Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lionheart playable demo cıktı ...

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

şimdi de makine takıldı pff gitti 50 mb[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

dap ile çekiyorum şu an
daha hızlı geliyor
patlama olasılığı da yok

sabırsızlığımın ve riske girmenin cezasını çekiyorum
download programı kullanmadım
ve takılma ihtimali yüksek olan bi oyun yükledim (makine oyun seçiyor ehheehe)

ama dap ı silicem bi ara başka bi prog yüklicem ehe[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun süper boşuna sormayın
aksini iddia eden atıyordur :P[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

Karakter yaratma ekranının 2. bölümünden aldığım ss
Oyundan aldığım ss

Falloutumsu bir hava bekliyordum ama bulamadım. Karakter yaratma ekranını sevmedim pek. Bide çözünürlük ayarı yok demoda o kötü. Neyse ben devam edeyim oynamaya.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Eheu çok rezil bi karakter yapmışım öyle denemek için paso ölüyo:-P Adam gibi bişi yapıyım bu sefer bari. Bu arada spirit olayının ne olduğunu bilmiyorum. 3 tane spirit var, karakter yaratırken bitanesini seçiyorsunuz. Galiba o okuldan yaptığınız büyüleri etkiliyor. Birde kişiliği yazıyor altında.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

fallout değil ki bu havası fallout gibi olsun ?
sistem aynı diye o kadarını beklemeyin[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

super
asmis
cok guzel
fazla diablovari
arkadaki muzik suoer, butun oyun boyunca sikilmadan dinleyebilirim, tek sorunu pause edince essek ureme organi kadar paused yazisi cikiyor, target edene kadar icigimiz parcalaniyor.
Bir de ice buyulerinde ilk buyuyu civi gibi yapmislar yuvarlak basli civi, pek sevmedim, gene de guzel oyun.[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Sosyal ağlarda paylaş

Volficim zaten diablo vari olması bekleniyordu

videolarını önceden izleyince görmüştüm ben de
skiller diablovari olmasını gerektiriyor

turnbased olmazsa böyle oluo special sistemiyle

bu arada benimki %43 henüz
ehh eşeklik etmeseydim bittiydi.. oynuodum[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

Karakter ekranı namına pek birşey yok, beğenmedim. İki ayrı menüden bakılıyor özelliklere ve ikisi de ekranın sadece yarısını kapladığı halde aynı anda sadece birini görebiliyorsunuz. Bence güzel olmamış, değiştirirler inşallah.

Ama onun dışında oyun güzel baya, eğlenceli. Tribal > Nature's Fury, Combat > One Handed, Thieving > Diplomacy(speech, barter) tagli bi Demokin yaptım. Güzel baya hem dövüşüyorum hem konuşuyorum hemde pumplıyorum kendimi. ss1 ilk npc nin gruba katılması var(garip bi npc biraz). Ss2 Bu da karakter ekranının diğer yarısı ve racial traitim.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

bu official olmayabilir
kaçırılmış bi demo olabilir
normalde bu tarihte çıkmış bi demo olsa değişmez derdim de buna diyemiyorum ne olduğu belli değil[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

bitti sonunda

Lionheart: Legacy of the Crusdader

Readme

Version 1.0, Build 2992 - June 6, 2003

yani değişmez artık[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

Ve bitti.. Yani demo bitti, kısaymış biraz ama oyunu sevdim baya. Gelse de oynasak hatta multisini yapsak. Çözünürlüğün azlığı(640x480 galiba demoda) bide karakter ekranları dışında memnun kaldım.
Real time special naslolur ki diyodunuz ama pek de güzel olmuş, Arcanum'un realtime ının karmaşası yok. Sadece kaldırdığım yaratıklar ve bir ayım vardı grupta o yüzden grup kontrolü hakkında bişi söyleyemiyorum. Güzel grafikler, ortam zaten alternatif ortaçağ atmosfer süper.

Arayüzün dizaynı güzel ama ekranın nerdeyse yarısını kaplaması iyi olmamış. 1-2 dakikada alıştım kullanışlı yapmışlar. Ayar yapıp küçültmeyi denemedim ama zaten çözünürlük arttırılınca oda otomatikman normal boyuta gelir.

Oynayamayanlar çatlasın:-P Level belki size bi güzellik yaparda son anda cdye yerleştirir demoyu. Bende thought magicle bi kez daha bitireyim bari şunu.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

fallout ta karakter yaratımında iyi olanlar bunda rahatlıkla sıyrılır ehe special rocks !

640 480 de böyleyse off normal hali süperdir

ben pureblood necromancer denedim
oyunun başını geçemedim
patladı

şimdi pureblood paladin deniyorum :)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...