Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün neler öğrendiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya off başlıcam ya bu ne lan boyle butun kızlar bole mi ya biraz once yine kavga ettik bida muhattab olma dedi unut dedi kavgadan sonra öpüşüp ayrıldık eve gidince çiçeklei açmış yumuşamış yine biraz aradım konuştu =) pffff ben napacam ya ... böhühühühü :'( :-?[signature][hline]..// you
.// me
//_ll_ death
....ll god
Mesaj tarihi:
said:
HainPanda, 19 Kasım 2005 16:38 tarihinde demiş ki:
said:
PeriTh, 19 Kasım 2005 16:32 tarihinde demiş ki:
nefret etmeyi öğrendim!!!!!!!!

wow danmı? =)

lol... aslında hayır gayet hevesliydim wow ile ilgili...
daha çok insanlardan diyelim...[signature][hline]"la fée aimée"
Mesaj tarihi:
said:
bilge, 19 Kasım 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
bu gn asla birine kaplımamak gerektiini öğrendim

ben bunu bugün öğrenmedim...[signature][hline]"la fée aimée"
Mesaj tarihi:
eski sevgiliyle arkadaş olunmayacağını.[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Mesaj tarihi:
k750i kullanmayı...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim

Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Mesaj tarihi:
said:
bizsiziarariz, 19 Kasım 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
eski sevgiliyle arkadaş olunmayacağını.

hiç de katılmıyorum, saygı sınırı zorlanılmadan ayrılındığında, kalp kırıklığı geçiyor ve inan ki çok iyi bile arkadaş olunabiliyor...
yani umarım öledir...[signature][hline]"la fée aimée"
Mesaj tarihi:
Şu an hiçbişey öğrenmedim bugün. Dumandan manası yoktur dinliyorum öle mal mal monitöre bakıyorumç Sınavlarda yapacak bişeyde bulamıyom. Aha depreştim valla çıkıp biraz gezeyim bari. İşallah bişeyler öğrenirim bugün.[signature][hline]I gladly obey.
Mesaj tarihi:
ikizkenar yamuk'ta çok önemli bi özelliği iyice öğrendim.şekil çizip izah edemicem şu ortamda ama önemli cidden.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
bu gün çok kötü bi şekilde
1 bardak su bile içmeden yakılan sigara nefes solunum yoluma acayip bi zarar veriyor onu öğrendim uzun senelerden sonra
nefes almakta baya bi güçlük çektim ilk defa sigara içerken[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
  • Yeni Oluştur...