Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internetime hastayim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

sizinle paylasmak istedim hizimi,amacim sekil yapmak falan degil :D (Danimarka) (yanlis anlasilmalardan dolayi ekliyorum o 14 kb degil 1.4 mb tir) (resmin kalitesi bmp den jpeg e cevirdigim icin dusmustur uzerinde her hangi bir oynama soz konusu degildir)

[Bu mesaj pegasus_end tarafından 21 Kasım 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj pegasus_end tarafından 21 Kasım 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj pegasus_end tarafından 21 Kasım 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
gözün doysun :D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
60 la indirince göbek atıoz :p[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Mesaj tarihi:
Bunu göstermen ayıp ya :( :D

(12yle indiriorum...)[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)

NMN

[Bu mesaj DiadanLocke tarafından 21 Kasım 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
biz onu anladıkta kimse beni anlamadı galiba neyse

bi gun bizde gorebilecekmiyiz acaba bunları

[Bu mesaj karareis tarafından 21 Kasım 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
subatta turkiye``ye geri donecegim o zaman yalan olacak bunlar tabii,o yuzden ne gorursem indiriyorum burda:D (bende sizdenim amacim paylasmakti,dunyanin diger tarafinda neler oldugunu,kandiriliyoruz)[signature][hline]Hayat dedigin nedir ki arkadas...
Mesaj tarihi:
valla abi aynısını kuzenim avusturyadan geldiginde yasadım tam o sıra yeni 256k adsl taktırmıstım 56nın ustune abi acaip hızlı oldu falan diom adam bi geldi bu ne la bole neden yavas bu kadar bu dedi dumur bi sekilde kaldım
Mesaj tarihi:
ben o hıza 256 ile ulaşıom bak resmini koycam az sora..[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Mesaj tarihi:
la bu ne. ben T1 ile en fazla 600 gördüm o da bir an için. AMAN TANRIIM. nabıon baba yiğit pentagondan mı bağlandın nedir :P
haa yurt dışı tabi olur hehe türkiyede öle şey mümkün deil hehe.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)

[Bu mesaj muzcu tarafından 21 Kasım 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

[spo1=euzubesmele - adsl 256k/İzmir][/spo][signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Mesaj tarihi:
valla simdiye kadar 2.5 mb gordum oda bikere oldu sanirim,kopenhagdan baglaniyorum bu arada oyunu kurdum:D internet iyi ama websitelerinin cikis hizi sinirliyo bu seferde illa bi bokluk olacak[signature][hline]Hayat dedigin nedir ki arkadas...
  • Yeni Oluştur...