h1de Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 arkadaslar ben knight online oynuyorum anladıgım kadarıyla wow da online bir oyun bizim cekdıklerımızı duysanız dudagınız ucuklar ban yemeler dupeler vs vs gm e zaten hiç ulaşamıoruzwow da da böyle sorunlar var mı?[signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 abi gel ii hos ta kodan wow a gecenler genelde cooooooook kenini kaybetmis adamlar oluyor yinede hosgeldin dupe olmaz[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 lol bulldog yorum süperdi.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 wow u nerden yukleyebılırım :D[signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 wow 100 ytl aylık ucretide var ARAMAYA INAN diye bi sozumuz var bide ustteki sabit konu baslıgı[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 nasıl yuklucem söle yeter[signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 indirme işini unut birader. ko deil bu. 5gb :D ayrıca serial key satın alman gerekçek o zaman. o da sakat yani. uraş dur. en temizi gidip alıcaksın netten ebay amazon sendit[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefarion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 neden KO dan gelenler oyunu indirme fikriyle gelio acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: BullDoG, 23 Kasım 2005 20:21 tarihinde demiş ki: abi gel ii hos ta kodan wow a gecenler genelde cooooooook kenini kaybetmis adamlar oluyor yinede hosgeldin dupe olmaz dedim ben[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Zaten gelmez simdi paralı deyınce oha oyuna para mı vercem der :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kacırdınız cocugu iste paralı demeyin su ko culara:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShaNg_TsuNg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ii de parasız free shardlarda takılın o zmn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: ShaNg_TsuNg, 24 Kasım 2005 01:27 tarihinde demiş ki: ii de parasız free shardlarda takılın o zmn :) biz bunu nasil dusunemedik ya,9 aydir aptal gibi bosu bosuna para veriyor oldugumuz gercegini kavrayiverdim birden bire.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bi kredi kartı alsam hemen gelcem bıktım su K.O dan parasında deilim işte ama ne yapim be yaw K.O igrencleşti K.E ile beraber aman aman PC de hiç bişii oynamasam daha ii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merlinder Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bir sure free serverlarda takildim. Durum resmen rezalet. Bir bakarsin karekteri silmisler bir bakarsin deli gibi lag var. Bir bakarsin cart bir bakarsin curt. Bir kac aya kalmaz bende orjinalini alip oynamaya basliyacam. Ayrica belirteyim free serverlar yuzuden wow da kaldirdim. Bilgisayardan cok sinir bozucu oluyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 free shardlarda oynadıgnız oyun wow deil ragnorası tek kisi kesemiyosun aslında etrafda dolanan pandalarda yok tavsanları lvl ?? deil falan[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ragnaros? Solo? O dediğin olayı ben yapacam officialda Ben ve onverpowered shamanım ragnaros'a bir kaç Frost shock ve bir kaç tane WF crit geldi mi ragnaros gg der.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 freenin iğrençlikleri bitermi ya :) darnassusdayım lvlim 10 adamın biri geldi lvl 200 !!! oha dedim nesin sen :) konuştuk server yöneticisiymiş param olsun diye 5 altına vendora satılan bi plate mail verdi bayram etmiştim eleman kıbrıs rum kesimindendi :) zaten server adıda kıbrısdı :) ayrıca bi çok kere kastığım karakter çotanak diye silindi, hem questlerin çoğu quest değil alakasız, mesela toplama questleri için yakındaki bi hayvanı kes içinden çıkıyo aradığın alet :) bazı questleri sadece alıyosun bitiremiyosun çünkü mesela biriyle konuş diyo o kişi olması gereken yerde olmadığından quest heba :) ölümcüldür free serverlar monitor kırdırtır :P[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: thanatos, 23 Kasım 2005 21:53 tarihinde demiş ki: gelme. [signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: thanatos, 23 Kasım 2005 21:53 tarihinde demiş ki: gelme. yarildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar