Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sağolsun ::informer:: uğraşmış. Bir süre burada durması iyi olur. Teşekkürler tekrar. [spo19=::informer::]Spoiler Nasıl Yapılır ? Tutorial Buyrun adım adım izleyebilirsiniz[/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo] [spo5=5][/spo] [spo8=6][/spo] [spo7=7][/spo] [spo8=MutLu SoN][/spo] ... [Bu mesaj Murtaza tarafından 24 Kasım 2005 05:02 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj KaKsi tarafından 02 Ocak 2006 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Saolasın bende bunu arıyodum ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 iyide adam kend spoiler yapamamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Baba son rsimde bi hayli tırstım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tamamdır. forum düseltildi. spoilerler da düzeldi. oke! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 oha bunun da mı tutorial'ı yapılmış. vay be :) iki şey gözüme battı. 1- url = imageshack.us eklenmesi gerekmez, direk "direct image" linki c/p edilip img tagları içine alınabilinir. 2- spoiler tagı değişti, onu da güncelliyelim bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar