Lanetolsun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 oleyy oleyyyyyyyyyyy işte bu yaa olayyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Hell yeaaa xD[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yuppiiiiiiiiii :tebrikz:[signature][hline]Rape Me Slow... :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :tup:[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EowynBludd Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 iyi yırttılar defenderi mi geri vermişler.. herkesin itemları geldi mi geri? :D --- ::UniQue:: - lvl 76 with no respond.. under investigation do not unban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bu ne salak saçma şeydir dün ben elimde kalan itemların birazını satıp chitin +7 bot alıp restat yapmıştım... Şimdi eski haline dönmüş ve işin kötüsü önceki rollbackde bana bi halt olmamıştı... Arkadaşlar site de açılmıyo ne yapabilirim bi yardım edin burda küplere bindim delircem!!! ayrıca en son dün restatdan sonra kalan diğer itemlarla birlikte 230m olmuştu onu bankaya koymuştum şimdi o 230m bankada ama made salı gecesine attılar benim 280m param vardı bu botu almadan önce o da kaynadı :S lütfen bi yardım edin bakın yoksa atlıcam şimdi bi yerlerden.... :([signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 adamlar 35 40 gold bar kaybetmiş sanslısın bence ... sanırım yapabilecein bişey yok :( arkadasım 2 rol kabyetti :S[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaşım aynısı benimde başıma geldi nasıl oldu anlamadım ama bankadaki paramdan eksilmiş + rollback ten önce +6 chitin setim vardı 2 tanesini +7 yaptım rolback ten sonra o +7 ler +6 olmuş 1 tanede +6 gitmiş hala anlamadım kısacası gm işi bunlar pek bişi yapabileceğimizi sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hhheheheh GM işi deil bence ... gerci GM işi şöyle GM işi GMin mok yemesi :) tutarsız rollbackler ve sonuc son 2 3 gün için alım satan arkadasların agzı bayagı bi yandı :S[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya alıp satmakla işim olmadıki silinen +6 chitin 1 buçuk aydır duruyordu neden silindi ben bunu anlayamdım...hadi +7 ler rollback den dolayı +6 oldu onu anladıkta kasadan para da gitmiş akıl sır ermiyor iştee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Allahım dün akşam ne de güzeldi artık bu itemları kaybetmicem derken şimdi duruma bak!!! Supporta 2 mail attım umarm bi cvp verirler... Kaş yapayım derken kaşı bozulmamış bizlerin gözünü çıkardılar!!![signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaslar işin özü K2 de güvenlik namına hiç birşey yok... 5 6 arkadasım 70 e kasarken lvl 70 adamların hacklenmesi yüzünden oyunu bıraktılar(diez) ve wow a gectikler bence en mantıklısı bence en iyisi wow a gecmek ^^ ve bu arada yeni serverda yep yeni buglar bulunacagından adım gibi eminim :)[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 heheheh bug saten ke nin olmazzsa olmazlarından ama bu gidişle heralde bi 30 server felan sonra istedikleri seviyeye gelicekler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 şimdi yaklaşık 60 GB değerindeki itemleri kaybetmiş durumdayım iyi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 al 1 buyuk kayip daha ... ya sunu annayamiorum bu oyunu ve firmayı bi sekilde besleyen biziz madur olanda biziz ve dıslanan hergün küfür edilende biziz.. heheh sanırım bırakmak en iyisi :)[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 valla su anda tüm itemlerim geri geldi sevincten cıldırcam :D bide dün 12gbye toplam itemler satmıstım para duruor ama itemler banakda :DDD[signature][hline]Nick:Kicken LvL:4x Server:Ares Job:Archery Clan:--- Nation:Human Nick:UltraslanTr LvL:5x Server:Beramus Job:Paper Clan:MASSACRE_ Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 al işte kiminede piyango vuruor ahahahh ne diyek hayırlısı :)[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 zaolunnnn :D ahahuauh cıldırcam falla bi 12 gb daha olcak yaniii :D[signature][hline]Nick:Kicken LvL:4x Server:Ares Job:Archery Clan:--- Nation:Human Nick:UltraslanTr LvL:5x Server:Beramus Job:Paper Clan:MASSACRE_ Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfect_effect Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben de dün +8citin almıştıım item gitmiş ama parası da yok nebiçim server bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 valla ne diim allah yardımcın olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfect_effect Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yok abi setlerim shellerim geri gelmiş +8shardım felan :D allahtan 10gb lafı bile olmaz gelenin yanında ama neden gitsin değil mi ???[signature][hline]Nick :perfect_effect lvl :64 speciality :assasin clan :Heaven server :Cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya varya sende okadar itemin varken boşşşş ver giderse gitsin üzülmeye deymez bile:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfect_effect Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bi gün önce ib+7 satmıştım 22gb a onun parası kalmıştı bi tek ,8gb citin pald. +8 almıştım bi onun parası yok oda gitmiş ama saglık olsun yaa bunada sükür walla[signature][hline]Nick :perfect_effect lvl :64 speciality :assasin clan :Heaven server :Cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Kandırmıslar Sizi :D Soyulmussunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnemiC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya ben şunu öğrendim gidenin arkasından ağlamayacaksın boşş ver diyeceksin gene kasacaksın öle gm lere msj atmalar yok mailler felan hikaye bin de bir olur böle şeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar