyun kac cd olacak bılen varmı acep ??? duyum alan yada sallama potansıyelıne sahıp olan ???[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *did you sergen ... *no ı'm blind ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 1 NPC lerin hepsi size koşarak saldırıyor. Peki bizim karakterimiz koşabiliyor mu ? Görünüş olarak koşamıyorsun, ancak agility movement speed i etkiliyor 2 Çift ele birden kılıç alınabiliyor mu? alınıyorsa ikisiyle birden mi saldırıyor. (oyunun başında saldıran NPC lerin ellerinde çift kılıç gözüküyor. Denemedim, deneyin ama olmuyordur büyük ihtimalle skill i olmadığına göre 3 Perception 10 olmasına rağmen görüş alanım aynı. Yani PER 2 'ken bile aynıydı. axedice'ın verdiği cevap :) 4 archer a hangi spiriti alayım? bence bestial al, tribal için , domination ı seç[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 valla ben de falloutları hiç beğenmemiştim :) hatta bence insanlar falloutu bir put yaptı, oyunu doğru düzgün oynamadan (ie. 3-4 kere bitirmeden) oyuna "yapılmış en iyi rpg" diyen insanlar tanıyorum. o yüzden fallout rox diyen insanların hiç de içten dediklerini düşünmüyorum (bazıları vardır tabiy). bence fallout gayet kötüydü. ne sürükleyici bir hikayesi vardı, ne düzgün bir combat sistemi. ilk devasa rpg idi, ayrıca iyi bir karakter yaratma screeni vardı o ayrı, zaten o yüzden bütün rpg severlerin kalbinde ayrı bir yeri vardır,,, fakat hikayesi BG ya da PST gibi oyunlarla karşılaştırılamaz bile. combat systemi de bin saat bekletiyordu. o yüzden, yeni nesil oyunlarla karşılaştırılınca, FO çok kötü kalıyor bence. put yapmayalım oyunları :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Jadelith bi süre görüşmeyelim :)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 şu lioneheart'a ısınamadım gitti ya. oyun benim p4 1700 , ti 4200 kartlı makinemde kasıyor hafiften ne iştir anlamadım. (büyük ihtimal detonatör falan çeksem düzelcekte, şimdi uo oynuyom sorun yaratıcak). hedefleme sıkıntısı çekiyorum. pause da falanda hedeflenmiyor. (archer oynuyorum) nasıl olcak bu iş ?[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 valla ben fallout dini bile oluşturmayı düşünüyordum :-P ama jadelith oyunun çıkış tarihine bak o sırada yapılmış en iyi rpg hatta hala öyle de :). Benim sorularıma cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum ilk 3 sorumda oynun saçmaladığı bölgelerin çıktığını fark etmişsinizdir. 1- NPC ler sizin üzerinize koşarak geliyor. Siz aynı hıza ulaşabiliyor musunz? 2- Oyunda pause layıp attack verme yok 1. sebepten doalyı da oyun beni bir çok yerde deli etti. 3- PER statının sadece skillere felan etki ettiğini biliyordum keşke görüş alanına da etki etse. (per 10 ken göremediğim yaratık beni görüp koşarak saldırıyor o ayrı) umarım bunları oyunun full sürümünde düzeltirler... Bence geri kalan kısımları çok güzel.[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Hedefleme olayına alışacaksın şahsen hiçbir zorluk çekmiyorum Hızlı olmak lazım uo daki pvp gibi valla 1- AG = movement speed, ne kadar hızlı olunabilir bilemiyorum ama taş çatlasa herhalde bi max %25 arttırılıyordur diye tahmin ediyorum 2- Benim için fark etmiyor ancak herkesin şikayeti bu yönde, yabancı oyuncular dahil, sanırım oyuna birşey eklenirse önce bu eklenir bu gidişte 3-Görüş alanına da etki eder, PE yetmezse düşmanı göremezsin tactics oyuncuları bilir.. sanırım çözünürlüğün çok düşük olması nedeniyle henüz kayda değer birşeyini göremedik PE nin mana olayını da unutmayalım[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: arcane, 03 August 2003 19:15 tarihinde demiş ki: Jadelith bi süre görüşmeyelim :) (ing klavye) dusunce ozgurlugu rulz :P ben zaten sadece simdiki oyunlarla yarisamaz diyorum. zamanina gore sufer olduguna herhangi bir lafim yok ama LH mi FO mu deseniz, LH simdiki halinden daha kotu olsa bile LH derim ( tabii coook daha kotu olursa ayri o :P). ya flamerler nereye kayboldu sazanlarimi bekliyorum ben,,, kimse atlamamis :( nese zamanla onlar da gelir :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 sadece demosunu gordugumuz (gordugunuz :() bır lh ıle tutup da koskoca FALLOUTu kıyaslamakta bıraz abartı geldı bana ... FLAMER rulez o da ayrı mevzuu ama ... bugunlerde ney cıktıkı FALLOUT tan ıyı olsun ... 3rd edıtıon kurallarına bıle etkıyen bır oyun ıcın bence cok kucumseyici bir yorum yapmıssın jade ... esefle kınıyorum ... LH cıkar ... gelı oynanır ... hatmedılır ... aylarca sonra 2 oyununda alevlerı kullendıkten sonra yorum yapılır kı anca o zaman FALLOUT la kıyaslaybılırsın bence ... potansıyel cok ıyı bır oyun olmak ayrı bısı ama zaten efsane olmak cok ayrı bısı ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 msglarimi okumaya davet ediyorum sizi :P ben FO nun klasikligine laf atmadim, sadece benim o oyunu sevmedigimi, ve de simdiki oyunlarla karsilastirilamayacagini belirttim hatta FO larin her rpg severin kalbinde ayri bir yer oldugunu bile ilk msgimda belirttim. LH guzel olacak da demiyorum. sadece insanlarin cikip "ya bosver bu oyunu ya gidip FO oynucam ben" demesini garip buluyorum (sacma degil, sadece garip)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 panik yok canım ... piyasanın flamer acıgını kapamaya ugrasıyom ... denildigi gibi fallout un biyerden sonra combat cok angarya olmaya baslıyordu ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 tuh be bende flamer buldum diye sevinmistim :( lol[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 sonuçta lionheart'ta fallout beklentisi vardı. O adamlar yapıyodu falan. NWN oynamıcam gidip fallout oynıcam ne alaka olabilir de burda olmaz. Olmamış ayrıca.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 anladığım kadarıyla special sisteminden dolayı öyle bir beklenti vardı diyorsun. çünkü NWN yi de LH yi de FO yu da BIS yaptı. hatta, NWN ile FO yu BIS yaptı, LH yi RE yaptı. yani NWN & FO aynı elden çıktı, LH ise başka bir firmadan çıktı. BIS sadece bir "abi" gibiydi LH nin yapımında. direk olarak bir çabaları yok o oyunun içinde. oyunu yapan firmalar tamamen farklı olduğuna göre, ve de oyunun forumlarında "bu oyun FO dan farklı olacak" diye bir takla atmadıkları kaldığına göre, bu beklentilerin yanlış olduğu da bir doğrudur. dimi :-p[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 7 fun kaldı ... gun sayıyom ... ve demoyu oynayamadıgım ama ınsanların hararetlı sayılabılecek tartısmalara gırmesı ... jade gıbı olayı bılen bırının fallout la kıyaslama curetınde bıle bulunması beklentılerımı EN UST NOKTA ya cıkarttı ... hadi bakalım hayırlısı ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 sayfalardır yanlış anladığınız bir nokta var lionheart ı blackisle veya fallout u yapanlar yapmadı sadece sistemi aynı (special) ve blackisle desteği var (pazarlama , reklam hede hödö) reflexive entertainment oyunu yapan firmanın adı[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar