Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 http://www.nvi.gov.tr/images/NVIPortal/SWF/sesliyenileme.swf[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ee ne guzel ıste devlet memurunnun tıpı ıı baya[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] [Bu mesaj hyde tarafından 23 Kasım 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 eğitici ve güzel olmuş[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ben bile anladım ne yapılması gerektigini , öyle söyliim .[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hasmez öle diyince birden yazcagım şeyi değiştirdim ya :) nufus cuzdanı cıkartmayı beceremeyen insanlar hede hödö dicektim[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 benim baya hoşuma gitti[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bence güzel bi anlatım olmuş[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 vuay canına. yannız insan yerine konduğumuza mı sevinsem çocuk (aptal diyecem ağır olacak¿) yerine konduğumuza mı üzülsem tam çıkaramadım. neyse güzel yine de :D[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 23 Kasım 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Cidden baya hoşmuş[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Fistan, 23 Kasım 2005 00:11 tarihinde demiş ki: hasmez öle diyince birden yazcagım şeyi değiştirdim ya :) nufus cuzdanı cıkartmayı beceremeyen insanlar hede hödö dicektim valla bankalarda da elim ayagım dolaşıyo. numara alma işini bile beceremiyorum. hele telefon bankacılıgı olayında sinir krizleri geçiriyodum en son. netten şikayet yazdım sonradan geri aradılar özür dileriz fln. karman çorman işler pee[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 lebiderya :) eheh. cok güzel olmus bence.[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 biz malız ya anlamıyoz böle uygulamalı yapmışlar[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Çok güzel yapmışlar :) O değil nüfüs cüzdanını çaldırdık diyelim iptal edilemeyeceğine göre adamlar gidip bankalardan hesaplar açıp harcama yapıyorlar ya.İşte bu sorunun onune nasıl geçebiliriz.Benim ilerde başıma kesin gelir dikkatsızım de :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 helal olsun valla[signature][hline]Trust me when I say that I am a proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 süpernvi :) çok güzel olmuş ya, beğendim ben.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Cok gay...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 walla bizim muhtar boyle deil.adamin surati mahkeme duvari gibi.herife bi islem yaptirmak icin gidersen.suruyle gereksiz soru sorar ve bu islemi neden yaptirdigini felam ogrenmek ister yok soyleydi boyledi diye.ulan sana ne sen yapsana gorevini kerkenez diyesi gelio insanin ama yasina hurmet gostererekten boyle bir hadiseye dayanmak zorunda kaliorsun =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Tabii bu işler böyle olmuyor, güzel güzel hazırlamışlar animasyonu. Bazen adamı çileden çıkarıyorlar memurlar, ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz. 5 dakika da alırsınız diyor, tabii canım 5 dakika da hazır hemen bitirdiler herşeyi. Kuyruklarımız meşhurdur bizim.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yok abi ben 2 sene önce LGS için Nüfüs Cüzdanını yeniletecektim işte gittik muhtar hemen verdi fotoğrafı çektirdik yarım saat içinde hemen bastı adamlar Büyükçekmece Nüfüs Müdürlüğüne gittik azcık sıra vardı LGS'den önceki hafta olduğu için :D Memur'a gittik hemen aldı bilgileri attı imzayı bastı 5 dk bile sürmedi :) Sİzin gittikleriniz kıt adamlar sdfsd :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 animasyon güzelmiş :) ama bir kişi için 5 dk da alınabilir 10 kişi olunca bekliyosun.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 İşin ilginç yanı animasyon bi anda yüklendi ve acıldı o kadar uzun olmasına rağmen.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kayıp sonrası nüfus cüzdanı işlemleri Nüfus cüzdanı yenileme işlemleri Doğum sonrası nüfus cüzdanı işlemleri[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hehe çok iyiymiş ya[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: wizardofoz, 23 Kasım 2005 05:17 tarihinde demiş ki: Cok gay... evt senin nickin gibi olmuş =P naaptın Dorsiaaaa[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 eleman kayserili imiş :lol: ya bunun animasyonu iyi güzelde Bre Nüfus Vatandaşlık İşleri!!! Ulan şu nüfus kağıtlarının ebatlarını bir küçülseydiniz beah keşke... Elim Evropalısı Ameriganı ehliyet byüklüğünde Kimlik kartıyla gezerken bizimkiler EL KADAR!! Ne cüzdana sığar, ne cebe.. Ha bir de pasaportlarımızın berbat hali, şekilsizliği ve saakilliği var. Ama o ayrı konu...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar