Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lionheart playable demo cıktı ...

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

oyunun full sürümünde pause layıp komut verme olayını koyarlar umarım.
Çoğu NPC acaip hızlı hareket ediyor. Üzerlerine tıklayana kadar damage alıyorsunuz ve eğer archers veya yakın dövüşü güçsüz bir karakterseniz daha ilk kombatta işiniz bitebiliyor.

Geri kalan kısımlarını beğendim. Konusu iyi de biraz fallout2 ve baldursgate e benziyor.
"Sen choosen one sın. Senin deden aslan yürekli Richard dı. Onun kanını taşıyorsun. İngiltere tahtı senin hakkındır..."

Bu size neyi anımsatıyor?

Oyunun gerçek bölgelerde geçmesi çok zevkli. DEmoda Barcelona ya giriyoruz.

Bir de merak ettiğim bir konu var iki elimizde çift silahla birden savaşabiliyor muyuz? Bir çok NPC nin ellerinde 2 kılıç gözüküyor.
Biz de öle oynayabiliyor muyuz?[hline]icq:108382340
Sosyal ağlarda paylaş

YAAA İNTERNETİM BOZULDU OLAYA BAAAKA RGGGGGGGHHHHHARRR

böhü
kablonette activity dışındaki bütün ışıklar yanıyo
bilgisayardada kablo bağlı diil diyo.
ama LAN'da çalışan 2 kablo denedim olmadı. acaba ethernet kartı mı bozuldu diyorum?
böhü bir bilgisi olan var mı. git donanıma yaz diyin valla oyunu 6 ay bekledikten sonra oynayamamak herşeyi yaptırıyor insana inanın.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh ...
jade ...
bana bekle 12 agustos u catlada patla falan dıyodun ...
ne oldu acep :)
(nazarım deger ,curse bılem yaparım :))
umarım sorunun cıddı degıldır vede cebıne dokunmadan en kısa surede halledersın ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt'

[Bu mesaj The_Delucian tarafından 29 July 2003 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

diablo bu hede hödö diyenlerin adam gibi karakter yapamayıp çatır çatur indiğine bahse varım[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyom ya bence bıraz onyargı,bıraz control ,bıraz kafasında canlandırdıgıyla uyusmamaktan ,bırazda tutuculuktan kaynaklanan tepkısel yaklasım bence hemencecık begenmemek ...
(yukarda saydıklarımın hepsı bendede var) ...
acaba bende mı begenmıcem :([hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt'
Sosyal ağlarda paylaş

geldim
story'nin çekici olacağını sanıyorum (daha indirmedim, sadece inançlarım :-p) çünkü arcanum gibi güzel sistemli bir oyunun satamamasının en büyük sebeplerinden biri buydu (real-time combatı kötü olabilir ama fallout tipindeki combatı gayet güzeldi, 2 kere bitirdim ve de hiç rahatsızlık çekmedim, ama hikaye BERBAT (morrowinddeki gibi)).

ben oyunları roman okurmuş gibi oynuyorum. bg2 good karakterlere çok iyi bir zemin hazırlamıştı mesela. good olarak bg2 oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştım. ama evil için kötüydü.

falloutları oynamamın tek sebebi karakter olayının süfer oluşuydu. onların da hikayesini beğenmemiştim.

planescape zaten kendi başına bir kitap.

lionheartta bg2 ya da fallout tipi bişi görürsem 50000 kere oynarım. umarım BIS & RE arcanumdaki hatayı görüp iyi bir hikaye yazmıştır. hatta bg2 deki hatayı da görüp eviller için de iyi bir oyun yapmışlardır

fakat korkuyorum çünkü 40% oyuna SÜPER, 20% oyuna SUX diyo ki bu bence kötü bir yüzde. neden. çünkü %40 büyük ihtimalle "BIS güzel oyun yapar, bu da o yüzden güzel" diyenlerdir, %20 de "şimdi kabul etmek lazım bunu becerememişler" diyenler olabilir diye düşünüyorum.

pöf daha 2% dl :([hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 30 July 2003 07:37 tarihinde demiş ki:
1)fallout sistemiyle ad&d yapmaya calısılmıs ama basarısız bi sistem elinizde d 20 hakları warken bu kasıs niye
2)ortacagda buyu geyiğine girmişler blackisledan beklenmicek klişelikte bi senaryo
3)real time motor yapmıslar allah belanızı versin
4)baldurs gatenin eli falloutun tırnagı bile olamaz

yapma bize bunu blackisle biz ki elinden cıkan her oyna tapmısız(ee sey icewind daler dısında) planescapei baldurs gateyi hatta efsaneyi falloutu dogurmusun bize bunu uygun gordun.
nerde fallout 3 nerde post apocalyptic dunyamız
yada nerde planscape 2 off off[
nesi başarısız ? desteksiz yazış derim ben buna
thief bi karakter bile yapsan oyunun zevki çıkıyor
casting dahil herşey çok iyi ayarlanmış
arcanum un karmaşası yok
senaryo yu blackisle ın yazdığını nerden çıkardın ayrıca çok güzel bir senaryo görüldüğü kadarıyla, ne oyunun sonunu biliyoruz ne de başka birşeyi
real time olacak tabii ki, kaç tane turn based combat lı rpg gördün might&magic dışında ?
başka bir oyunun eli tırnağı olmasına gerek mi var ?
onlar kadar iyi olmaması bu oyunu kötü yapmaz
ps 2 yi unut, fallout 3 için daha çok beklersin, ayrıca o da patlarsa hiç şaşırma[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

içinde fighter skill olmayan bir mage template arıyorum
yapabilmiş olan var mı ?[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

bütün oyunların sevenleri ve nefret edenleri olur
hatta genelde oyunlar ilk çıktığında forumlarda oyuna flame edenler daha sonra oyunun fanatiği olurlar nedense :-p

hikaye konusuna gelince.
interplayın forumlarına bakarsanız zaten demonun tamamen combat-based olduğunu söylemişlerdi. bu da demekki hikaye hakkında en ufak bir şey bile anlayamayız demodan
Ayrıca hikaye-based bir oyun olmasaydı lionheartın sitesindeki o hikayeyi yazarlarmıydı? HİÇ sanmıyorum. şöyle derlerdi: "ingilterede büyü ortaya çıktı. şimdi buna göre bir oyun olacak".
oyuna diablovari diyenlere de şunu dicem: diablonun arkaplan bilgisini ne kadar yapmışlar, bir de LHninkini ne kadar yapmışlar ona bakın. farkı anlarsınız.
flaming sux :-p[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 30 July 2003 12:09 tarihinde demiş ki:
içinde fighter skill olmayan bir mage template arıyorum
yapabilmiş olan var mı ?

bende ariorum elementalist kastim o kadar cins cins seyler denedim hepsi patlio elimde[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

ben sadece 1 tane denedim
patladı
bi 2. patlamaz herhalde
ama pure mage gibi de gözükmeyebilir denicem[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

demoyu bıtırmek fazla zorlanmayan bır char la ne kadar suruyo ...
(dk saat )
56 k dıal-up la ,
5 kbps ıle 1 saatte 20 mb ...
8 saat te ındırırım heralde eger degecekse ... [hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*did you sergen ...
*no ı'm blind ...

[Bu mesaj The_Delucian tarafından 31 July 2003 00:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bi karakterle en fazla 30-40 dakika sürer
ama iyi bi karakteri ilk seferde hazırlaman zor[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptım mage, gerçi çok pure değil ama hiç combat skill yok.

Demokin, Racial Trait: Lucky Devil
Trait 1: Gifted
Trait 2: Renaissance Man
Perk 1: Spiritlerden +%10 mana veren

Str: 2
Per: 7
End: 9
Cha: 10
Int: 7
Agi: 9
Luc: 6

Tag Skilller: Divine Fortidute, Thought Fire, Tribal Necro

Bu karakterin çok benzerini fire yerine icela denedim ama o kadar iyi olmadı. Bununla rahat rahat bitirdim, iskelet summon eden taşlarda 2. seriden sonra manam kalmadığı için devam edemedim yoksa orayı da temizlerdim. Bide fang(avcıdan kurtardığımız semivli ayıcık) ölünce bi iki yerde load ettim ama sonra ona da kasmadım. Yanlız hayvan işe yarıyor baya, en iyi özelliği summonlar gibi sürekli mana emmemesi.

Üzerimde en son bulduğum +4 magical chain, medium shield bide bi sürü şeye ve mana regene veren bi başlık vardı. Armor galiba magical skilleri etkilemiyor, etkilese de o kadar hissedilmiyor ve armor giymek baya önemli. Çoğu yerde healı kendim için değil yanımdaki yaratıklar için kullandım.

Fighter-Tribal oynatırken mana spiritlere fazla dikkat etmezdim ama bunda sürekli w ya basıp mana aradım. İlk başlarda mana sorunu oluyordu ama crossroadsdaki lvl dan sonra mana da pek sorun çıkarmadı. Yanlız npcler delirtiyor bağzen, tamam hayvan akıllılar da menzilli yaratıklar saldırınca karşılık vermiyorlar yada bana melee biri daldığında yardıma geleceklerine boş boş geziyorlar.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

statları çok kötü dağıtmışsın
ayrıca fortitude un anlamı yok
heal a mana yetmez
raise dead yapınca da heal a ihtiyacın kalmaz
thought protective daha mantıklı

bu buildte patlar benimkinden pek bi farkı yok
hatta statlar daha kötü[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

alttaki menüde companionların seni takip etmesini sağlayan bi ayar var onu dene eğer yapmadıysan[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

tribal magic çok kötü
eğer oyunu bir şehirde başlatıp lvl 5 civarına kadar orda kalmazsak tribal vermem.

benim karakter şöyleydi:
sylvant
str: 3
per: 10
end: 10
char: 10
int: 10
ag: 2
lk: 2
(tam hatırlamıyorum 4 kere bitirdim ilk karakterimdi)
38 hp, 200 küsür mana ile başlıyodum. statlar kötü filan demeyin, benim fo1&2 charlarım da hep statlar köklenmiştir (oyundaki bütün seçenekleri görebileyim diye; bazı yerler bir statının 10 olmasını gerektiriyo (bkz FO2 uranyum madeni şehrindeki (ismini unuttum) bardaki mutant: wrestling maçı))

racial perk: (ismini hatırlamıyorum ama divine magici 10% daha fazla mana, tribalı 10% daha az mana ile cast ettiren)

trait1: gifted
trait2: ... üf hiç hatırlamıyorum... ama önemsiz bişidi

tag skills:
tribal necro
thought fire
thief diplomacy

bütün oyunda sadece fire orb kullandım, ve de o kadar fazla skill de vermemiştim. necronun kötülükleri:

1) kaldırdığın adamlar çok kısa süre ayakta kalıyo
2) deli gibi mana yiyo, lvl4ken 300 küsür manam vardı yetmiyodu onları maintain etmeye.
3) oyundaki yaratıklar zaten az dmg veriyodu. bi de onların verdiği dmgın 30% ini veriyo. yuh ne diyim :)

fire orb hem düzgün damage veren, hem az mana yiyen bir büyü. kim, niye, NE İÇİN necro kullanır bilmem. daha dorusu kim ne ne için niye TRİBAL kullanır onu da bilmem :)
triballerde işe yarayan varsa sölesin
benim ana karakterim knight templar olacak kardeş
tag skiller de:
fortitude, divine favor, two handed
diplomacy mi fortitude mi karar veremedim.

statlar
st: 8
pe: 6
en: 6
ch: 8
in: 7
ag: 8
lk: 6
trait1: gifted
trait2: small bilmemne (ag +1 veren)

bununla oynadım ve oyun inanılmaz basit oldu
bi kere öldüm o da kırmızı summoning taşında oldu (ki en son ravager + 2 brittle skeleton + 1 zombi var ve zor)
divine favor skilli çok iyi bir skill.

büyücü olmak istiyodum ama tam emici onlar.
karizma karizma sir jadelith yapıcam işte :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

[Bu mesaj Jadelith tarafından 31 July 2003 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İşte benim karakterim bir kere bile ölmeden bitirdim ve hiç zorlanmadım rn fazla 4 vuruşta herkesi öldürüyordu.

Feralkin
Bestail Spirit

Str:10
Pe:6
En:7
Ch:5
In:3
Ag:6
Lu:3

Racial perk:Wolf Hide
Traits:Heavy handed ve Ascetic
perks:Die hard

tag skills:two handed
divine magic-protective
evasion

elimde two-handed hammer of fleshseeking, vampirism and bilmemne vardı her vutduum da can kazanıyordum perklerim ve divine protectice sayesinde adamlar bana vuramıyor bile

bi de unarmed(monk) bir karakterle bitirdim divine magicte heal aldırdım ona ilk karakter kadar iyi olmadı bazı yerlerde zorlandım ama gene de zevkliydi yumrukla dalmak[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...