Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 arkadaşlar birini banlıyorum okey yanlız banini açamıyorum ne yapabilirim biri söyleyebilirmi function yazacam da ? birde oyunda acc owner olmasina rağmen bir playerin çantasindan birşey çekip alamiyorum yani bir üst bir alt plevel den almali bunu nasıl yapabilirim birdiğer sorum ise bu default ayarını nereden yapabiliriz bu ekranda en fazla npc çıkması için koyuyorum koyuyorum çıkaratmıyor soradan geldi aklımada bulamadım default ayarnı sphere.ini demi :D [Bu mesaj Sharlock tarafından 20 Kasım 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 1) .serv.account x block 0 2) .gm 1 3) MaxComplexity=999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 taz gm=1 le alakalı değil denedim başka bir yol varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bi script falan vardır o zaman engelleyen başka bişey düşünemiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ne yapabiliriz peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 invisible olabilirsin(?) bunun dışında çanta açamamak ile ilgili scriptle uğraşıyordun, onla alakalı bir kod vardır belki.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yok ractaminus o script tamamda çantayi açıyomda birşey alamiyorum içinden ? invis değil gm=1 privshowda tamam(lazımdeil ama ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çantayı açıyondur, adam hareket ediyodur, ondan alamıyo olabilirsin arada yapıyodu öyle kıllıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 zaten stealing gibi gm kende çantadan veya bankadan item almak adamın dibince olcaksın bu arada .serv komutlarını işletemiyor olabilirsin belki commands.scp de ownerda .serv komutları yoktur olabilir o yüzden erişimin warsa sphere dan açmanı öneririm account block 0 böyle bişeyler olması lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorkhem Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Arkadaşım Sana Account Master ı Öneririm Güzel Bir Program Kullanımı da kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 gorkem account master ne alaka şimdi ? bilioruz kullandık acc açarsın silersin şifresini değiştirirsin vs.. de benim sorumla ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 staffa verdiğin eventta On=@ItemPickUp_Pack bu triggerı kontrol et bakalım.. return 1 vardır büyük ihtimal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 elseif () && ( != ) if !() return 1 endif endif burdaki return 1 i kaldırırsam ? bütün millet birbirininde alırmı ? birde şöyle var if ( == c_pv) if !( == ) return 1 endif elseif () && ( =! ) if !() return 1 endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 On=@ItemPickUp_Pack triggerını komple yazsan daha sağlıklı olur.. çünkü hangi return 1 in nerede kullanıldıgını görmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 charnobel nedemek istediğini anlamadiim tekrardan yaz derken yani onwerlara özel taglar vs.. falanmi kastediyorsun biraz girebilirmisin konuya ben devam ettirsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 staffa verdiğin eventın içinde On=@ItemPickUp_Pack bu satırı bul.. bu satırın altındakileri komple eksiksiz buraya yaz kontrol ediim demek istedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 if ( == c_pv) if !( == ) return 1 endif elseif () && ( != ) if !() return 1 endif endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 if ( == c_pv) if !( == ) return 1 endif elseif () && ( != ) if !( return 1 endif endif burada elseif () && ( != ) bu satır kendisinden başka hiçkimseden item almamasını istiyor.. eger bu sistemi kaldırmak istiyorsan if ( == c_pv) if !( == ) return 1 endif endif o kodları böyle kullan.. eger owner dısındakilerde bu sistem devam etsin diyorsan if ( == c_pv) if !( == ) return 1 endif elseif () && ( != ) if !( if (==7) return 0 endif return 1 endif endif böyle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Sharlock, 23 Kasım 2005 19:18 tarihinde demiş ki: if ( == c_pv) if !( == ) return 1 endif elseif () && ( != ) if !() return 1 endif endif ilk if döngüsünde; eğer item'ın bulunduğu obje player vendorsa ve item'ı almak isteyen vendor sahibi değilse, item'ı alamasın diyorsun. elseif'te ise; eğer item'ın bulunduğu obje karakterse, kendisi değilse(önemli olan nokta burası, bu yüzden başkasının çantasından alamıyorsun. != ) ve npc değilse item'ı alamasın diyorsun. muhtemelen bunu güvenlik için yapmışsın ama bir çok yerde engel teşkil eder. elseif () && ( != ) if !() return 1 burayı kaldırırsan sorunun ortadan kalkar.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hmm ben mesaj atarken, chernobel atmamıştı ama :D[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 olur böle şeler :p. ne kadar yardım şevki varmış bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharlock Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 abilerim kardeşlerim saolun var olun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar