Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Teknik Sorun

obaaa

Öne çıkan mesajlar

birkaç gündür bizi deli etmekte olan bir sorunu paylaşmak istiyorum umarım yardım olabilirsiniz.. teşekkürler şimdiden..

Şimdi arkadaşın bilgisayarına (=neyazikki şuan sistem bilgilerini bilmiyorum; gerekirse öğrenir yazarım) WoW'umuzu yükeldedik patchlerimizi kurduk bir güzel.. Buraya kadar hiç bir sorun yok.. Oyuna girdiğimizdeyse sorunlar dizisi başlıyor; özellikle kendi karakterimizi göremiyoruz, "C"ye bastığımızda ekrana hiçbir rengi olmayan ana hatlarıyla karakterimiz geliyor; etrafımızdaki bütün mobları, Playerları "Unknown Entity" olarak görüyoruz ve ne Guild isimlerini nede itemlarını göremiyoruz.. Birde üstüne Latency 168 civarı olmasına rağmen ağır bir lag ve zaten oyuna girdikten 2dakika sonrada (=herşey donuyor sadece biz zıplıyoruz etrafta) Disconnect olayıyla karşı karşıya kalıyoruz..

Dediğim gibi; oyun henüz cillop gibi, ne bir AddOn ne bir mod var.. Yinede WDB,WTF ve Interface klasörlerini sildim denedim yine olmadı.. Blizz Amca'nın Repair Kiti'de işe yaramadı.. Sildik yükledik durum hala aynı.. Ben suçu makinaye attım; ama belki oyundanda olabilir diye düşünüyorum..

Eğer bir öneriniz, fikriniz varsa kesinlikle bilmek isterim çünkü gerçekten çok çaresiz durumdayım.. Format'tan sonrada kendine gelmezse hep beraber Paris'e :P

Şimdiden çok teşekkürler..
[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]
--Academy of Hammerheart--

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!

[Bu mesaj obaaa tarafından 23 Kasım 2005 18:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle cdleri alın gidin başka bi makinada kurun.

Eğer ordada aynıysa, sorun cdlerden. birinden bulun cdleri.

Eğer orda çalışırsa Arkadaşının Cdromu yamuk olabilir. Landan Atın sorunlu bilgisayara oyunu.

Onun dışında arkadaşın ekran kartı sürücülerini güncellesin.
Hiçolmadı format atsın :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

unknown entity olayı ethernet kartı - modem ikileminden kaynaklanan bi sorundu hatırladıgım kadarıyla, bende de bi ara quest leri bitirdikten sonra yada aldıktan sonra disconnect olma gibi bi saçmalık vardı ve gene unknown entity ler. bununla ilgili bir konu başlığı olması laızm bakim bulursam yazarım.
edit: Buldum buyur bide bunlara bak: http://forum.paticik.com/view.php?id=137201&page=4
[signature][hline](EU) Magtheridon
[b]<
Grimsoul Legion> OmeN
[b](EU) Burning Legion
Toraman -
Catch

[Bu mesaj OmeN tarafından 24 Kasım 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...