Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock (Lvl 60 durumu)

Law

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaslar.
Simdi forumlarda okudugum kadari ile warlock belirli bir seviyeye kadar gayet iyimis, daha sonra ise endgame de sorunlar basgosteriyor galiba cunku bir cok player bundan sikayetci. Fakat benim merak ettigim acaba lvl 60 olmus bir warlock un durumu nasil acaba. Gerek pvp de (birebir savaslar olsun veya BG ler olsun) gerek instanclarda. Tabiyki oyuncusuna bagli, itemina bagli birazda classin iyi olup olmamasi ama anladigim kadari ile biraz gucsuz kaliyormus lvl 60 da, dogru duzgun endgame skilleri alamadigi icin.

[Bu mesaj Law tarafından 22 Kasım 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Söyle örnek vereyim.
1 - 1.5 ay önce guildimize bir warlock girdi, üzerinde yesil ve mavi karmasi bir giysi vardi.
Su an full epic : ) Normalde ilk runda deneme amacli aldigimizdan loot vermeyiz ama tüm warlocklarda olunca yanlis hatirlamiyorsam 2 tane item almsiti ilk runindan, ne dkp var ne bisey : )
Raidlere direk invite geliyor, sayilari da az oldugundan lootlardan da max. ölcüde yararlaniyorlar. Insanüstü de dmg vuruyorlar.
Güzel baya yani : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi benim burada konusmam gerekir degilmi? :) Vallahi 60 lvla gelince zayıf falan kalmadım ben ne güzel takılıyorum instancelarda olsun Bglerde olsun Degilmi Wissy? Wissy bilir beni baya güzel killing blow yapıyorum memnunum warlocktan ayrıca bu oyunda High Warlord Warlock gördüm demekki zayıf klama falan yok[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onurdolar, 23 Kasım 2005 03:04 tarihinde demiş ki:
Simdi benim burada konusmam gerekir degilmi? :) Vallahi 60 lvla gelince zayıf falan kalmadım ben ne güzel takılıyorum instancelarda olsun Bglerde olsun Degilmi Wissy? Wissy bilir beni baya güzel killing blow yapıyorum memnunum warlocktan ayrıca bu oyunda High Warlord Warlock gördüm demekki zayıf klama falan yok

Burda hafif bir sitem mi var wissy e yoksa soylediklerinde ciddimisin :) hayir algilayamadim hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mikado, 23 Kasım 2005 06:56 tarihinde demiş ki:
Asil lvl 60tan sonra guclenmeye basliyor, ayrica end-game skillerin azligindan bahsedilmis ama en cok skille sahip ve yuksek levellarda dahi yeni skiller alabilen yegane class warlock..

Evet katılıyorum kalifiye büyülerin son ranklari 58-60 denk geliyo.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock oldugumdan hic bir zaman pisman olmadim :-P
-UBER dmg yapiyorum mesela, AB dmg buffuyla normal shadowboltlarim 1.5k, critlerim 3-4k arasi oluyor, 10 saniyede 4 killing blow yaptigimi hatirlarim (mohahaha).
-Survival olayi da son patchle yukseldi biraz, kacma olayi o kadar kolay diil ama zaten nerdeyse butun olaylarda kacmama gerek kalmiyor. (Zerg disinda)
-Toplam 20-30 guild teklifi almisimdir, bazilari felheart BoElerini bile onerdi, dkpye katilmadan butun warlock droplarini da alabilecektim :P (3 warlocklari vardi zaten, hepsinde full set). Hepsini reddettim o baska tabi.
-PvE seti + talentleri = PvP seti + talentleri. Yani, "mcye gitcem respec lazim" demenize gerek yok, rahatsiniz :P
Kotu yanlari:
-Instant aoe yok, sadece 2 tane var: RoF ve HF; Rain of fire o kadar cok dmg vermiyor, hellfireyse hpmin yarisini goturuyor.
-Micromanagement ve zamanlama olaylari cok onemli, eger oynamayi becerirseniz lvl 60 moblari bile sololayabiliyorsunuz :P (Viva la Hederine Slayerz). Butun isleri manual yapmak gerekiyor, yeterince tecrubesi olmayan bi warlock savasta buyuk zorluklar ceker. Diger classlarda bu durum yok, onlara alismak daha kolay. Warlock = hard mode diyebiliriz yani.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hergonan, 23 Kasım 2005 10:05 tarihinde demiş ki:
-UBER dmg yapiyorum mesela, AB dmg buffuyla normal shadowboltlarim 1.5k, critlerim 3-4k arasi oluyor, 10 saniyede 4 killing blow yaptigimi hatirlarim (mohahaha).
-Survival olayi da son patchle yukseldi biraz, kacma olayi o kadar kolay diil ama zaten nerdeyse butun olaylarda kacmama gerek kalmiyor. (Zerg disinda)
-Toplam 20-30 guild teklifi almisimdir, bazilari felheart BoElerini bile onerdi, dkpye katilmadan butun warlock droplarini da alabilecektim :P (3 warlocklari vardi zaten, hepsinde full set). Hepsini reddettim o baska tabi.
-PvE seti + talentleri = PvP seti + talentleri. Yani, "mcye gitcem respec lazim" demenize gerek yok, rahatsiniz :P
Kotu yanlari:
-Instant aoe yok, sadece 2 tane var: RoF ve HF; Rain of fire o kadar cok dmg vermiyor, hellfireyse hpmin yarisini goturuyor.
-Micromanagement ve zamanlama olaylari cok onemli, eger oynamayi becerirseniz lvl 60 moblari bile sololayabiliyorsunuz :P (Viva la Hederine Slayerz). Butun isleri manual yapmak gerekiyor, yeterince tecrubesi olmayan bi warlock savasta buyuk zorluklar ceker. Diger classlarda bu durum yok, onlara alismak daha kolay. Warlock = hard mode diyebiliriz yani.

abijim demişsin zor diye falan ama bence acaip zevkli.Mesela bi arkadaşımın priesti var lvl 48 onla oynarken güçlü olmasına rağmen(çoğu kişi en güçlü priest dio) warlock kadar zevk alamıorm ama benm adamın lvl ı 28 olduundan da olabilr. bide warlock başlarda güçsüz sonradan güçlenio 40 olunca falan diolar acaba o doğrumu?Bence şimdi bile yeterince güçlü daha dün 32 mage i yendim.Bide lvl 60 warlocklar falan hep imp kullanıo o neden ki felhunter falan daha iyi değil mi?Petlerin kullanm yerleri nereler?
çok soru sordum ama son bi soru daha:
hala karar veremedim talentlarıma. lvl 60 bi warlock sorularımı yanıtlarsa süper olur.
Sosyal ağlarda paylaş

nasil warlockun pvp pve seti ayni ya..

pvp seti +dmg
pve seti felheart demonlocktur

bizim mc ye katilan tum locklarimiz demonlock=soullink=30% daha fazla hayatta kalma. pvpdede demonlock en iyi warlock bence. 6k hitpoint soullink ve 60allresistance+felheart bonuslari ile cok zor yani..[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

hic bir class icin bence bir genelleme yapamazsin. item ya da setten once pvp yetenegi geliyor. ab de karsimda full tier 2 li abileri 40sn de dmg alamadan kestigim oluyor 1vs 1 de. Kimininde beni kesisi cok kolay oluyor.
gecen gun bi 57 lockla kapistim mesela aldi beni eleman. pot mot, item diye aglamayacagim sonucta dueldi beni yendi
pvp yetenegine ve onemli olcude baglanti hizina bagli[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

said:

piyasa yapma
bende sana red bucklers shirt verecem plx ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

Pvp set ve talent falan derken sey demeye calistim; pvede kullandiginiz talentler pvpde de kullanilabiliyor, demonlock mesela, hayatta kalma sansi fazla, destr/aff ise damage manyagi. Baska ornek, benim priest arkadaslarim mcde holy olmak zorundalar diye isyan ediyorlar :P pvpde holy ise yaramiyor diye biliyorum.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock'un korunmasi lazim. Ben Instance icin konusmuyorum. PVE manyaa olmadigimdan oyle hangi Instance'a hangi classtan kac taneyle gidilir kimler OOC kalir falan bilmem. Ama BG'ler icin soyleyeyim Warlock tek gorursem ya da heallayacak koruyacak adamlar mesgulse biner kafasina keserim. Caresiz izler. Ha o adami korurlarsa zaten Fearlariyla adam kesmeden Spot elegeciriyorsunuz. =]
Bir de PuGlar sayilmaz Onur bey =] PuG'a aldilar diye sevinirsen 1950'den oyun verirsiniz. *joking*[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hergonan, 23 Kasım 2005 14:29 tarihinde demiş ki:
Pvp set ve talent falan derken sey demeye calistim; pvede kullandiginiz talentler pvpde de kullanilabiliyor, demonlock mesela, hayatta kalma sansi fazla, destr/aff ise damage manyagi. Baska ornek, benim priest arkadaslarim mcde holy olmak zorundalar diye isyan ediyorlar :P pvpde holy ise yaramiyor diye biliyorum.

PVP'de Holy Priest daha cok is yapar Shadow'a gore. Merak etmesinler. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kotu yanlari:
-Micromanagement ve zamanlama olaylari cok onemli, eger oynamayi becerirseniz lvl 60 moblari bile sololayabiliyorsunuz :P (Viva la Hederine Slayerz). Butun isleri manual yapmak gerekiyor, yeterince tecrubesi olmayan bi warlock savasta buyuk zorluklar ceker. Diger classlarda bu durum yok, onlara alismak daha kolay. Warlock = hard mode diyebiliriz yani.

sen ne kadar über düber noob bi insansın adam /g de bana warlockları övme der burda kendi 15 sayfa yazı yazar :P tübe tübeeee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 23 Kasım 2005 12:21 tarihinde demiş ki:
said:

piyasa yapma
bende sana red bucklers shirt verecem plx ;)=

Kek :-P
Black bi shirt olursa kabul ettim mehehe[signature][hline]Ufo!!11!1!1!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...