Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olimpia

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu serverlerin down olayını yeni servere baglamayalım ama bence de 30 dk içinde gelmesi gerektigini dusunuyorum... eger GMT ise[signature][hline]Charım yokk ...
Ama başkalarınınkileri oynuyom :D
Mesaj tarihi:
YOk beya sevinme türkiye adına oynuyor..Öle deme bence aaa gs yada bj yada vs.. gibi oynarken de Bende BURSASPOR tutuyom bu sene cıkcıaz bak gör deli gbii gelioz hic yenilmedik :D[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_
LVL : 62
NP : xxxx
Server :Cypher
Mesaj tarihi:
geldi sanıırm bağlandım bu sferde failed verdi acaba neden bakalım yeni serverın cırtı çıkcak mı gene dup meselsi vs. umarım olmaz hakkı ile aksar inşş dileklerimle
Mesaj tarihi:
Sanıyorum tüm herkse bilg leri başoında yeni açılcak server karşısına kitlitlenmiş öle ce kala kalmış yada çayını smitini almış yarına kadar diğer bir deyimle sabahlara kadar kasmak için hazırlıklara başlamıştır ben şimdiden hazıırm galiba aralıksız 72 saat kascaz 4 ark ama char benim sonuçta onlar yardımcı olcak oranın kralı olmama inş lvl 65 falan oluırum hadi hayrlısı ...
Mesaj tarihi:
said:
X_MeDiC_X, 23 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
ne simiti be bu saaatte :D

akşamcı simidi[signature][hline]JimmyFloyd (lvl 62) , VisuaL_TR (lvl 60)
Berserker HEROES
DİES
''A new power is rising in Cyper !''
COmiNg SooN..
Mesaj tarihi:
Evet ArkadaşLar $u an ServerLar Down Durumda Sanırım Yeni Serverı Devreye SokuyorLar Herkes Diyor Sabah 7:00 de AçıLacak Eğer Sabah 7:00 de açıLacaksa şimdiden neden kapatsınLar serverı bence şimdi açıLcak..[signature][hline]KadınLar SoyunurKen; ErkekLerde DüşünürKen GüzeLdir..
Mesaj tarihi:
Hani insan gözlerini kapatır ve kilitlenir ya işte bende o durmda bilg başında istanbul semitnde beklemedeyim açılır açılmaz ordayım sabvırszılık la bekliyorum tek sorun partyy bulmak olcak herhalde ama sanıyorum sorun olmaz çünkü herkse kasmak için gene orda olcak mutalk gene mage açcam mage açmadan oyunun zevki çıkmıyo ilk aşlayanalara yardım ediliyor...
Mesaj tarihi:
said:
Leplicantt, 23 Kasım 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
Evet ArkadaşLar $u an ServerLar Down Durumda Sanırım Yeni Serverı Devreye SokuyorLar Herkes Diyor Sabah 7:00 de AçıLacak Eğer Sabah 7:00 de açıLacaksa şimdiden neden kapatsınLar serverı bence şimdi açıLcak..

cin cin wallahi cin :D
Mesaj tarihi:
said:
Evet ArkadaşLar $u an ServerLar Down Durumda Sanırım Yeni Serverı Devreye SokuyorLar Herkes Diyor Sabah 7:00 de AçıLacak Eğer Sabah 7:00 de açıLacaksa şimdiden neden kapatsınLar serverı bence şimdi açıLcak..

Server öyle hokus pokus diyince açılmıyo..[signature][hline]JimmyFloyd (lvl 62) , VisuaL_TR (lvl 60)
Berserker HEROES
DİES
COmiNg SooN..
Mesaj tarihi:
Burdan İstanbul - Avcılar daki arkadaşlara selamlar :D asfadasasfadas[signature][hline]JimmyFloyd (lvl 62) , VisuaL_TR (lvl 60)
Berserker HEROES
DİES
COmiNg SooN..
Mesaj tarihi:
said:
X_MeDiC_X, 23 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
said:

cin cin wallahi cin :D

hahahahahaha :D:D:D
  • Yeni Oluştur...