Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RealMadrid - Barcelona

ovchinnikov

Öne çıkan mesajlar

Ronaldinho hakkaten insan değil ya =)
R.Madrid'de sadece Casillas ve Zidane'a üzüldüm. Zidane vasat bir oyun sergiledi ama çok seviyorum adamı, büyük topçu.
Casillas'ın çabaları bir yere kadar yetti.
R.Madrid seyircisinin alkışlaması olayı da bize örnek olsun.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 20 Kasım 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
Messi dıyorum baska bırsey demıyorum.

aynen.. robinhoda cok ugrasti hatta 2. yari super paslar atti adam..

ama messi yonetti. her topu aldiginda faulle durdurdular adami , acaip hizli herif[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

Maç hakkında bugun baya konustuk.Ronaldinho hakkaten yılın adamı olmakta haklı.Vücuduyla bıle cok guzel çalım atıyor.Topla acayıp hızlı....Ayagına hakım.Daha ne olsun.Messi de baya iyiydi.Zidane dunya kupasını kaldırdıgında ufacık cocuktu.Ama su an Zidane onla baş edemıyor.!![signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

Bence maradona ıle ronaldınho nun teknıgı tamam benzıyor.Ama oyun stıllerı farklı.Bence Ronaldinho Pele gibi olur cunku oyun stili samba ya yonelık.Messi ise umarım Maradona gıbı olur cunku oyun stili Total futbol dedıgımız kawram arasına gırıyor[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

Real madrid Devre arasında gerekli transferleri yapmalı yoksa kaptırcaklar bu senede sampiyonlugu en basta luxemburgo gitmeli eger real havaya girerse Camp nou da yenecektir barcayı[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye

[Bu mesaj ovchinnikov tarafından 20 Kasım 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şu var: Ronaldinho topa sahipken top, ayağının 80cm yarıçapındaki bir daire içinde kalıyor. Maradona'da bu daha küçük bir alan sanki.

Real Madrid'in şimdiye kadar kariyerli ve kaliteli bir teknik direktör seçmemesini yıldız oyuncularla sorun çıkarma tehlikesine bağlıyordum. Böyle gitmeyeceğini görmüş olmalılar.[signature][hline]you must believe in spring..
Sosyal ağlarda paylaş

real madrid bence bı takım deıl sadece parası vardı die tonla adam aldılar ronaldo,zidane,ıvır zıvır,ronaldınho ya gelınce abi adam 1000 yılın futbolcusu olması gerek ama adam brezilyada kendını gosteremıor dıe dusunuorum o adam karşıyakaya gelsın 1.lige tasır dıyorum baska bısey demıorum[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

R. Madrid'deki oyuncuların çoğu başarıya doymuş ve artık kariyerlerinin sonlarına dogru gelmişler.

Zinedine Zidane'a kimse laf söyleyemez herelde kötü oynuyor diye. Adam zamanında yapacağını yaptı almadığı kupa kalmadı. Super Kupa, UEFA, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Şampiyonluğu, Dünya Şampiyonluğu.. Ne kaldı geriye hiçbişey. Ben de olsam ben de kasmam yani gelmişim 35 yaşıma =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 22 Kasım 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
Real Madrid'in parası var dı da, Barcelona transferlerini tavuk değiş tokuş ederek mi yaptı.

o anlamda demedım ne kadar magazınde gorulen adam varsa alındı ustune haber yapılan herkesı aldılar bosuna para sactılar bana göre[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...