Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hırsız kandırıcı

kkk_87

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaslar geçen gün evde otururken aklıma birşey takıldı.hani şöyle gece gezmeğe çıktığımızda evimizin bir ışığını açık bırakırız.amaç hırsızzın(eğer varsa)içeride biri olduğu kaygısını sağlamaktır.ama sabit bir ışığı evinizi gözlemleyen hiçbir keriz yemez.ben tasarladığım cihazla evdeki televizyon-radyo ve ışıkları belirli zaman aralıkları ile çalıştırıp durdurmayı başardım.düşünsenizya 20 dakiika oturma odanızın ışığı yanacak ve radyo çalışacak daha sonra bunlar kapanacak ve daha başka yerler çalışacak.böylelikle bunu evinizi gözlemleyen en akıllı hırsıza bile yedirebilirsiniz.çünkü şimdi artık alarmların da belirli bir cazibesi kalmadı adam işini 20-30 saniyede çoktan bitirmiş oluyor.neyse sizce bu icat tutulurmu piyasa değeri ne olmalıdır görüşlerinize gerçekten ihtiyacım var hepinize şimdiden tşk...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

biz buna zaman saatli priz diyoruz ve mekanikleri 15 dakikalık adımlarla ayarlanabilirken, elektronik olup elektrik kesintisinden etkilenmeyenleriyle haftalık gün bazından program yapmak mümkündür. 40-50YTL arası satılmaktadır bu cihaz :)

ben halama kombilerini otomatik programlamaları için almıştım. eve gelmeden yanıyor falan filan.

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

Abisi, harbiden hırsızın evde biri olup olmaması umrunda diğil biz bahçe katıyız, hırsız pencereden baksan salonu mutfağı görüyor. Biz gecen sabah evden çıktık. Hırsız girdi :(

Bu arada yeni bi alarm sistemi var pronet diye bi firmanın. Işık açıp kapaman gerek yok :) Bi kontrol paneli var evdeyken ve çıkarken ayarlıyosun konumuna göre çalışıp çalışmadığı belli sensörleri var hareket ses ışık falan. Ustelik akıllı bi hırsız alarmı görüp kutunun kablosunu kesti mesela, otomatik sabotaj diyo polis geliyo. Elektirk kesilirse evdeki ana bilgisayarı 48 saat daha açık kalmasını sağlıyo falan filan falan filan yani böle ışık falan diğilde ayda 40ytlye hırsızdan sonsuza kadar kurtulabilirsiniz :)[signature][hline]Blind Guardian
[Ophélia, Human Warlock - Ragnaros]
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

bence biraz fazla popilist ve iğneleyici bir tarzda yazmışsın. çünkü o türkiye çoğunluğu şuan bir okadar parayı rahat sigaraya verebiliyor. bu tarz bir irdeleme yanlış o bakımdan.

Vorsprung durch Technik

[Bu mesaj paramecium tarafından 22 Kasım 2005 09:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

benim demek istediğim devre tasarlamaya gerek yok çünkü böyle cihazlar zaten piyasada dolu. bende 15 sene avvel aldığım mekanik zaman saatli priz hala duruyor :)

[spo1=19.00 YTL mekanik gittigidiyor.com da][/spo]
[spo2=15.00 YTL mekanik gittigidiyor.com da][/spo]
[spo3=25.00 YTL elektronik gittigidiyor.com da][/spo]
[spo4=69.00 YTL radyo frekanslı priz gittigidiyor.com da][/spo]

eğer sen daha düşük maliyetle, en az bunlar kadar kaliteli üreteceksen o başka tabiki. işte ozaman yenilik diyebiliriz.

Vorsprung durch Technik

[Bu mesaj paramecium tarafından 22 Kasım 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar sizce 20 milyonluk basit bir mekanik zamanlayıcı 8 adet ayrı eşyanızı hükmettirebilirmi?ha şu 60 milyonluk cihaz bunu yapar ama ben bu devreyi 30 milyona mal ediyorum hemde kargo paralarınız da dahil buna bu devreyi sadece hırsızlara karsı değil çeşitli amaçlarla da kullanabilirsiniz!yorumlarınız benim için çok değerli bu arada ben bir ege üniversteliyim eğer bizim üniverstedenseniz özel iletişim kurabiliriz bu ve daha nice çalışmalar için.....[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeş tamam güzel yapmışın bizlere de anlatmışsın tanıtmışsın eyvallah da bu icadını burda satamazsın. İcat ettiğin şeyi ille internetten satmak istiyorsan gidecen bi satış sitesine ilan vercen. Öyle daha sağlıklı olur.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

her cihaz için bireysel zaman saatli fiş almak daha mantıklı. çünkü her birinin fişi farklı odalarada olacak. bir de kumanda kablosu çekmeye lüzum olmayacak.

ama eğer ben 8 radyo kontrollü priz yaptım ve tek merkezi ünite ile her birine özel zaman orıgramı yapıp çalıştırabiliyorum dersen işte ozaman ilgi doğabilir. aksi halde ekonomik olmayan ve kullanışlı olmaktan uzak bir cihaz olur elinde okadar.

Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

Bide bu evi bir sure izleyen hirsiz bunun numara oldugunu anlar,belirli ve sabit periyotlarla hep ayni rutin sirayla isiklarin yanmasi sonmesi ele verir durumu.

Ama rastgele isler yapabilen bir sistem yaratip bu isiklarin sonmesi yanmasi radyonun calismasi kapanmasi olaylarini kaotik bir sirayla duzenleyen bir zihni sinir projesi yapabilirsin :D[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...

Paladin Rely On Chance
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hikmetozsahin, 23 Kasım 2005 16:20 tarihinde demiş ki:
Bide bu evi bir sure izleyen hirsiz bunun numara oldugunu anlar,belirli ve sabit periyotlarla hep ayni rutin sirayla isiklarin yanmasi sonmesi ele verir durumu.

Ama rastgele isler yapabilen bir sistem yaratip bu isiklarin sonmesi yanmasi radyonun calismasi kapanmasi olaylarini kaotik bir sirayla duzenleyen bir zihni sinir projesi yapabilirsin :D

onu da sen yap! lol[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

hmm fena bir fikir değil bence, babamın elekt.müh. bi arkıda kendi evine benzer bi sistem yapmıştı :) bende bizim bolkonlara, hareket dedektörü takarak benzer bi sistem yaptım :) hem balkonun ışığı yanıyor, hemde zil çlıyor :) çok kullnışlı :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende kızıl ötesi bi devre yaptım karşılıklı koyuyosun aradan ne geçerse geçsin senkronizasyonu bozuyo! ama bağlamadım tabi! sonuçta elektriği keserse bi işlevi kalmaz! geliştirmek lazım![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...