Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itemlerim geri geldi

Lanetolsun

Öne çıkan mesajlar

Bu ne salak saçma şeydir dün ben elimde kalan itemların birazını satıp chitin +7 bot alıp restat yapmıştım... Şimdi eski haline dönmüş ve işin kötüsü önceki rollbackde bana bi halt olmamıştı... Arkadaşlar site de açılmıyo ne yapabilirim bi yardım edin burda küplere bindim delircem!!!

ayrıca en son dün restatdan sonra kalan diğer itemlarla birlikte 230m olmuştu onu bankaya koymuştum şimdi o 230m bankada ama made salı gecesine attılar benim 280m param vardı bu botu almadan önce o da kaynadı :S lütfen bi yardım edin bakın yoksa atlıcam şimdi bi yerlerden.... :([signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım aynısı benimde başıma geldi nasıl oldu anlamadım ama bankadaki paramdan eksilmiş + rollback ten önce +6 chitin setim vardı 2 tanesini +7 yaptım rolback ten sonra o +7 ler +6 olmuş 1 tanede +6 gitmiş hala anlamadım kısacası gm işi bunlar pek bişi yapabileceğimizi sanmıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

hhheheheh GM işi deil bence ...
gerci GM işi şöyle GM işi GMin mok yemesi :)
tutarsız rollbackler ve sonuc son 2 3 gün için alım satan arkadasların agzı bayagı bi yandı :S[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :)
Sosyal ağlarda paylaş

Allahım dün akşam ne de güzeldi artık bu itemları kaybetmicem derken şimdi duruma bak!!! Supporta 2 mail attım umarm bi cvp verirler... Kaş yapayım derken kaşı bozulmamış bizlerin gözünü çıkardılar!!![signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar işin özü K2 de güvenlik namına hiç birşey yok...
5 6 arkadasım 70 e kasarken lvl 70 adamların hacklenmesi yüzünden oyunu bıraktılar(diez) ve wow a gectikler bence en mantıklısı bence en iyisi wow a gecmek ^^
ve bu arada yeni serverda yep yeni buglar bulunacagından adım gibi eminim :)[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :)
Sosyal ağlarda paylaş

al 1 buyuk kayip daha ...
ya sunu annayamiorum bu oyunu ve firmayı bi sekilde besleyen biziz madur olanda biziz ve dıslanan hergün küfür edilende biziz.. heheh sanırım bırakmak en iyisi :)[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla su anda tüm itemlerim geri geldi sevincten cıldırcam :D bide dün 12gbye toplam itemler satmıstım para duruor ama itemler banakda :DDD[signature][hline]Nick:Kicken
LvL:4x
Server:Ares
Job:Archery
Clan:---
Nation:Human

Nick:UltraslanTr
LvL:5x
Server:Beramus
Job:Paper
Clan:MASSACRE_
Nation:Human
Sosyal ağlarda paylaş