Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow ve dahası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar ben knight online oynuyorum anladıgım kadarıyla wow da online bir oyun bizim cekdıklerımızı duysanız dudagınız ucuklar ban yemeler dupeler vs vs gm e zaten hiç ulaşamıoruzwow da da böyle sorunlar var mı?[signature][hline]6*
OSMANLI
blademaster
bu ne yaw beramusa gıremıom
Mesaj tarihi:
lol bulldog yorum süperdi.[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Mesaj tarihi:
indirme işini unut birader. ko deil bu. 5gb :D ayrıca serial key satın alman gerekçek o zaman. o da sakat yani. uraş dur. en temizi gidip alıcaksın netten
ebay
amazon
sendit[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Mesaj tarihi:
said:
BullDoG, 23 Kasım 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
abi gel ii hos ta kodan wow a gecenler genelde cooooooook kenini kaybetmis adamlar oluyor yinede hosgeldin dupe olmaz

dedim ben[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Mesaj tarihi:
said:
ShaNg_TsuNg, 24 Kasım 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
ii de parasız free shardlarda takılın o zmn :)

biz bunu nasil dusunemedik ya,9 aydir aptal gibi bosu bosuna para veriyor oldugumuz gercegini kavrayiverdim birden bire.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
Mesaj tarihi:
Bir sure free serverlarda takildim. Durum resmen rezalet. Bir bakarsin karekteri silmisler bir bakarsin deli gibi lag var. Bir bakarsin cart bir bakarsin curt. Bir kac aya kalmaz bende orjinalini alip oynamaya basliyacam.

Ayrica belirteyim free serverlar yuzuden wow da kaldirdim. Bilgisayardan cok sinir bozucu oluyor....
Mesaj tarihi:
ragnaros? Solo? O dediğin olayı ben yapacam officialda Ben ve onverpowered shamanım ragnaros'a bir kaç Frost shock ve bir kaç tane WF crit geldi mi ragnaros gg der.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
freenin iğrençlikleri bitermi ya :) darnassusdayım lvlim 10 adamın biri geldi lvl 200 !!! oha dedim nesin sen :) konuştuk server yöneticisiymiş param olsun diye 5 altına vendora satılan bi plate mail verdi bayram etmiştim eleman kıbrıs rum kesimindendi :) zaten server adıda kıbrısdı :)
ayrıca bi çok kere kastığım karakter çotanak diye silindi, hem questlerin çoğu quest değil alakasız, mesela toplama questleri için yakındaki bi hayvanı kes içinden çıkıyo aradığın alet :) bazı questleri sadece alıyosun bitiremiyosun çünkü mesela biriyle konuş diyo o kişi olması gereken yerde olmadığından quest heba :) ölümcüldür free serverlar monitor kırdırtır :P[signature][hline].
Mesaj tarihi:
said:
thanatos, 23 Kasım 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
gelme.
[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

• Yeni Oluştur...