hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 klavye yıkamanın tehlikeli bir iş olduğunu[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Hehe sen klavye yıkamıştın de mi..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Annemin arkadaşlarını hiç sevmediğimi[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ya off başlıcam ya bu ne lan boyle butun kızlar bole mi ya biraz once yine kavga ettik bida muhattab olma dedi unut dedi kavgadan sonra öpüşüp ayrıldık eve gidince çiçeklei açmış yumuşamış yine biraz aradım konuştu =) pffff ben napacam ya ... böhühühühü :'( :-?[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 meyve salatası yapmayı şimdide deliler gibi yemem gerek bu süper olmuşumu : D[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: HainPanda, 19 Kasım 2005 16:38 tarihinde demiş ki: said: PeriTh, 19 Kasım 2005 16:32 tarihinde demiş ki: nefret etmeyi öğrendim!!!!!!!! wow danmı? =) lol... aslında hayır gayet hevesliydim wow ile ilgili... daha çok insanlardan diyelim...[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bu gn asla birine kaplımamak gerektiini öğrendim we hayatın bi hiç olduunu öğrendim...[signature][hline]love is the stupid game for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: bilge, 19 Kasım 2005 17:37 tarihinde demiş ki: bu gn asla birine kaplımamak gerektiini öğrendim ben bunu bugün öğrenmedim...[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: lol... aslında hayır gayet hevesliydim wow ile ilgili... daha çok insanlardan diyelim... daha fazla kurcalamamam en iyisi =)[signature][hline]bir yardım elide siz uzatın ==>Filmation's Ghostbusters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: fastreload, 19 Kasım 2005 13:35 tarihinde demiş ki: tahin pekmeze doyamadığımı aynen koca bi kase yedim :D[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Nefes almayı.[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Uykusuzluğun 7. gününün nasıl olduğunu.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 eski sevgiliyle arkadaş olunmayacağını.[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 k750i kullanmayı...[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: bizsiziarariz, 19 Kasım 2005 23:24 tarihinde demiş ki: eski sevgiliyle arkadaş olunmayacağını. hiç de katılmıyorum, saygı sınırı zorlanılmadan ayrılındığında, kalp kırıklığı geçiyor ve inan ki çok iyi bile arkadaş olunabiliyor... yani umarım öledir...[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Yağmur altında 4 saat antreman yapınca sinüzitimin tuttuğunu.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 haftada birgun kafa dagıtmanın lazım olduugunu[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Şu an hiçbişey öğrenmedim bugün. Dumandan manası yoktur dinliyorum öle mal mal monitöre bakıyorumç Sınavlarda yapacak bişeyde bulamıyom. Aha depreştim valla çıkıp biraz gezeyim bari. İşallah bişeyler öğrenirim bugün.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otraju Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sabahlayınca erken kalkamayacağımı....[signature][hline]''Love is the dance of eternity'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Hayatı dudaktan öpebilmeyi..[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 1haftasevgiliden ayrı kalmanın nasıl bir sey oldugun[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ikizkenar yamuk'ta çok önemli bi özelliği iyice öğrendim.şekil çizip izah edemicem şu ortamda ama önemli cidden.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 mat 1 ımın ve geomun berbat mat 2 mın onlara göre kat kat ıyı oldugunu.[signature][hline]dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bu gün çok kötü bi şekilde 1 bardak su bile içmeden yakılan sigara nefes solunum yoluma acayip bi zarar veriyor onu öğrendim uzun senelerden sonra nefes almakta baya bi güçlük çektim ilk defa sigara içerken[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Sunu ogrendim ailenle gece kavga etmeyeceksin abi :) Yoksa internette sabahlamak zorunda kalıosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar