Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olimpia

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Human olup bütün orcları rahatsız etme düşüncemle :Pp ya yabancılara orda rahat vermicem valla bi nevi gıcıklık sinir ya onlar az çektirmedi beni diim ee herkse sabır versin allah yeni server tatlısıyla dupleriyle hilelikleriyle np leriyle xp leriyle bizi bekliyo dio ve . koyuyuroum daha dicek laf kalmadı zate ne diim :P tüm türk milletine hayırlı olmasını diler gözlerinden öperim herkesi.... . . ..
Mesaj tarihi:
ArkadaşLAr iyicene Cıvıgını Çıkardınız Buranın O resimLer FaLan TerbiyeLi oLun ßiraz OnLarı oraya koymaya hakkınız yok YetkiLiLer Delete..[signature][hline]KadınLar SoyunurKen; ErkekLerde DüşünürKen GüzeLdir..
Mesaj tarihi:
said:
Aisto, 23 Kasım 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
tmm ben 70 olcam sen bana o itemleri verirsin painte ekledim bu linki söz sana vercem die itemleri benden de sana söz 70olduğum da kapındayım tel açcam bişeyler yapcam sana ulaşcam başka yolu yok kardeşim benim saol bea

Şimdi p..ku yedim işte :D[signature][hline]JimmyFloyd (lvl 62) , VisuaL_TR (lvl 60)
Berserker HEROES
DİES
''A new power is rising in Cyper !''
COmiNg SooN..
Mesaj tarihi:
Emergency Maintenence - 11/23/2005 12:47:08 PM
We have taken all game servers down for emergency maintenance. We do not have an estimated time for service restoration. Please check the News periodically for updates. We sincerely apologize for the inconvenience this has caused.

Thank you
Knight Online Support Team

bune ya?
Mesaj tarihi:
said:
Aisto, 23 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
HAyda failed logging into the login Server server.(10060)

Launcher den mi girdin?[signature][hline]JimmyFloyd (lvl 62) , VisuaL_TR (lvl 60)
Berserker HEROES
DİES
''A new power is rising in Cyper !''
COmiNg SooN..
Mesaj tarihi:
We have taken all game servers down for emergency maintenance. We do not have an estimated time for service restoration. Please check the News periodically for updates. We sincerely apologize for the inconvenience this has caused.

Thank you
Mesaj tarihi:
Visual_tr ss aldım valla kanıt var :P olucam ben kafaya koymuşum sen şimddien yei serverda char aç ama warrior aç çünkü boss kovalatcan sabahtan akşama kadar :P başka türlü o itemler bulunmaz hehe oh bea item derdi gitti kaldır geriye gold ve xp :P saol gözüm nerden ettin bu lafı :P
Mesaj tarihi:

Thank you

gelmiooo bee..sizde
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun artık olunce 10% ex gidiyor......... arkadas olup dc oldu sonra tekrar girdi 10% gitti.. sonra herkes dc oldu...[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar...
Mesaj tarihi:
said:
ghtyu, 23 Kasım 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
said:
X_MeDiC_X, 23 Kasım 2005 23:05 tarihinde demiş ki:
yok bende de oldu sora bi daha öldüm gitmedi..

Ahuhasadasdsadsas

çık bi hava al adrenalin yaramıo sana :)
Mesaj tarihi:
burda pis orc ben oluyorum...
hafta sonu gel yediriririm o lafı sana
sonunda 56 oldum :D[signature][hline]LUCKybOY_2
server : diez
lvl : 5x
np : x
clan : o iş yalan

1 yıldır oynuyorum
anca bu kadar oldu
  • Yeni Oluştur...