Aisto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Human olup bütün orcları rahatsız etme düşüncemle :Pp ya yabancılara orda rahat vermicem valla bi nevi gıcıklık sinir ya onlar az çektirmedi beni diim ee herkse sabır versin allah yeni server tatlısıyla dupleriyle hilelikleriyle np leriyle xp leriyle bizi bekliyo dio ve . koyuyuroum daha dicek laf kalmadı zate ne diim :P tüm türk milletine hayırlı olmasını diler gözlerinden öperim herkesi.... . . .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_just_me_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 mercan_dede lol yani:D[signature][hline]nick :DeadSeXy lvl :5x clan :ressurection np :7xxx server:Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 şşşşaşşşşşşkınn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leplicantt Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ArkadaşLAr iyicene Cıvıgını Çıkardınız Buranın O resimLer FaLan TerbiyeLi oLun ßiraz OnLarı oraya koymaya hakkınız yok YetkiLiLer Delete..[signature][hline]KadınLar SoyunurKen; ErkekLerde DüşünürKen GüzeLdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 gelmedi :D siz uyuyun ben haber veririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aisto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 server geldi sanırım giriyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aisto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bağlantııyı gerçekleştirdim die söledim kusura bakmayın eğer açılmadıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 heyecanlandırma leyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewUser Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 saat 23:01 gelmedi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Aisto, 23 Kasım 2005 22:47 tarihinde demiş ki: tmm ben 70 olcam sen bana o itemleri verirsin painte ekledim bu linki söz sana vercem die itemleri benden de sana söz 70olduğum da kapındayım tel açcam bişeyler yapcam sana ulaşcam başka yolu yok kardeşim benim saol bea Şimdi p..ku yedim işte :D[signature][hline]JimmyFloyd (lvl 62) , VisuaL_TR (lvl 60) Berserker HEROES DİES ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aisto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 HAyda failed logging into the login Server server.(10060) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Emergency Maintenence - 11/23/2005 12:47:08 PM We have taken all game servers down for emergency maintenance. We do not have an estimated time for service restoration. Please check the News periodically for updates. We sincerely apologize for the inconvenience this has caused. Thank you Knight Online Support Team bune ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Aisto, 23 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: HAyda failed logging into the login Server server.(10060) Launcher den mi girdin?[signature][hline]JimmyFloyd (lvl 62) , VisuaL_TR (lvl 60) Berserker HEROES DİES ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Emergency Maintenence - 11/23/2005 12:47:08 PM We have taken all game servers down for emergency maintenance. We do not have an estimated time for service restoration. Please check the News periodically for updates. We sincerely apologize for the inconvenience this has caused. Thank you Knight Online Support Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya millet bi ben mi dc oldum?? yoxa beklediimiz an mı geldi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aisto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Visual_tr ss aldım valla kanıt var :P olucam ben kafaya koymuşum sen şimddien yei serverda char aç ama warrior aç çünkü boss kovalatcan sabahtan akşama kadar :P başka türlü o itemler bulunmaz hehe oh bea item derdi gitti kaldır geriye gold ve xp :P saol gözüm nerden ettin bu lafı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Emergency Maintenence - 11/23/2005 12:47:08 PM We have taken all game servers down for emergency maintenance. We do not have an estimated time for service restoration. Please check the News periodically for updates. We sincerely apologize for the inconvenience this has caused. Thank you Knight Online Support Team gelmiooo bee..sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_just_me_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 wayy pis ork da gelmiş:D[signature][hline]nick :DeadSeXy lvl :5x clan :ressurection np :7xxx server:Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hayırlı olsun artık olunce 10% ex gidiyor......... arkadas olup dc oldu sonra tekrar girdi 10% gitti.. sonra herkes dc oldu...[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yok bende de oldu sora bi daha öldüm gitmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: X_MeDiC_X, 23 Kasım 2005 23:05 tarihinde demiş ki: yok bende de oldu sora bi daha öldüm gitmedi.. Ahuhasadasdsadsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: ghtyu, 23 Kasım 2005 23:06 tarihinde demiş ki: said: X_MeDiC_X, 23 Kasım 2005 23:05 tarihinde demiş ki: yok bende de oldu sora bi daha öldüm gitmedi.. Ahuhasadasdsadsas çık bi hava al adrenalin yaramıo sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 burda pis orc ben oluyorum... hafta sonu gel yediriririm o lafı sana sonunda 56 oldum :D[signature][hline]LUCKybOY_2 server : diez lvl : 5x np : x clan : o iş yalan 1 yıldır oynuyorum anca bu kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ßu konuda uçtu gidiyor :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar