Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lionheart playable demo cıktı ...

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

Jade statlar iyi, benim vermiş olduğuma yakın
ancak o karakter de patlar bence :)

templar ise daha iyi olabilir

feralkin fighter ise perk ve trait ve tagler iyi seçilmiş statlar biraz batırmış bence

necro nun yukarıda yazılan eksileri tamamen doğru

ama necro nun ilerki levellarda inanılmaz güçlü olacağını düşünüyorum
henüz görmediğim undead energy diye bir skill i var ki yukarıdaki eksikleri tamamen düzeltiyor

vampire diye süper bir skill daha var ki bu da demokin meleemancer yap diyor bana resmen...oha hakkaten süper olur bi ara deniyim eheuh

necro yu geçtim nature's fury de çılgın
1 tane monster summoning var yine summon büyüsü
ve deli gibi amplify büyüleri var, hmm oha yine karşıma meleemancerlık büyüler çıktı ? lol

domination rox zaten, archer ın dostu resmen.

protective de hoş

necro + fury veya protective + melee skill bi assassin meleemancer hoş olabilir[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

son yazdığım char inanılmaz iyi. ogremsi şeyleri rahatça olmasa bile yeniyorum. ravagerler ile alay ediyorum. 2 huge brittle skeleton aldım aynı anda. zaten o kırmızı summoning taşını rahatça geçtim demem yeterli olur herhalde.

tribalı şu anlamda söylemiştim: pure mage giden biriysen anlamsız. tabii, feralkin yapıp biraz perception biraz char (5 gibi) verip, ilerki levellarda coşabilirsin (hele unarmed,, süfer olur).

unarmed denedim bu arada, fazla basit yapmışlar. adama tıklıyosun ve adam yere düşüyo.

ben hala oyunda combat zor diyenleri anlamıyorum
FO2 de çok daha zordu. random encounterda yanlışlıkla 3 tane SMG li adam çıkınca bi burst yapıyolardı, benim karakterin parçaları türkiyeye geliyodu. tabii save etmeyi bilmediğimden ve de autosave olmadığından bende oyunun cdsini kırıyodum (bi kere cidden oldu :-p)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, statlar çok kötü çünkü agilitynin de atak gibi büyü hızını etkilediğini sanıyodum, cooldown time olayını çok geç farkettim:)

Tribal o kadar kötü bir dal değil, hatta benim en sevdiğim diyebilirim. Hem heala hemde maintaine yetiyordu manam. Raise yapınca heal daha çok iş yapıyor çünkü alan etkili büyü. Ama dediğim gibi her kareyi arıyordum nerdeyse spiritler için, çoğu ağaçların dibinde köşede saçmasapan bir yerde oluyor.

Necro skilli ilerde güzelleşiyor zaten, bi corpse bomb u gözüm tutmadı. Necroya puan verdikçe %30 olan damage 60lara ve fazlasına çıkıyor, sadece biraz sabtermek lazım. İlerde revive ve undead energy gelince daha da iyi olur. Sen fireorbla dağıtırken etrafı raiselediklerin de yaratıkları oyalıyor. Yüzde elli müzde elli bi ogre kodumu yine oturtuyor.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

dedim ya lvl 5 e kadar filan idare edebilirsem necro alırım ama yoksa ı-ıh[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane says:
bu arada 10 int le başlayıp level 2 de bütün skilleri necro ya verirseniz 43 skill mi ne oluyor ve raised dead yeterli sürede ayakta kalıyor[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı önemli bilgilerle karşılaştım :

-Bu spoiler, demoyu oynamamışlar okumasın :
eğer tainted sanız ve stat ve skilleriniz yeterliyse demokin gang leader ı konuşarak ikna edebiliyorsunuz

-kendim karşılaştım, search ü devamlı açık tutun, hazine ve başka şeyler bulabiliyorsunuz, deniz kenarında şişe falan

bunlar çok önemli:
[b]-Endurance ve luck ın 5 üstü resist bonusları puan başına %2

-Manayı belirleyen 2 şey var, biri charisma öbürü ise perception[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

feralkin archer daha bi tokatlama potansiyeline sahip[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

Smite giden yo herhalde yeni karakterim

Demonkin

str pep char end :max
luck, agi :min

racial feat:wolf hide
traits:gifted, one-handed

beastial spirit
tag skills:one handed
evade
Smite(çooook işe yarıyor başta da ileride de iiyi hem dmg koyuo hem düşmanı güçsüzleştirio hem de alan etkili)
Puanları hep smite aa dağıttım ta ki 3. büyü gelene kadar sonrakiler one handed a

Smite rulz zaten daocta da smitecıydım hiç zor gelmedi[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bu sistemde int alınmayacak bi karakter yok
her karakterde en az 5 int olmalı
en önemli stat nerdeyse...

merc. yukarıdaki karakter special katliamıdır :=) patlar..[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 01 August 2003 20:43 tarihinde demiş ki:
oyunu bitirmen patlamaması anlamına gelmez :D

aynısını diyecektim
kötü yanı şu olur.
lvl 15 e kadar oynarsın sonra hile yapman gerekir. specialın kötü yanı. tabii combatı en zor oynardım ben hep o ayrı; kolaylaştırabiliyodun FO1&2 de. bunda zorluk da yok gibi.

bana göre şöyle:
kırmızı taşın bütün challengelerini alabiliyorsan (tabii her bi tanesinin arasında mana&health recharge edicen), karakterin speciala hazırdır. yoksa, bye bye karakter :)
ayrıca ogre öldürebilmek de olabilir.

combata bu demodan bakmayın, bence demonun combatı kolaydı. kırmızı taş ve ogre dışında.. onlar zordu. beni hiç orta seviye zorlayan bir şey olmadı... ya da oldu; lvl3ken saldırdığım ravager.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

Sosyal ağlarda paylaş

1 (lowest score) 20% [ 28 ]
2 29% [ 40 ]
3 22% [ 30 ]
4 22% [ 31 ]
5 (highest score) 5% [ 7 ]

Total Votes : 136

oyunun COMBAT ına blackisle ın sitesinde yapılan anketın ılk 136 kısısının verdıgı yanıtlar ...
Forumlarda Jadelıth ın de ısmı gecıyordu ...
O jadelıth bu jadelıth yada bu jadelıth o jadelıth ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*did you sergen ...
*no ı'm blind ...

[Bu mesaj The_Delucian tarafından 02 August 2003 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet jadelithler aynı, baya zamandır ordayım ben
eskiden güzeldi forumlar ama FO3 isteyenler tarafından istilaya uğradı zavallım. flamerler doldu bir saniyede. hatta bir topic vardı "ne güzel forum burası yahu hiç flamer yok" diye, şimdi 180 derece değişti.
adamlar "niye FO'lara benzemiyo bu" diye soruyo ya deliricem. cidden küfür etmek geliyo içimden ya :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

Sosyal ağlarda paylaş

BIS forumlarındaki lionheart threadlerine aldanmayın

bi halt bilmeyen bir sürü adam var
ne special system dan anlıyorlar ne de oyun dinamiğinden[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

kırmızı taşı bütün yaratıkları öldürerek bir seferde sonuna kadar bitirebilecek bir karakter yapamazsın
ilerde 4 kişi birden dalıyor
son wave e kadar gelmesi yeterli[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada archerlara tribal - domination ı kesinlikle tavsiye ediyorum süper oluyor :)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...