Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nüfus Cüzdani

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

vuay canına. yannız insan yerine konduğumuza mı sevinsem çocuk (aptal diyecem ağır olacak¿) yerine konduğumuza mı üzülsem tam çıkaramadım. neyse güzel yine de :D[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!

[Bu mesaj Rahan tarafından 23 Kasım 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 23 Kasım 2005 00:11 tarihinde demiş ki:
hasmez öle diyince birden yazcagım şeyi değiştirdim ya :)
nufus cuzdanı cıkartmayı beceremeyen insanlar hede hödö dicektim

valla bankalarda da elim ayagım dolaşıyo. numara alma işini bile beceremiyorum. hele telefon bankacılıgı olayında sinir krizleri geçiriyodum en son. netten şikayet yazdım sonradan geri aradılar özür dileriz fln. karman çorman işler pee[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel yapmışlar :)

O değil nüfüs cüzdanını çaldırdık diyelim iptal edilemeyeceğine göre adamlar gidip bankalardan hesaplar açıp harcama yapıyorlar ya.İşte bu sorunun onune nasıl geçebiliriz.Benim ilerde başıma kesin gelir dikkatsızım de :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

walla bizim muhtar boyle deil.adamin surati mahkeme duvari gibi.herife bi islem yaptirmak icin gidersen.suruyle gereksiz soru sorar ve bu islemi neden yaptirdigini felam ogrenmek ister yok soyleydi boyledi diye.ulan sana ne sen yapsana gorevini kerkenez diyesi gelio insanin ama yasina hurmet gostererekten boyle bir hadiseye dayanmak zorunda kaliorsun =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii bu işler böyle olmuyor, güzel güzel hazırlamışlar animasyonu.

Bazen adamı çileden çıkarıyorlar memurlar, ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz.
5 dakika da alırsınız diyor, tabii canım 5 dakika da hazır hemen bitirdiler herşeyi. Kuyruklarımız meşhurdur bizim.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi ben 2 sene önce LGS için Nüfüs Cüzdanını yeniletecektim işte gittik muhtar hemen verdi fotoğrafı çektirdik yarım saat içinde hemen bastı adamlar Büyükçekmece Nüfüs Müdürlüğüne gittik azcık sıra vardı LGS'den önceki hafta olduğu için :D Memur'a gittik hemen aldı bilgileri attı imzayı bastı 5 dk bile sürmedi :)

Sİzin gittikleriniz kıt adamlar sdfsd :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

eleman kayserili imiş :lol:

ya bunun animasyonu iyi güzelde Bre Nüfus Vatandaşlık İşleri!!! Ulan şu nüfus kağıtlarının ebatlarını bir küçülseydiniz beah keşke... Elim Evropalısı Ameriganı ehliyet byüklüğünde Kimlik kartıyla gezerken bizimkiler EL KADAR!! Ne cüzdana sığar, ne cebe.. Ha bir de pasaportlarımızın berbat hali, şekilsizliği ve saakilliği var. Ama o ayrı konu...[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...