Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow ve dahası

h1de

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ben knight online oynuyorum anladıgım kadarıyla wow da online bir oyun bizim cekdıklerımızı duysanız dudagınız ucuklar ban yemeler dupeler vs vs gm e zaten hiç ulaşamıoruzwow da da böyle sorunlar var mı?[signature][hline]6*
OSMANLI
blademaster
bu ne yaw beramusa gıremıom
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sure free serverlarda takildim. Durum resmen rezalet. Bir bakarsin karekteri silmisler bir bakarsin deli gibi lag var. Bir bakarsin cart bir bakarsin curt. Bir kac aya kalmaz bende orjinalini alip oynamaya basliyacam.

Ayrica belirteyim free serverlar yuzuden wow da kaldirdim. Bilgisayardan cok sinir bozucu oluyor....
Sosyal ağlarda paylaş

freenin iğrençlikleri bitermi ya :) darnassusdayım lvlim 10 adamın biri geldi lvl 200 !!! oha dedim nesin sen :) konuştuk server yöneticisiymiş param olsun diye 5 altına vendora satılan bi plate mail verdi bayram etmiştim eleman kıbrıs rum kesimindendi :) zaten server adıda kıbrısdı :)
ayrıca bi çok kere kastığım karakter çotanak diye silindi, hem questlerin çoğu quest değil alakasız, mesela toplama questleri için yakındaki bi hayvanı kes içinden çıkıyo aradığın alet :) bazı questleri sadece alıyosun bitiremiyosun çünkü mesela biriyle konuş diyo o kişi olması gereken yerde olmadığından quest heba :) ölümcüldür free serverlar monitor kırdırtır :P[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...