Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün neler öğrendiniz?

Padi

Öne çıkan mesajlar

ya off başlıcam ya bu ne lan boyle butun kızlar bole mi ya biraz once yine kavga ettik bida muhattab olma dedi unut dedi kavgadan sonra öpüşüp ayrıldık eve gidince çiçeklei açmış yumuşamış yine biraz aradım konuştu =) pffff ben napacam ya ... böhühühühü :'( :-?[signature][hline]..// you
.// me
//_ll_ death
....ll god
Sosyal ağlarda paylaş

k750i kullanmayı...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bizsiziarariz, 19 Kasım 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
eski sevgiliyle arkadaş olunmayacağını.

hiç de katılmıyorum, saygı sınırı zorlanılmadan ayrılındığında, kalp kırıklığı geçiyor ve inan ki çok iyi bile arkadaş olunabiliyor...
yani umarım öledir...[signature][hline]"la fée aimée"
Sosyal ağlarda paylaş

haftada birgun kafa dagıtmanın lazım olduugunu[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an hiçbişey öğrenmedim bugün. Dumandan manası yoktur dinliyorum öle mal mal monitöre bakıyorumç Sınavlarda yapacak bişeyde bulamıyom. Aha depreştim valla çıkıp biraz gezeyim bari. İşallah bişeyler öğrenirim bugün.[signature][hline]I gladly obey.
Sosyal ağlarda paylaş

bu gün çok kötü bi şekilde
1 bardak su bile içmeden yakılan sigara nefes solunum yoluma acayip bi zarar veriyor onu öğrendim uzun senelerden sonra
nefes almakta baya bi güçlük çektim ilk defa sigara içerken[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...