qwerty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 lam çoğalıo bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 @coldwind:oyunun kotor a benzemesi konusunda cok ama cok yaniliyorsun(Kotor da harika bir atmosfer ve star warsimsi questler vardi)ama eger trial i oynadiysan yada sifirdan karakter yarattiysan soe nin super goz boyadigini gorebilirsin cunku adamlar quest serisi koymus,belli bir quest serisini takip ediyorsun(Han solonun seni kurtarmasi kismindan acaip nefret ettim sw olarak dusunursek questlere berbat diyebiliriz ama sw olarak dusunmeyecegim sci-fi mmorpg olarak dusunursek baslangic questleri cok etkileyici)ve bu questler oyuna yeni baslayanlara gercekten guzel gelecek sekilde hazirlanmis ama bir sorun var level 30 olduklari an oyun bitecek?Evet oyun bitiyor cunku fazladan 30 dolar vermezlerse level atlayamayacaklar ve eminim pek cok starter pack oyuncusu 1 ay sonra ortalikta bos bos dolanacak.Simdi burada soyle bir durum ortaya cikiyor level 30 olan player lar oyuna alismis olacak(Heralde yaklasik 1 ayda level 30 olunur questler ile)ve daha fazla level atlamak isteyecek,mecburen zavallilar 30 dolar bayip mustafar expansion unu alacak ama etrafta level 90 player olmayacagi icin flea lari kesemeyecekler sonucta soe yine karli cikacak(Buna dikkat edin soe her zaman gunu kurtarmaya calisiyor uzun sureli kar onemli degil onlar icin)... Ayrica pek cok kisinin burada oyunu kotulemesinin nedeni soe a duyulan nefret isterse oyun 10 uzerinden 10 luk bir oyun olsun(Inan bana piyasadaki en buglu oyunlardan biri swg e 10 uzerinden 10 luk demeye bin sait lazim)yine de veteranlar oyunu kotuleyecek ki kotulemesi lazim ben hic bir firmanin musterisine boyle davrandigini gormedim(Normal musteri de degil cogu en az 1.5 yildir bu oyunu oynuyor inan bu kadar buyuk bir saygisizlik olamaz(tamam kardesim cikar nge i ama jedi baslangic prof. u ne demek)).Sonucta yeni baslayan arkadaslari oyundan sogutmak haksizlik olur buyuk ihtimalle swg de ilk 2 ay cok guzel sekilde eglenecekler ama 1 yil sonra(Acaba o zamana kadar soe kalacak mi)165 dolarlari(mustafar haric)ve 1 yillik butun emekleri soe/la tarafindan cope atilirsa sakin uzulmesinler.... Su an buyuk bir ikilemdeyim hem soe batsin bitsin istiyorum hem de oyun duzelsin de geri geleyim 2.5 yillik emegim ve param bosa gitmemis olsun istiyorum =/ sonuc olarak diyecegim yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ama 3-4 ay sonra buyuk ihtimalle oyundan soguyacaksiniz [Bu mesaj Sylian tarafından 23 Kasım 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 adi yeter adi STAR-WARS :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Ancalagan, 23 Kasım 2005 00:22 tarihinde demiş ki: adi yeter adi STAR-WARS :D adı biyere kadar yetiyodu zaten şu ana kadar insanları ayakta tutan ismiydi sadece çoğu kişi için fakat insanların burasına kadar(*alnını işaret eder!*) geldi artık oyunun ismiylede alakası olmadığını başlarken anlicaksın zaten (ilk başta jedi olabiliysun :/ )[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu oyunun adı star wars değil, SOE star wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chimera-tr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Gül gibi oyunu bi kac ufak deisimle cok daha guzel yapicaklarina oyunun icine ettiler onun icin deisim guzel falan deildir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya beyler hakikaten bir son verelim derim artik bu eski soyleydi keske boyle yapsalardi ishte su olsaydi da su olmnasaydi muhabetlerine..cunku hem cok fazla bir ise yaramiyor hemde bu oyun gercekten sevmish ve artik accountunu askiya almish ama hala daha eski sekliyle oynamak isteyen benim gibi buyuk bir cogunluk gibi insanlarin daha da cok yarasini desiyor..... sayet ise yarar bir sey yapacaksak gelin hep beraber soe yi email yagmuruna tutalim...su anda oyunu oynamaya devam eden arkadashlarda guildlerine veya oyundan tanidiklşari butun insanlara soylesinler topluca bir email yagmuru baslatalim.. sonucta bu adamlar her ne halt ediyorlarsa kimsenin kara kasi kara gozu icin degil para icin ediyorlar..ve musteri memnuniyetine ozen gostermek zorundalar...agir bir protesto gelse adamlar gectim cu ya donmeyi pre cu yada donerler...hatta oyundaki herkez bir anda accountlarini askiya alsalar ve talebimiz bu nge yi ilk akil eden denyo eisley colunde herkezin gozu onunde kafasini bacaklarinin arasina alip kicini opup ozur dileyecek olsa eminim onu bile yaparlar... o yuzden bireysel vik vik edecegimize gelin topluca vik vik edip en azindan sansimizi deneyelim.... ama tabi bunu yapamayacagimizida biliyorum oda ayri mesele...bizim millet hayatta gelmez boyle muhabbete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bırakanlardan çok eleman gelecek yılbaşında. Adamlar 3 senedir müşterilerini takmıyorlar şimdi hiç bakmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 SOE istese oyunu daha da "berbat" (göreceli bir kavram) hale getirebilir çünkü zaten onların belirli bir kitlesi var ve bu kitle ne olursa olsun star wars fanatikliğinden dolayı (genelde amerikalı tipler oluyor bunlar) oynayacak ve para verecektir. Şimdi bir düşünelim, son 3 yıldır SOE'nin aklına gelmeyen "yenilikler", birden nası ortaya çıkıverdi? Sizce bu yenilikleri yapan SOE mi yoksa, Revenge of the Sith'ten sonra yapacak bir şeyleri kalmayan, başlarında Georce Lucas olan Star Wars ekibi mi? 3 yıl, Episode III'ün çekim süresi kadar bir süre değil miydi? Star Wars'un unutulmaması ve devamlı yaşatılması için, bu tip yenilikler lazımdır. Her yıl 19 Mayıs'ta özel günler düzenlenir, eşyalar satılır, para kazanılır, X-box için oyunlar yapılır, KoTOR 3 çıkartılır vs. Bunların dışında, böylesine bir MMORPG'yi unutmak imkansızdır. Baksanıza, senaryo o kadar etkileyici ki. Han Solo ve Chewbacca gelip sizi kurtarıyor ta oyunun başında! Bu ne büyük onur! God bless America! Üstelik, oyunun geçtiği tarihleri baz alırsak evrende sadece bir adet yaşayan Jedi olduğunu düşünürsek (Yoda), size tam da oyunun başında Jedi olma fırsatı sunuyorlar, var mı böyle büyük bir jest? Böyle bir durumdayken yeni başlayan oyuncular kendilerini önemli sayacak, ve Obi-Wan ile tanışmak ve kanka olmak için, 30 doları vermek için sıraya bile girecekler! Bu forumda nasıl anti-SOE harekatı rüzgarları esiyorsa, yeni SWGciler forumunda da "yaşasın SOE, yaşasın Jedilar" harekatı vardır elbet. Ayrıca SOE'nin artık kitlesine daha saygı duyacağını düşünüyorum. Çünkü, artık ilk günden bilmemkaçyüz milyon dolar hasılat yapacak bir film çekilmeyecek.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 evet ozelliklede artik 100 milyonlarca dolar hasilat yapan bir film olmayacak nedenine baglamana katiliyorum...ancak star wars olmez malum kolayina..o yuzden yeni projeler olabiir... isin oteki yuzune gelecek olursak bende biliyorum soyledigim seyin pratikte ne kadar zor oldugunu ki bunu zaten yazimin sonuna ekledim...sayet herkez cikarsa idi benim soylemim... ama genede hatiri sayilir bir topluluk nge oncesini ister ve talep ederse...bu adamlar bir iki server acarlar gibime geliyor benim..yada oyle dusunmek istiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: pacharel, 23 Kasım 2005 19:38 tarihinde demiş ki: evet ozelliklede artik 100 milyonlarca dolar hasilat yapan bir film olmayacak nedenine baglamana katiliyorum...ancak star wars olmez malum kolayina..o yuzden yeni projeler olabiir... isin oteki yuzune gelecek olursak bende biliyorum soyledigim seyin pratikte ne kadar zor oldugunu ki bunu zaten yazimin sonuna ekledim...sayet herkez cikarsa idi benim soylemim... ama genede hatiri sayilir bir topluluk nge oncesini ister ve talep ederse...bu adamlar bir iki server acarlar gibime geliyor benim..yada oyle dusunmek istiyorum.... Evet katilmamak elde değil.. Mesaj yağmuruna tutalim derim... "Pre-Cu" ve veya "Cu zamanına dönmek isteyenler!" şeklinde burada ing mesaj örneği yazıp mail/mesaj atılacak yer belirlenir... Sonra mesajını atanlar buraya(paticik) bilgi amaçlı mesaj yazar... kimler ne kadar mesaj atılmış o da belli olur... araştıracam..[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 jedi hede hödö olmak isteyen baslangicta yani zaten böle bi karakter sahibi olmasi cok mantiksiz cidden Rebellion caginda olmasi cok mantiksiz fakat coldwind sana yeni film gelmez konsunda katilmiyorum kesin tekrar cekicekler 45 6 yi eskisinede old trilogy dicekelr isi icce bok edicekler o ayri konuda .... oyun sanirm eskiden daha güzelmis ben anlamıyorum tabii yeni baslicagm icin hersey güzel gelio bana ama hansolo ile baslamak bana cok sacma geldi ne yani herkez han soloyu tanıo yani yada o herkezi tanıo :/ genede Umuyorum sizler gibi eski topraklarida üzmezler mail yagmuru ise yarar bence deneyin ve harekat baslatin derim.. Lucas parayi cok sever sirf amerika ona yetmezzzzz oyüzden önemsicektir[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ok sen arastir nereye mail atabilecegimizi... standart bi mail mi olsun yoksa herkez kafasina gore mi yazsin ona karar vermekte zorlaniyorum... standart bir mail olursa bunun toplu bir protesto oldugu cok belli olur..gerci buda ne kadar avantaj ne kadar dezavantaj karar vermek guc... ama once biz kendi aramizda bir karar vermeliyiz ne istedigimize..pre cu mu cu mu?ama kesinlikle adamlardan upgrade edilmis pre cu yada cu istememek lazim...sonra ishte benim su itemmim vardi soole karakterim vardi demekde isi zora sokar...sifirdan baslamak gerekir...Birde unutmamak lşazim ki adamlar bunu yapsalar bile hemen yapmazlar cok buyuk yıgılmalar olacagindan servera..ama nge biraz biraz oturduktan millet iyiice ona alistiktan sonra yaparlar gibime geliyor.. standart mail mutlaka account ismini account gecmisini tasimali cunku buyuk cogunluk eski oyuncu..kimse devamli musterisini kaybetmek istemeyeceginden etkili olacagina inaniyorum.. Ama en onemlisi mutlaka tanidiginiz yabancilarada bu muhabbeti anlatip onlarida bu ise dahil etmenizde yatiyor basari..sadece turkiye oyuncu kitlesiyle hic sansimiz olmaz..benim oyun harici maillestigim bir tane ingiliz var..herkezin 1 tane tanidigi olsa o sekil baya bir rakama ulasilir sayet onlarinda tanidiklarinı bu mail muhabbetini yapmaya razi edeceklerini dusunursek.... ve bence yeni ve sticky bir forum acalim protesto baslikli ki bizim kendi icimizde ne kadar destekcimiz var onu gorelim once.. [Bu mesaj pacharel tarafından 24 Kasım 2005 09:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj pacharel tarafından 24 Kasım 2005 10:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bence SOE nin umurunda bile değil. PRE cu mu ? diyip developerlar kendi aralarında alay bile ediyor olabilirler. CU dan sonra eşekler gibi oynamak zorunda kaldık , zaten oyuncu kaybetmiyorlardı , daha yeni oyuncu kazanıyorlardı ve bu yeni gelen oyuncular CU ile başladıklarından oyunun ne halde olduğunu göremiyorlardı PRE Cu oyuncularınında pek çoğu bırakmıştı fakat gelen oyuncu çok fazlaydı episode III gazıyla , haydaa diye yüklendi millet. Anyayı konyayı onlarda bu NGE de anladılar. Evet belki yeni bir film gelmeyecek ama bu SOE nin para kaybedeceğiz vıdı bıdı yapmasını sağlayacak mı ? CU rezaletti , CU dan sonra grafiklere baktılar , EP III gazıyla çok gelen oyuncu olduğundan gelen oyuncular giden oyuncu farkını dengeliyor ve üstüne çıkıyordu. Onlarda grafiklere bakarak kendilerini rahatlattılar. Bakalım şimdi ne olacak. Gelen adam sayısı sabit , giden adam sayısı çok fazla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ara ara soe forumlarına bakıyorum, içler acısı durumda,professionlardaki post sayısı okadar az ki, gidenlerin ne kadar çok olduğu anlaşılıyor.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar