oper Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 javabo o zaman daha iyi olanı yani kendini atmanı tavsiye ediyorum auhauha:D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Sırf Daviona benziyo diye bi kaç kişiyi dovermisiniz ?[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Cintonik, 20 Kasım 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Sırf Daviona benziyo diye bi kaç kişiyi dovermisiniz ? ahahaha yarıldım ya[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) [Bu mesaj Stifler tarafından 20 Kasım 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Cintonik, 20 Kasım 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Sırf Daviona benziyo diye bi kaç kişiyi dovermisiniz ? Bırak dövmeyi testeredeki gibi bi mekana koyarım... sırf benziyo diye.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 buna evet diyenlerin hepsi öküzdür, önemli olan iç güzelliktir. (bence) @cintonik: ettigim lafların aksine döverim. [signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." [Bu mesaj Bleda tarafından 20 Kasım 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ex kullanıo falan demişin.bide içki falan alkolü seviosa offf.fena ya ne diyim.hem deniz sekiye benzio hemde öyle.yani kızın amacı belli.aşk yaşıcak halinde yok.ex kafasından yararlanican[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 (bkz: sirf vücudu güzel diye kafasina kese kagidi gecirip beraber olmak )[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 dün geceee.hiç tanımadıım bir erkeğee..sırf sana benziyor diyee usulca sokuluup merhaba dediiim.. şarkısını armağan ediyorum sana=) uyarlarsın deniz seki ye :D[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çıkarım 3 5 gün arşive eklemekten zarar çıkmaz.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otraju Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bi kız vardı bööle liv tyler in aynısı nerdeyse... hemen teklif ettim kız reddetti.. bnde fazla sallamadım.... yani sonuçta çıkarım ama duygusal bi ilişki yaşamam açıkçası...[signature][hline]''Love is the dance of eternity'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çıkmam. ama çıkanlara da öküz demem. ben terbiyeli bir insanım. isteyen istediğiyle çıkar. ayrıca ex falan kötü şeyler bunlar.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: cembone, 20 Kasım 2005 16:28 tarihinde demiş ki: çıkarım tabi. ayrıca bleda öküzün hası sensin. [signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Bleda, 20 Kasım 2005 15:09 tarihinde demiş ki: buna evet diyenlerin hepsi öküzdür, önemli olan iç güzelliktir. (bence) @cintonik: ettigim lafların aksine döverim. bleda öküz sensin. kız güzel birine benziyor diye illa kötü biri mi olacak ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 zarek ilk mesajı bidaha oku kız ex, alkol ve her türlü pis alışkanlık vamrış sen kızın iyi(!) olmasından söz ediosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Whiskey, 20 Kasım 2005 16:16 tarihinde demiş ki: çıkarım 3 5 gün arşive eklemekten zarar çıkmaz. +1[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 @vaniLLe Valla kız ex ve aşırı derecede olmamasına rağmen alkol almasına karşın çok süper bi vucudu var. Aynı deniz seki gibi balık etli şöyle. Valla kese kagıdı geciripte o güzellikten mahrum kalmak istemem :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 genel olarak söyledim ben onu.. Tabii istedigini yapmakta özgürsün.. Sonradan pisman olmaktansa , simdi tadini cikar peh. E madem kizdada öyle bir tip varsa,3-5 gün cik bitsin tipi .. faydalan (O_o)Gerci ben kendi adima konusmuyorum, senin adina cevap verdim = ). Bana ters cünkü böyle seyler. Belki de onu taniman icin daha iyi bir firsat olur senin icin.. Daha degisik yönlerini görür , etkilenebilirsin. Aranizdaki yüzeysel iliski ,kendini asipta ask hedelerine dönüsür de , onu sen degistirebilirsin belki.. kim bilir =)[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 20 Kasım 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Alicia Silverstone'a benzeyen her kızla çıkarım , saplar birliğini filan da sallamam o konuda hehe.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Genel olarak hayır ama.... Liv Tyler veya Adriana Lima ya benziyorsa affetmem... Not:Sapız ama salakta değiliz... [signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için [Bu mesaj Bungala tarafından 20 Kasım 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Bleda, 20 Kasım 2005 19:07 tarihinde demiş ki: zarek ilk mesajı bidaha oku kız ex, alkol ve her türlü pis alışkanlık vamrış sen kızın iyi(!) olmasından söz ediosun şimdi getirip bunu buraya bağlamak çok doğru değil ama alkol konusu bakınız atatürk. her türlü pis alışkanlık kime göre neye göre ? kız gitmişte kedi mi kesmiş daha doğrusu alışkanlıklarının zararını kendisinden başka gören var mıymış ? hayret birşey.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kafa dağıtmak için takılınabilir bi sure,ne hali varsada gorsun zaten sallamıyosan,okuzluklede ne ilgisi var alan razı veren razı olduktan sonra.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: zarek, 20 Kasım 2005 13:58 tarihinde demiş ki: said: Helcaraxe, 20 Kasım 2005 13:57 tarihinde demiş ki: super ya kız direk 0_o olmuştur :D niye 0_o olsun anlamadım. çıkma teklif eden kız değil sonuçta. tamam işte kız bu laf uzerine ole olmuştur dedim ben ''ben de dedim ben zaten seni değil yasemini seviyom dedim '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çıkarım eğer boştaysam.. *!çıkar*[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 cinsellik açısından daha hala bebelik dönemindeysen veya aşırı garip dönemlerdeysen çıkarsın. ama normal koşullarda çıkmak sırf ona benziyor diye midesizlikdir başka bişey değil.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 lol be çıkışa gel[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar